2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım,
ben milupa'ya üye olmuştum.bi süre sonra iş yerime geldi.kutum
çok sevindim.hamile olarak ilk hediyemi onlardan aldım..
bekle mutlaka gelir canım

bi de molfixle molped aynı firma değil mi? molped o kadar iyi değil yani, ben de prima en iyi diye biliyorum, pedde orkid, tamponda da ob , yani hep ilk çıkanlar

tatlım sen aldıklarının resmini bizimle paylaş ozaman bizde seni takip edelim

ben de en iyi bezi prima bilirdim !

Canlarım ben bizim gelinden listeyi alır sizinle de paylaşırım, gerçi bu işler de pek belli olmuyor, primanın pişik yapıp canbebenin iyi geldiği bebek olabildiği gibi, benim yıllardır en iyisi bildiğim seba med den allerji olan bile çıkabiliyor, ilk zamanlar tavsiyeleri alır, memnun kalmazsak deneme yanılma yoluyla bebeğimize en uygun olan ürünleri buluruz.

Mirage, evet canım ya, insan kaç yaşına gelirse gelsin başı sıkıştıkça annesini babasını arıyor, annem de o kadar üzülüyor ki, orda olsam yemeğini yaparım, evini toplarım diye, ben de bebek doğunca gel yeter diyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Dediğin gibi eşime denetebilirim, yemek yapmaya eli yatkındır, belki keki de becerir

canım benim faceim yok,dolayısıyla ordaki paylaşımlarınızı kaçırıyorum ben tatlım ben sınıf öğretmeniyim...ama ing. öğretmeni olmayı da çok istemiştim..bunu doğru tahmin ettin say hadi tahmin et bakalım benim bebişin cinsiyetini merak ettim

Cnm. milupanın sitesinde "Temmuz ve Ağustos aylarında yaz tatili nedeniyle paket gönderimi yapmamaktayız. Bu dönem zarfında gelmesi beklenen paketleriniz tatil dönüşü Eylül ayında gönderilecektir." yazıyor...

aaaaaa şaşırdım şimdi...bana mail attığımda paketiniz hazır, hepsini birlikte gönderim yapıcaz, çok fazla paket var elimizde yakında elinizde olur dediler....kandırıldım desene

peki canım öyle olsun, o zaman söylüyorum : KIZZZZZZ:102::131: süslü bi cimcimen olacakmış gibi geliyor bana

peki canım öyle olsun, o zaman söylüyorum : KIZZZZZZ:102::131: süslü bi cimcimen olacakmış gibi geliyor bana

canım benim teşekkürler...benim hep içim erkek doğuyordu şimdi bu aralar kızım olucak gibi hissediyorum, ayy bana benzerse süslü olur kesin herkes bana kızın olursa süsler püslersin diyor,meraklıyım öyle şeylere...amin canım sağlıklı olsun da hiiiç önemli değil...ama sevindim tahminine

kızlar sorum var yine test hakkında :44:

devlet hastanelerinde,yada özelde 2li test için gün mü veriyorlar,yoksa gittiğim gibi yapıyorlar mı ?

milupa paketindeki hediyeler ne merak ettim:26:

Son düzenleme:

biliyo musun aynı durum bende de var, daha denemelere başlamadan erkek diyodum, ama şimdi şimdi kız gibi geliyor, ama dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi boşşş sevinmene de sevindim

kızlar

benim memelerin büyümesi ne zaman duracak pamela anderson kıvamındayım daha büyürlerse korkarım patlayacaklar

bu arada altta benim bebiş görünmüyor oradan seviyordum hpinizin var beni neden yok(((

Son düzenleme:
kızlar

benim memelerin büyümesi ne zaman duracak pamela anderson kıvamındayım daha büyürlerse korkarım patlayacaklar

canımmm benimkiler de öyle, karın da çıkmayıp, memişler şişince sokakta yürüyemez olmuştum, şaka bi yana benimkiler aynı zamanda acayip acıyodu, neyse ki artık ağrılar epey bi azaldı

canımmm benimkiler de öyle, karın da çıkmayıp, memişler şişince sokakta yürüyemez olmuştum, şaka bi yana benimkiler aynı zamanda acayip acıyodu, neyse ki artık ağrılar epey bi azaldı

benimde ağrılarım azaldı progestoren kullanıyordum o bitince geçti yada geçeceği vardı aynen bende sanki herkes memeelerime bakıyormuş gibi hissediyorum benimkiler hep küçüktü sanırım o yüzden bana kötü gözüküyor daha büyümesinler resmen taktım buna psikolojimi bozuyor

doğum günümü kutlayan bütün annişler çook teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun sizlerde iyi ki varsınız hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu yıllar geçiririz inşallah

slm arkadaşlar.Nasılsınız?
bebek bezinden bahsetmişsiniz bence en iyisi prima aktif bebek.Ben hepsini denedim prima daha iyi geldi oğluşuma.organik pamuklu huggiesi bile beğenmedim ben.

doğum günümü kutlayan bütün annişler çook teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun sizlerde iyi ki varsınız hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu yıllar geçiririz inşallah
Nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.Her günün doğumgünü güzelliğinde geçsin...

kızlar ağzımın tadı çok bozuk hiç memenun değilim bu halimden tadı yok diye tuz atıyorum onun bile tuzlu olduğunu farkedemiyorum herşey berbat birde bu gögüs büyümesi ne zaman sona erecek bende anlamıyorum kocaman oldu karnım yok 85 takıyordum 95 olmuştur herhalde birde karardı çok çirkin oldum yaa

naber canım nasılsın ben o topinge artık girmiyorum kimse yazmıyor kimse konuşmuyor ve bilgi alamıyordum şimdi seni görünce tanıdık geldin :26::26:

alın benden de o kadar 95 ten taşıyor benimkiler dışarı çıkamaz oldum aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…