- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.721
kızlar milupaya üye oldunuz mu onlar numune ürünler gönderiyorlarmış,ilk hamile paketi, vs. vs.... bende üye oldum 1 ay önce falan ne gelen var ne giden...bu arada niveanın internet sitesinde bize ulaşın kısmında numune isteğinizi belirttiğinizde de gönderiyorlarmış...tabi ben yeni yolladım kesin o da gelmez,ay ihtiyacım olduğundan değil de merak ediyordum
bi de molfixle molped aynı firma değil mi? molped o kadar iyi değil yani, ben de prima en iyi diye biliyorum, pedde orkid, tamponda da ob , yani hep ilk çıkanlar
tatlım sen aldıklarının resmini bizimle paylaş ozaman bizde seni takip edelim
ben de en iyi bezi prima bilirdim !
sen bilgilendikçe bizi de bilgilendirirsin canım :) aventi ben de duydum tüm arkadaşlarım avent önerdi. ben de biberonları avent alcam
niveanın bebek ürünlerini görümcem kullanmış çok memnun kalmış tavsiye etti
çok içimi sızlattın şimdi ya biz ilk evlendiğimizde başka bir şehirdeydik o zaman bi kez hastalanmıştım eşimde nöbetçi kimsem yok tek başıma çok zor olmuştu o zaman annemin değerini çok iyi anlamıştım mikserin varsa eşin bu işi kıvırabilir çok kolay oluyor sen uzaktan anlat ona akşam deneyin bak nasıl güzel olacak acemice yapılan kek daha güzel oluyor
bez konusunda bilgim yok ama geçenlerde johnson yeni doğan şampuan içeriğini okuduk bende ondan kullanmayı düşünüyorum
benim 1 ayı geçti belki de maill attım, paketiniz hazır yollanacak dendi ama sonuç yok..bakalım gelecek mi
serem ben daha bişeye üye olmadımbu topicde yeni sayılırım, faceden sıkı takip ediyorum ama, kim kimdi diye profilleri dolaşıyodum da, öğretmenmişsin, sanki bana ingilizce öğretmeniymişsin gibi geldi, doğru mu? eğer doğruysa henüz öğrenmediysen sana cinsiyet tahmini de yapıcam
kızlar milupaya üye oldunuz mu onlar numune ürünler gönderiyorlarmış,ilk hamile paketi, vs. vs.... bende üye oldum 1 ay önce falan ne gelen var ne giden...bu arada niveanın internet sitesinde bize ulaşın kısmında numune isteğinizi belirttiğinizde de gönderiyorlarmış...tabi ben yeni yolladım kesin o da gelmez,ay ihtiyacım olduğundan değil de merak ediyordum
Cnm. milupanın sitesinde "Temmuz ve Ağustos aylarında yaz tatili nedeniyle paket gönderimi yapmamaktayız. Bu dönem zarfında gelmesi beklenen paketleriniz tatil dönüşü Eylül ayında gönderilecektir." yazıyor...
canım benim faceim yok,dolayısıyla ordaki paylaşımlarınızı kaçırıyorum bentatlım ben sınıf öğretmeniyim...ama ing. öğretmeni olmayı da çok istemiştim..bunu doğru tahmin ettin say hadi tahmin et bakalım benim bebişin cinsiyetini merak ettim
peki canım öyle olsun, o zaman söylüyorum : KIZZZZZZ:102::131: süslü bi cimcimen olacakmış gibi geliyor bana
canım benim teşekkürler...benim hep içim erkek doğuyordu şimdi bu aralar kızım olucak gibi hissediyorum, ayy bana benzerse süslü olur kesin herkes bana kızın olursa süsler püslersin diyor,meraklıyım öyle şeylere...amin canım sağlıklı olsun da hiiiç önemli değil...ama sevindim tahminine
kızlar
benim memelerin büyümesi ne zaman duracak pamela anderson kıvamındayım daha büyürlerse korkarım patlayacaklar
canımmm benimkiler de öyle, karın da çıkmayıp, memişler şişince sokakta yürüyemez olmuştum, şaka bi yana benimkiler aynı zamanda acayip acıyodu, neyse ki artık ağrılar epey bi azaldı
Nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.Her günün doğumgünü güzelliğinde geçsin...doğum günümü kutlayan bütün annişlerçook teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun sizlerde iyi ki varsınız hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu yıllar geçiririz inşallah
kızlar sorum var yine test hakkında :44:
devlet hastanelerinde,yada özelde 2li test için gün mü veriyorlar,yoksa gittiğim gibi yapıyorlar mı ?
milupa paketindeki hediyeler ne merak ettim:26:
kızlar
benim memelerin büyümesi ne zaman duracak pamela anderson kıvamındayım daha büyürlerse korkarım patlayacaklar
bu arada altta benim bebiş görünmüyor oradan seviyordum hpinizin var beni neden yok(((
canımmm benimkiler de öyle, karın da çıkmayıp, memişler şişince sokakta yürüyemez olmuştum, şaka bi yana benimkiler aynı zamanda acayip acıyodu, neyse ki artık ağrılar epey bi azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?