2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sıkma canını tatlım ya. hayatta herşey insan için.. umarım çok kötü bir haber değildir...

babam tarafikk kazasi gecirmiss sorhosunn biri arabasiyla cook kotu wurmuss babama arabasimizi tost gbii yapmiss kahroldum duyunca cook sukurr babamin onemli biseyii yokk hafif siyriklar sadece daha kotusude olabilirdii allah korumuss ama araba babamin ekmek teknesiydi issiz kaldi o sorhoss bi elime gecse waryaa bir kasikk sudaa bogarimm gebertirimm adamii yine de cana gelecegine mala geldi buna da sukurr

çok üzüldüm gerçekten canım ya. çok çok geçmiş olsun. ama inan verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş yani. çok şükür babanı...mal yerine her halukarda gelir canım ya hiç önemli değil. tabi insan ister istemez üzülüyor.. ama babana birşey olmamış olması gerçekten çok sevindirici.

sukurlr olsun babama bise olmadii napalim kismetinde warmiss allah buyukk.......... sen nasilsin bebgin nasill ?

sukurlr olsun babama bise olmadii napalim kismetinde warmiss allah buyukk.......... sen nasilsin bebgin nasill ?

ben iyim canım sağol. bebişim de iyidir umarım. en son salı günü gördüm çok iyiydi. inşallah böyle devam ederiz sonuna kadar. umarım herkes sağlıcakla alır yawrusunu kucağına.. şimdilik en büyük merakımız cinsiyet tabii...

canım çok geçmiş olsun çok şükür babana bir şey olmamış.evet trafik çok dikkat edilmesi gereken bir şey .sarhoşu bende gebertmek istiyorum şuanda.bir de şu doğan a binip bas bas müzik sesiyle ,yol vermem diye hız yapan delikanlıları öldüresim geliyor

bizim haftasonumuz güzel geçti.parka gittik motor sürdük yani enes sürdü ,maraş dondurması yedik ,bir güzel şelale seyrettim huzur içinde karnımda kımıldayan kuşumla hayaller kurdum ben burdayım ben burdayım diyen pıtpıtları sürekli hissetmek istiyorum sonra enes parkta koşturduk ona bindi şuna bindi durdu,eve geldi babası banyo yaptırdı sonra bir güzellik uykusuna yattı yatış o yatış hala kalkmadı sabah kahvaltımı pek sıkı yapmadım ikindi vakti canım döner istedi oturdum koca bir ekmekden oluşan döneri yedim tavuk hiç sevmem o an döner döner diye gözüm döndü işte böyle şimdide kıza kiraz yiyorum ,yanakları al olsun ,bal olsun

bende guzel bır hafta sonu gecırdım sayılırım
yarın sınav sonuclarım acıklancak :)
salı gunude bebısımı tekrar gormeye gıdıcem ınsallah :)
oyle işte hayat bu şekilde devam edıyor :)

ii akşamlar kızlar bende 15+5 günlük hamileyim dün kızımız olacağını öğrendik çok mutluyuz umarım hepimizin bebekleri sağlıklı olur..

ii akşamlar kızlar bende 15+5 günlük hamileyim dün kızımız olacağını öğrendik çok mutluyuz umarım hepimizin bebekleri sağlıklı olur..
oh oh maşallah analı kızlı inşallah sağlıcakla büyüsün annesi ,gözün aydın tekrardan.
bende guzel bır hafta sonu gecırdım sayılırım
yarın sınav sonuclarım acıklancak :)
salı gunude bebısımı tekrar gormeye gıdıcem ınsallah :)
oyle işte hayat bu şekilde devam edıyor :)

hadi hayırlsı bakalım canım .ne sınavına girmiştin canım ?

kısmet olursa 4. aymıza girdik şimdidden isim düşünmeye bile başladık eşim bana bıraktı ama ne kadar zormuş güzel ve değişik isim bulmak

Geçmiş olsun canım, çok şükür babana bişey olmamış, bozma moralini bebişini düşün.. cana geleceğine mala gelsin..

`sagol cnmm ewt cook sukurr bise olmadi bebegimm icin kendimi uzmemeye calisiyorm iyki bebegimm warr onuu dusundukce herseyii unutuyorumm

sagol cnm yaa cook sukurr bir sey olmadii sen onuu bana sor bii gecse elime ben yapacagimi bilirdimm adam akilli arabani kullanmak warkenn ne diye icip icip milletede zarar weriyorsunn allahlarindan bulsunlar baska bise demiyorumm

cok gecmis olsun. babanin verilmis sadakasi varmis allah korumus. üzülme önemli olan babanin iyi olmasi, baban allahin izniyle karsi tarafin sigortasindan zararini alir.

Bizde abimlere gittik. Bahcede mangal yaptik. Benim fazla istahim yoktu ufak ekmek arasi yaptim kendime bol bol salata yedim. Eve geldim bide meyve yedim.

net olarak hatirlayamiyorum herhalde 8 9 haftalik olduktan sonra basladi sag kürek kemik hizasinda agri saplaniyor yan tarafimda, beni öyle huzursuz ediyorki oturamiyorum sadece uzaninca hafifliyor. Diyorum ki eger bu bebegimin büyüdügünü gelistigini gösteriyorsa raziyim.

Bu sabah ac karnima yine tartildim 60,5 halen 1 kilo alisim bu beni ciddi ciddi endiselendiriyor insallah bebegim gelisiyordur. Baskasi olsa belki sevinir sadece 1 kilo adligi icin ama 14 cü haftamizi bittirdik en az 2 kilo almam gerekiyor diye düsünüyorum. Ablamin bebeginin gelisimi durdugu icin düsük yaptirmislardi sürkeli bu olay geliyor aklima ve korkuyorum.

18 temmuzda kontrollümüz zaman cabuk gecse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…