- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.321
sıkma canını tatlım ya. hayatta herşey insan için.. umarım çok kötü bir haber değildir...
babam tarafikk kazasi gecirmiss sorhosunn biri arabasiyla cook kotu wurmussbabama arabasimizi tost gbii yapmiss kahroldum duyunca cook sukurr babamin onemli biseyii yokk hafif siyriklar sadece daha kotusude olabilirdii allah korumuss ama araba babamin ekmek teknesiydi issiz kaldi o sorhoss bi elime gecse waryaa bir kasikk sudaa bogarimm gebertirimm adamii yine de cana gelecegine mala geldi buna da sukurr
çok üzüldüm gerçekten canım ya. çok çok geçmiş olsun. ama inan verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş yani. çok şükür babanı...mal yerine her halukarda gelir canım ya hiç önemli değil. tabi insan ister istemez üzülüyor.. ama babana birşey olmamış olması gerçekten çok sevindirici.
sukurlr olsun babama bise olmadii napalim kismetinde warmiss allah buyukk.......... sen nasilsin bebgin nasill ?
babam tarafikk kazasi gecirmiss sorhosunn biri arabasiyla cook kotu wurmussbabama arabasimizi tost gbii yapmiss kahroldum duyunca cook sukurr babamin onemli biseyii yokk hafif siyriklar sadece daha kotusude olabilirdii allah korumuss ama araba babamin ekmek teknesiydi issiz kaldi o sorhoss bi elime gecse waryaa bir kasikk sudaa bogarimm gebertirimm adamii yine de cana gelecegine mala geldi buna da sukurr
oh oh maşallah analı kızlı inşallahii akşamlar kızlar bende 15+5 günlük hamileyim dün kızımız olacağını öğrendik çok mutluyuz umarım hepimizin bebekleri sağlıklı olur..
bende guzel bır hafta sonu gecırdım sayılırım
yarın sınav sonuclarım acıklancak :)
salı gunude bebısımı tekrar gormeye gıdıcem ınsallah :)
oyle işte hayat bu şekilde devam edıyor :)
gözün aydın canım yaaa..kızlar çoğaldı ooohhh..
kısmet olursa 4. aymıza girdik şimdidden isim düşünmeye bile başladık eşim bana bıraktı ama ne kadar zormuş güzel ve değişik isim bulmak
oh oh maşallah analı kızlı inşallahsağlıcakla büyüsün annesi ,gözün aydın tekrardan.
hadi hayırlsı bakalım canım .ne sınavına girmiştin canım ?
kızlar için güzel isim bulmak daha kolay bence. çok güzel isimler var. erkekler için güzel ve orjinal isim daha az bulunuyor.
Geçmiş olsun canım, çok şükür babana bişey olmamış, bozma moralini bebişini düşün.. cana geleceğine mala gelsin..
canım çok geçmiş olsun çok şükür babana bir şey olmamış.evet trafik çok dikkat edilmesi gereken bir şey .sarhoşu bende gebertmek istiyorum şuanda.bir de şu doğan a binip bas bas müzik sesiyle ,yol vermem diye hız yapan delikanlıları öldüresim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?