- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.881
slmm arkadaslarr yaa bise sorcam size bnde hamilelikte sac kesilmez boyanmaz diyee biliyordumm ama ben hamile oldugumu ogrenmeden once sacimi kestimm adetim 2 gun gecmisti hamile oldugumu bilmiyordumm bilseydim kesmezdimm birsey olmaz degil mi :18: aranizda sacini kesen yada boyatan warmi??:26::26:
hoşgeldiniiiznasıl geçti tatil :) d.niz kelimesini kullanmadan anlat olur mu aşerenler var aramızda büyük mavi su falan de meselaa
bence de bu hafta git :)
hosgeldın cnmBen ve bebikimde geldik tatildennn teyseleeri ....selamlarrrfr
kan verdm ordakı sonucları 1 hafta sonra alıcamArkadaşlar 2 'li test yaptıran tüm arkadaşlar hep ense kalınlığından bahsettiniz. Sizde hiç trisomy18 21 ölçülmedimi hiç konuşmadınız. Ben şimdi sonuçlarımı aldım ense kalınlığı iyi dedi dr um. Fakat bu sonuçkağıtlarını daha görmedi sizlerde böyle kağıt yokmuu?
cinsiyet bellimi yoksakız
yokya boyatınca belkı saglık acısından ama kestırınce bende dıger arkadaşlar gıbı dusunuyorum ne alaka dımı yaslmm arkadaslarr yaa bise sorcam size bnde hamilelikte sac kesilmez boyanmaz diyee biliyordumm ama ben hamile oldugumu ogrenmeden once sacimi kestimm adetim 2 gun gecmisti hamile oldugumu bilmiyordumm bilseydim kesmezdimm birsey olmaz degil mi :18: aranizda sacini kesen yada boyatan warmi??:26::26:
cnmya öyle deme olsuhn anne işteben nasılımmm...?????
ben berbat haldeyim...
moralim çok bozuk...kimsenin annesi benimki kadar acımasız olamaz...daha 20 gün önce yüksekten düştü ameliyat oldu hep yanındaydım her istediğini yaptık..hergün 120 km lik yolu tepdik ve ben hamileyimm...maddi açıdan manevi açıdan battıkkkkk..
ameliyattan sonra fizik tedavi için hastane hastane dolaştık..sadece kocam çabaladı..oysa iki tanede abim var istanbulda bir tek ziyarete geldiler..bütün işlemleri biz yaptık..hala hastanede olan annem beni
hastanede azarladı ağlattı..
bişi demedim..yine kandilde aradım nasılsın dedim..o benim halimi hatrımı sormaz bile hemen eve git babanla kardeşine bak yemek yap temizlik yapın..
ne zaman telefonda konuşsam aynı muhabbet..ben onun kölesiymişim gibi...benim hamileliğimin gidişatı umrunda değil..
bugün yine aynısı....
ben hal hatır sordum fizik için ona adam ayarladım..çok şükür olmuşşşş diye sevinirken yine aynı muhabbet..eve kadın tut temizlik yaptırt...babanlara bak çamaşırlarına yıkaaaa...kocana söyle ev bulsun bana yeni eve çıkıcakmış...kolariferli olsun..badana yaptırtın...hep emir...bir allah razı olsun diyen olmadı..
napıcam bilmiyorum..annemlerin durumları yok herkes elinden geldiğince bakıyor..hastanede hala ve yine kırıcı olmasına rahmen herşeyine koşuyoruz..tek bir nasılsın diyen yoooookkk...
annelerinizin kıymetini bilin...benim kaynanam bile böyle değil..annem heppp böyleydi...sanırım 10.kattan da düşse üstünden tır da geçse aynı olucakkk..
günaydın annişler :)
herkes iyidir umarm, şeyda hlycn hoşgeldiniz. güzel bi tatilin darısı bizlere inşallah.
saç kestirme konusunda bende hurafe diyorum ve kestirdim 11.haftada falandım. bayrama doğru tekrar kestiricem ve belki organik boyatırım. boyaya kesin karar vermedim henüz.
ben biraz rahatsızım, pıtışımda kocaman bir çıban çıktı, dün sabah çıkmıştı, dün gece devasa boyutlara ulaştı. henüz başı yok, başı çıkıp aksa rahatlayacam. ateş ve ağrı da yapıyor. sabah doktora gittim, antibiyotik ve 2 tane merhem verdi.doğumdan sonra da lazer yaptır kıl dönmesi sonucu çıban oluşumunu önlemenin tek yolu lazer dedi.ctesi tatile gidecektim denize girebilirmiyim boıyle dedim, cuma günü gel kontrol edeyim çıbanı dedi , bebeğine de bakalım dedi:))
şimdi üstümde elbise var, altımda don mon yok.yürürken acıyor, otururken acıyor, sünnetli oğlan çocukları gibi yürüyorum
günaydın canım,
geçmiş olsun.bu sıcaklarda da hiç çekilmez.inş.bir an önce kuruyup gider.
bende lazer istiyorum.bi yer bulmuştum bile.komple için.ama o sıralar bebek çalışması başlamıştı yarıda kalmasın diye başlamamıştım.görevli bayan emzirme döneminde de yapmıyoruz demişti.çok bekleyeceğim anlaşıldı.
saol canım benim. emzirirkende mi yapılmıyormuş, iyi oldu öğrendiğim. şu halde bana daha 2-3 yıl lazer yok. çünkü bu bebişim 1 yaşına girsin hemen ikinciye çalışmaya başlıycaz. 2.de doğdu emdi derken ohoooooooooooooooooooooo 2015i bulur benim lazer desene :)
günaydın annişler :)
herkes iyidir umarm, şeyda hlycn hoşgeldiniz. Güzel bi tatilin darısı bizlere inşallah.
Saç kestirme konusunda bende hurafe diyorum ve kestirdim 11.haftada falandım. Bayrama doğru tekrar kestiricem ve belki organik boyatırım. Boyaya kesin karar vermedim henüz.
Ben biraz rahatsızım, pıtışımda kocaman bir çıban çıktı, dün sabah çıkmıştı, dün gece devasa boyutlara ulaştı. Henüz başı yok, başı çıkıp aksa rahatlayacam. Ateş ve ağrı da yapıyor. Sabah doktora gittim, antibiyotik ve 2 tane merhem verdi.doğumdan sonra da lazer yaptır kıl dönmesi sonucu çıban oluşumunu önlemenin tek yolu lazer dedi.ctesi tatile gidecektim denize girebilirmiyim boıyle dedim, cuma günü gel kontrol edeyim çıbanı dedi , bebeğine de bakalım dedi:))
şimdi üstümde elbise var, altımda don mon yok.yürürken acıyor, otururken acıyor, sünnetli oğlan çocukları gibi yürüyorum
günaydın anneler ;
topiği uzaktan izleyebiliyorum fazla katılamıyorum malum çalışıyorum,
cumartesi günü doktorum izinli olduğu halde randevu kopardık cinsiyet tahmını için hemde 1 ay olmuştu görmiyelı herşey yolundamı diye bakmak istedik. çok şükür herşey yolunda veeee büyük ihtimalle OĞLUMUZ geliyor. baştan ultrasonu koydu kız geliyo galba dedi. sonra dikkatlıce baktı yok yok oğlan bu dedi fazlalılığı varr bunun dedi:) sonra tekrar tekrar yok oğlan bu dedi. ama yinede hazırlık falan yapmayın bazen kızların kukusu kabarık oluyo pipi gibi görünebiliyo emin olmak için 15 gün bekliyelim dedi. zaten benim içimede oğlan olcakmış gibi geliyo ki zaten göbeğimde önden önden gidiyo,
[ı]günaydın canım,
geçmiş olsun.bu sıcaklarda da hiç çekilmez.inş.bir an önce kuruyup gider.
Bende lazer istiyorum.bi yer bulmuştum bile.komple için.ama o sıralar bebek çalışması başlamıştı yarıda kalmasın diye başlamamıştım.görevli bayan emzirme döneminde de yapmıyoruz demişti.çok bekleyeceğim anlaşıldı.[/ı]
lindo cum bende başlamıştım bayağıda ilerlemiştim bir rahat bir sağlıklı kiii. Ama bizde bebiş için kolları sıvayınca 3 4 ay önce bıraktım ben. Ne olur ne olmaz diye. Bıraktım öyle başladık bebiş için inan bilseydim çok önceden lazere başlardım yaaaaaaaüfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?