2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınlar......

nasılsınız umaraım herkesler ıyıdır.

benım göbegım acayıp kasınmaya basladı kızlar dayanamayıp kasıdım benım catlaklarım cok olucak sanırsam

Canım dediğin gibi bu batıl bir inanç.
Ben bu durumlarda iki şeye bakıyorum.
Sağlık açısından bi zararı olup olmadığına ki saç kestirmenin böyle bir zararı yok.
bir de dini açıdan bakıyorum,bu konuda yasaklayıcı hiç bir hüküm yok.
Bebeği veren onu yaratan içimizde büyüten Allah (c.c)
Eğer bunun bir zararı olsa idi,bu konuda mutlaka uyarılırdık.
O yüzden ben gittim kesitrdim,bebeğimi de Allah (c.c) koruduktan sonra dünyada hiç birşey ona zarar vermez, buna inanıyorum.Yeter ki Allah(c.c) korusun

günaydın herkeseee
saç kestirme konusunda inara katılıyorum, bu sadece batıl bir inanç, doktorlar saçlar kesilince bebeklerin daha iyi beslendiğini söylüyor, ben saçımı uzatıyorum, belki doğru bir zaman değil ama uzatmak istiyorum ama ara ara düzeltmemi yapıcam tabi ki,
boya konusuna gelince 3 aydan sonra boyanın yapılabileceği, dışarda daha fazla egzoza ve kimyasala maruz kaldığımız söyleniyor, boyanın kanıtlanmış bilimsel bir zararı yok ama ben ihtiyacım olduğu halde boyatmayı düşünmüyorum

hoşgeldiniiiz nasıl geçti tatil :) d.niz kelimesini kullanmadan anlat olur mu aşerenler var aramızda büyük mavi su falan de meselaa

bence de bu hafta git :)

Hbuldukkk ucuzlerinnn melegi...cpk guzeldi cnm hersey ne bulanti ne yanmaa...herkes eminmisin hamismisin dediihergunn o mavii koccaman sularda yuzudummm guneslendimm..karakara oldum geldimm..amma eve geldim uyudum sabah kalktim yanma ve bulantusaka gibiii kocama dedim adam nerdeyse innanamicak cunku tatilde 24saat birlikte gikim cikmadi ama burdassizler nasilsiniz bakimmm

Ben ve bebikimde geldik tatildennn teyseleeri ....selamlarrrfr
hosgeldın cnm
kan verdm ordakı sonucları 1 hafta sonra alıcam
cinsiyet bellimi yoksakız
yokya boyatınca belkı saglık acısından ama kestırınce bende dıger arkadaşlar gıbı dusunuyorum ne alaka dımı ya
cnmya öyle deme olsuhn anne işte
belki başka bi derdi vardır ne bilim üzüldüm yinede

Dankeee şönnnn esmycimmmm..hbuldummm..
Parhisia bacimmm sende uzulmee vrdir bi sikintii annen seni sevmez olurmu seni bilerek uzmek istemezmiii..biz karnimizdakiler icin je dsunuosak oda senin icin oledir emin ol..sAdece seni gozunde mukemmel gruo ve herseyi halledecegine inanioodurr bncee

günaydın annişler :)

herkes iyidir umarm, şeyda hlycn hoşgeldiniz. güzel bi tatilin darısı bizlere inşallah.
saç kestirme konusunda bende hurafe diyorum ve kestirdim 11.haftada falandım. bayrama doğru tekrar kestiricem ve belki organik boyatırım. boyaya kesin karar vermedim henüz.
ben biraz rahatsızım, pıtışımda kocaman bir çıban çıktı, dün sabah çıkmıştı, dün gece devasa boyutlara ulaştı. henüz başı yok, başı çıkıp aksa rahatlayacam. ateş ve ağrı da yapıyor. sabah doktora gittim, antibiyotik ve 2 tane merhem verdi.doğumdan sonra da lazer yaptır kıl dönmesi sonucu çıban oluşumunu önlemenin tek yolu lazer dedi.ctesi tatile gidecektim denize girebilirmiyim boıyle dedim, cuma günü gel kontrol edeyim çıbanı dedi , bebeğine de bakalım dedi:))

şimdi üstümde elbise var, altımda don mon yok.yürürken acıyor, otururken acıyor, sünnetli oğlan çocukları gibi yürüyorum

günaydın canım,

geçmiş olsun.bu sıcaklarda da hiç çekilmez.inş.bir an önce kuruyup gider.
bende lazer istiyorum.bi yer bulmuştum bile.komple için.ama o sıralar bebek çalışması başlamıştı yarıda kalmasın diye başlamamıştım.görevli bayan emzirme döneminde de yapmıyoruz demişti.çok bekleyeceğim anlaşıldı.

saol canım benim. emzirirkende mi yapılmıyormuş, iyi oldu öğrendiğim. şu halde bana daha 2-3 yıl lazer yok. çünkü bu bebişim 1 yaşına girsin hemen ikinciye çalışmaya başlıycaz. 2.de doğdu emdi derken ohoooooooooooooooooooooo 2015i bulur benim lazer desene :)

günaydın anneler ;

topiği uzaktan izleyebiliyorum fazla katılamıyorum malum çalışıyorum,
cumartesi günü doktorum izinli olduğu halde randevu kopardık cinsiyet tahmını için hemde 1 ay olmuştu görmiyelı herşey yolundamı diye bakmak istedik. çok şükür herşey yolunda veeee büyük ihtimalle OĞLUMUZ geliyor. baştan ultrasonu koydu kız geliyo galba dedi. sonra dikkatlıce baktı yok yok oğlan bu dedi fazlalılığı varr bunun dedi:) sonra tekrar tekrar yok oğlan bu dedi. ama yinede hazırlık falan yapmayın bazen kızların kukusu kabarık oluyo pipi gibi görünebiliyo emin olmak için 15 gün bekliyelim dedi. zaten benim içimede oğlan olcakmış gibi geliyo ki zaten göbeğimde önden önden gidiyo,

aynen şekerim bizim planda aşağı yukarı seninki ile aynı..yaşım zaten küçük değil.ünv. askerlik iş derken bi baktık yaş 30 olmuş evlenirken. borç harç derken bebik yaptığımızda 34 olmuştum.onun için 2. bebiş için çok beklemicez ..lazer bizim için uzak hayal şimdilik..yaşasın ağdacılar

tatilciler cümleten hoşgeldiniz şekerler
şimdi işe ya da eve adapte olmaya çalışmaları vardır..
bizim için hiiiiç sorun değil.hep aynı,burdayız

simran cım cnm cım sen bilirsin ama ben direkt 1. Ağızdan doktoruma sordum boya olayını kesinlikle onaylamıyorum cnm dedi.annesin sen her halin güzel olur saç şeklinde değişiklikler yap dedi. Haberin olsun ordan burdan duyumlarla hareket etmiyorum ben doktoruna sor bebeğim olmazmı.inan benimde boya zamanım geldi de geçiyooo.

günaydın canım,

hoş geldin ,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.inşallah hep böyle devam eder.
allah sağlıklı evlat versin hepimize.yakışıklı geliyoır demek..
benim öğrenmeme daha 17 gün falan var..temmuz başında göstermedi bebişim.. bekliyoruz :97:

lindo cum bende başlamıştım bayağıda ilerlemiştim bir rahat bir sağlıklı kiii. Ama bizde bebiş için kolları sıvayınca 3 4 ay önce bıraktım ben. Ne olur ne olmaz diye. Bıraktım öyle başladık bebiş için inan bilseydim çok önceden lazere başlardım yaaaaaaaüfff.

kayyumcum iyi ki çok önceden başlamamışsın, gebelikte hormonlar yenilenip eski haline gelebiliyor, tüm çabaların boşa gidebilirdi, ben ikinciyi de yapıp, öyle başlıyacağım lazere, en garantisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…