sıralaması çokta kötü değil. klavuz açıklansın ona göre yapar tercihleri.kızlar mf yok mu hiç aranızda?
kardeşimin sıralaması 119 bin, mf-2 304, mf-1 301, mf-4 304 gelmiş. çok mu kötü sizce, hiç anlamıyorum bu yeni puanlandırma sisteminden
kızlar ne bölüm istediğim konusunda kafam karma karışık. babam turkçe öğretmenliği yazacaksın diyor aslında iletişim fak. istiyorum ama soyleyemiyorum bıktım bu baskılardan sözelde ilk 4 bine girdim adam hala geo matematik yapamıyosun diyo bi tebrik etmek yok kafayı yicem hevesimi kursagımda bıraktılar. bide ailemin oldugu yerdeki üni.ye turkçe öğretmenliğine puanım yetiyo illa burayı yazcakmısım ailemde huzur yok ben bunların yanında okumak istemiyorum mutlu olmam gerekirken ağlıyorum.
ösym yeni klavuzu yayınlasa da ona göre yapsak tercihlerimizi.
kızlar babam durup durup orayı yazarsın artık diyo . babama puanım yetmiyo falan diyemem bu işleri çok iyi biliyo. ancak son gun tercihleri değiştiririm. adam iki üni bitirmiş uzman gibi karsımda konusuyo beni deli ediyo baskasıyla konusurken bı gorsenız ne kadar farklı egitimci yani. ama bana gelince bunu yazacaksın onu okumucaksın bıktım ya biri tercih desin ağız burun dalasım geliyo.
Sıralamalar çok düşmez umarım :18:
oglen osym aradım kılavuzu yayımladık bız dedı giren kişilerin puanları belırlıcek bolumlerın dususunu artısını dedı :S sımdı yenı klavuz acıklancak mı acıklanmıcAK mı eger bu kadın acıkladık dıyosa acıklanan kılavuz bu mu :S oruc basıma carptı kımseyı anlamıyorum
kızlar yayınlanan kılavuza göre yapacağız tercihimizi.benim de puanlarım tutmuyor ama sıralamadan girebilirim zaten önemli olan sıralama değil mi
evet heryerde bas bas bağırıyorlar sıralamaya göre tercih yapın diye.
ama bu sene baya fark var geçen seneye göre puanlar arasında. :26:
tm 1 515 421.
tm 2 513 398.
tm 3 511 428.
beklediğimden çok çok iyi geldi mutluyum
Tebrikler
513 puanla ilk 500,sıralamalar gerçekten çok düşmüş
Çok şanslıyız
o 75 puanın 60 a düşmesinden ve sınav zorluğundan kaynaklanıyor sanırım :)
zaten beklemiyordm hiç çok şaşırdım sevindim teşekkürler
Benim beklediğimden düşük geldi malesef
Ne düşünüyosun,hangi üni,hangi bölüm
Marmara hukuk falan mı ?
tm 1 515 421.
tm 2 513 398.
tm 3 511 428.
beklediğimden çok çok iyi geldi mutluyum
kızlar babam durup durup orayı yazarsın artık diyo . babama puanım yetmiyo falan diyemem bu işleri çok iyi biliyo. ancak son gun tercihleri değiştiririm. adam iki üni bitirmiş uzman gibi karsımda konusuyo beni deli ediyo baskasıyla konusurken bı gorsenız ne kadar farklı egitimci yani. ama bana gelince bunu yazacaksın onu okumucaksın bıktım ya biri tercih desin ağız burun dalasım geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?