2012 Lys Puan ve sıralamalarımız...

kızlar mf yok mu hiç aranızda?

kardeşimin sıralaması 119 bin, mf-2 304, mf-1 301, mf-4 304 gelmiş. çok mu kötü sizce, hiç anlamıyorum bu yeni puanlandırma sisteminden
sıralaması çokta kötü değil. klavuz açıklansın ona göre yapar tercihleri.

bence ne okumak istiyorsan onu yaz.
puanım yetmemiş de birşey de.
öğretmenliğin ataması zor ne yazık ki :26:
hem en önemlisi hayaller

kızlar babam durup durup orayı yazarsın artık diyo . babama puanım yetmiyo falan diyemem bu işleri çok iyi biliyo. ancak son gun tercihleri değiştiririm. adam iki üni bitirmiş uzman gibi karsımda konusuyo beni deli ediyo baskasıyla konusurken bı gorsenız ne kadar farklı egitimci yani. ama bana gelince bunu yazacaksın onu okumucaksın bıktım ya biri tercih desin ağız burun dalasım geliyo.

puanın da ne kadar iyi halbüki. :26:
bence o istese bile sen kendi istediğini yapmalısın.
dediğin gibi son gün değiştir tercihini.

oglen osym aradım kılavuzu yayımladık bız dedı giren kişilerin puanları belırlıcek bolumlerın dususunu artısını dedı :S sımdı yenı klavuz acıklancak mı acıklanmıcAK mı eger bu kadın acıkladık dıyosa acıklanan kılavuz bu mu :S oruc basıma carptı kımseyı anlamıyorum

Doğru söylemiş kadın. Sıralamaları öğrenciler belirler. Adamlar değiştirmiyor ki. Yayınlanan kılavuza göre tercih yapacak herkes.

baya kişi barajı asamamıs :S 167 puan alan tm1 den 500 bınıncı falan aklım almıyor barajı asanlar rahatca yerlesıcektir o zmn yanlısmı dusunuyorum S:

kızlar yayınlanan kılavuza göre yapacağız tercihimizi.benim de puanlarım tutmuyor ama sıralamadan girebilirim zaten önemli olan sıralama değil mi

önemli olan sıralamada sıralamaya gore puan gecen seneye gore cok dusuk herkesın yerlesırız gibi ıstedıgımız yerlere

kızlar yayınlanan kılavuza göre yapacağız tercihimizi.benim de puanlarım tutmuyor ama sıralamadan girebilirim zaten önemli olan sıralama değil mi

evet heryerde bas bas bağırıyorlar sıralamaya göre tercih yapın diye.
ama bu sene baya fark var geçen seneye göre puanlar arasında. :26:

bu sene okul puanindan oturu puanlarinizi 15 puan fazlaymis gibi dusunun, ya da gecen senenin puanlarini 15 puan dusuk. hem ygs nin genel olarak zor gecmis olmasi da lys sonuclarini cok etkiledi.

ben kendi puan turumde (tm 3) 2916. oldum. ama puanim 475. gecen seneye baksaniz 10 000 lerde anca olmam gerekiyor ama iste hem 15 puan dusuk gelmesi hem de ygs nin etkisi cok fazla. benim lys min dersane sinavlarimla alakasi yok mesela. 33 dogru 1 yanlis, 50 soruda, benim hayatimda yapmadigim kadar dusuk bir netti. yanlis anlamayni sikayet ediyor degilim aksine ben bekledigimden cok farkli bir siralamada oldugum icin mutluyum. puanlara gore siralamalar cok ock enteresan gercekten o yuzden bundan sonuna kadar yararlanmamiz lazim. sakin ha tercihlerinizi gecen seneki puanlara gore yapayim demeyin , mutlaka siralamalara bakarak (2010 ve 2011) yapin. 2011 siralamalari da 2010 dan daha dusuk baktiysaniz, bu sene daha da dusecektir. ornegin 2012 da bilkent psikolojiye en son giren 1800 lerdeymis, 2011 de 3550 olmus bu. bu sene en az 4000 olacak diyorum ben.

bu arada asil hedefm dilden cok iyi yapip koc burslu dile girmekti. ordan da psikolojiye gecis yapacaktim sozde. 199. olabildigim ve koc gecen sene en son 17. yi aldigi icin yalan oldu

hepimize gecmis olsun valla ben udn sonuclarin aicklanmasini sabah 6 ya kadar bekledim sonra annem uyandirdi 10 da. sabahtan beri de okul arastiriyorum deli gibi. illa istanbul derdim, ilk kez ankaraya donmeye basladim.

o 75 puanın 60 a düşmesinden ve sınav zorluğundan kaynaklanıyor sanırım :)
zaten beklemiyordm hiç çok şaşırdım sevindim teşekkürler

Benim beklediğimden düşük geldi malesef
Ne düşünüyosun,hangi üni,hangi bölüm
Marmara hukuk falan mı ?

tatlım bu tamamen senin kararın meslek seçimi başkalarının eline bırakılmayacak kadar titizlenilmesi gereken bir konu. burada kararı yalnızca senin vermen gerekiyor, hayat senin hayatın bence kendi çizdiğin yoldan git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…