2012 Lys Puan ve sıralamalarımız...

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
26
Konya
Arkadaşlar burda puan ve sıralamalarımızı paylaşalım.

Ben başlıyorum

Y-DİL-1 438,40772 5746

dil 1 277 sıralama 23.254 fransızca tercümanlık olur inşallah

kızlar sizde de geçen seneyle aranızda çok fark var mı?
puanlar baya fark ediyor. sıralamalar esaslı ama puanların bu kadar oynaması normal mi?

kızlar sizde de geçen seneyle aranızda çok fark var mı?
puanlar baya fark ediyor. sıralamalar esaslı ama puanların bu kadar oynaması normal mi?

Neredeyse aramızda 50 puan fark olan bölümlere sıralamayla girebilirim gibi gözüküyo
Anlamadım bende

Bende şunu anlayamadım. Diğer bölümler puan kötü sıralama iyi diyorlar. Dildeyse tam tersi neden böyle :44:

Neredeyse aramızda 50 puan fark olan bölümlere sıralamayla girebilirim gibi gözüküyo
Anlamadım bende

aynen bende anlayamadım :44:
sınav bu kadar mı zordu da böyle oynadı puanlar.
ben bu seneden umutsuz gibiydim ama istediğim bölümler olacak gibi. :26:

Son düzenleme:
kızlar mf yok mu hiç aranızda?

kardeşimin sıralaması 119 bin, mf-2 304, mf-1 301, mf-4 304 gelmiş. çok mu kötü sizce, hiç anlamıyorum bu yeni puanlandırma sisteminden

aynen bende anlayamadım :44:
sınav bu kadar mı zordu da böyle oynadı puanlar.
ben bu seneden umutsuz gibiydim ama istediğim bölümler olacak gibi. :26:

Okul puanlarının düşmüş hali bide,çözemedim
Sıramalar değişmesinde sonrada,benim istediğim bölüm değil ama istediğim üniversiteler olacak sanırım

kızlar ne bölüm istediğim konusunda kafam karma karışık. babam turkçe öğretmenliği yazacaksın diyor aslında iletişim fak. istiyorum ama soyleyemiyorum bıktım bu baskılardan sözelde ilk 4 bine girdim adam hala geo matematik yapamıyosun diyo bi tebrik etmek yok kafayı yicem hevesimi kursagımda bıraktılar. bide ailemin oldugu yerdeki üni.ye turkçe öğretmenliğine puanım yetiyo illa burayı yazcakmısım ailemde huzur yok ben bunların yanında okumak istemiyorum mutlu olmam gerekirken ağlıyorum.

Canım hayat senin bi ömür mutsuz olacağın bölümü okuyunca ne olacak ki
Aileni ikna etmeye çalış,boşver varsın tebrik etmesinler ama baskıdan kurtulmaya çalış

kızlar mf yok mu hiç aranızda?

kardeşimin sıralaması 119 bin, mf-2 304, mf-1 301, mf-4 304 gelmiş. çok mu kötü sizce, hiç anlamıyorum bu yeni puanlandırma sisteminden

Kötü falan değil sıramalar bayağı düşmüş
Bu sıralmayla çok rahat girebilir bi yerlere

aile senin ailen yani onların neler yapabileceğini az çok sen bilebilirsin.
AMA eğer sen kendi geleceğini ve mutluluğunu düşünerek bir yerler yazarsan ve bu onlara tersse 1 defa kıyamet kopar evde, sonra ne yapabilirler ki?

AMA onların istediği yeri yazarsan her ters haraketinde aynı patırtı gürültü yaşanacak evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…