• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 lisans kpss ye giren grafik tasarımcılar var mı aranızda?

ozsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
536
0
46
Ankara
Arkadaşlar yok mu hiç kpss ye giren grafikçi aramızda benim dışımda,yada giren tanıdığı olan?

akrabam var .... :)) Allah yardımcınız olsun......

Teşekkür ederim :) peki kaç puan almış nasıl geçmiş bilginiz var mı? bu konuyla ilgili hiç kimse bulamıyorum.bu yüzden umutlanmalı mıyım,tekrar sınava mı çalışmaya başlasam bilemedim :) diğer grafik tasarımcılar hakkında biraz bişeyler bilsem önümü görcem.

Teşekkür ederim :) peki kaç puan almış nasıl geçmiş bilginiz var mı? bu konuyla ilgili hiç kimse bulamıyorum.bu yüzden umutlanmalı mıyım,tekrar sınava mı çalışmaya başlasam bilemedim :) diğer grafik tasarımcılar hakkında biraz bişeyler bilsem önümü görcem.

afedersın cnm sen şimdi nasıl geçmiş deyince farkettim.. o daha girmedi hazrlanıyor yani önlisans mezunu :(( kusura bakma dikkatsizliğim i... bir an için seni heycanlandırdım :(((

afedersın cnm sen şimdi nasıl geçmiş deyince farkettim.. o daha girmedi hazrlanıyor yani önlisans mezunu :(( kusura bakma dikkatsizliğim i... bir an için seni heycanlandırdım :(((

:))))))))) olsun önemli değil.iyi niyetiniz için tekrar teşekkürler.

Back