güzel puanmerhaba herkese. bende 2010 kpss ye girdim. Atanmayı bekliyorum hayırlısıyla kasım yolcusu gibiyim.
Önlisans işletme 85.033 aldım. Çalıştığım kaynak online eğitim seti vardı. Ücretliydi. Paylaşmak istedim fakat yasal değilmiş..Hukuki sorumluluğu varmış..
Eğer durumunuz varsa size tavsiye edebilirim.Uzaktan eğitimler var. onlara katılabilirsiniz
82 aldıysan temmuz olmasa bile kasımda gidersin büyük ihtimalle.
benimde matematiğim kötü. nasıl düzelticem bilmiyorum.
geçen yıl yapılan sınavdan 70 aldım. atanmam mümkün değil.
bölüm neydi?
güzel puanistediğin yer olur umarım.
ben bütün kış çalıştım deli gibi. haziran ayında bıraktım sonra işe başladım tamamen koptum derslerden. keşke devam etseymişim çalışmaya. akılsız kafam
ilk girişin miydi?
bencede kasımda gidersin gibi. bilgisayar programlama benim decanım bölümüm bilgisayar kasım falan olur diyo herkes ama genede ben işimi garantiye alıp tekrar calısıcam nolur nolmazzz senin bölüm neydii
yok canım 3. girişimdi. ilk lise sonra girmiştim 78 aldım. Sonra önlisans olarak girdim 79 aldım. Bu ikisi tamamen sınava girmiş olmak içindi çok bilinçsizce girdim..
Daha sonra dank ettigömdüm kafayı deli gibi çalıştım. Stresten sol kolumu günlerce hissedemedim. panik atak geçirmişim hastaneye kalp krizi geçiriyorum diye gittiğim bile oldu
Sınavda ilk 30 dk ne yaptıysam yaptım sonrasında hiiiiiiiiiççç ama hiç hatırlamıyorum. çık deseler çıkcam kolum tutmadı gene. sınavdan sonra sorulara baktım bikaç tane hatırlayabildim sadece. gerisini sanki ilk kez görüyorum
Standart sapmadan getirim olmuş benim. Netlerim çok değil aslında.
Hayırlısı ama bu alımlarda yine olmaz. KAsıma allah kerim...
Sen kaç puan almıştın tatlım
evet böyle bi şansın var fakat ben bunu şans olarak değerlendirmiyorumkızlar merhaba ben bişey sormak istityorum eğer yardımcı olan olursa çok sevinicem.ben işletme okuyorum 4 yıllık... 2. sınıfa geçicem inş.. ve 2. sınıfın sonunda 2 yıllık diploma alıp okuldan ayrılıp memur olmak istiyorum... kpss yi kazanıram tabi.... böyle bi şamsım war mı acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?