• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
kpss çalışmak için henüz erken evet. ama benim gibi özel sektörde çalışan önlisans mezunu arkadaşlar varsa şimdiden bir ucundan başlamak lazım diye düşünüyorum.
sabah 8- akşam 18:00 arası çalışıyorum. cumartesi tam gün çalışıyorum ve bir kızım var 2 yaşına girecek yakında.
sınav tarihine kadar anca yetiştirebilirim konuları diye düşünüyorum. gerçi geçen yılki tarih ve coğrafya bilgilerimin bir kısmı hala benimle. dün akşam deneme testi çözünce anladım bunu.unutmamak ve pekiştirmek adına yeniden başlıyorum çalışmaya.
Gelin hep birlikte çalışalım, kim ne çalışmışsa kaç soru çözmüşse yazalım. birbirimizi motive etmiş oluruz böylelikle...
Var mı bana katılmak isteyen ?

mrb ben bu seneki kpssden 82 aldım temmuzda atanırım gibi geliyo ama eğer atanamazsam hemen oturup çalısmaya baslayacaağımm tekrardan benimde tek eksiğim tarih anayasa bu seneki sınavdanda onlar olmadığı için o puanı aldım yoksa daha yüksek olurdu

82 aldıysan temmuz olmasa bile kasımda gidersin büyük ihtimalle.
benimde matematiğim kötü. nasıl düzelticem bilmiyorum.
geçen yıl yapılan sınavdan 70 aldım. atanmam mümkün değil.
bölüm neydi?

Son düzenleme:
merhaba bnde 2012 yılında sınava gırecem. kpssde hangı yayın kullanıyorsun kararsız kaldım uzman kariyer,güwender,data yayın gk gy. hangısı alayım..

merhaba herkese. bende 2010 kpss ye girdim. Atanmayı bekliyorum hayırlısıyla kasım yolcusu gibiyim.
Önlisans işletme 85.033 aldım. Çalıştığım kaynak online eğitim seti vardı. Ücretliydi. Paylaşmak istedim fakat yasal değilmiş..:( Hukuki sorumluluğu varmış..
Eğer durumunuz varsa size tavsiye edebilirim.Uzaktan eğitimler var. onlara katılabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geçen yılkine yargı ile hazırlanmıştım. ihtiyaç yayınlarından da soru bankası almıştım. yaprak testlerimde karışıktı.

merhaba herkese. bende 2010 kpss ye girdim. Atanmayı bekliyorum hayırlısıyla kasım yolcusu gibiyim.
Önlisans işletme 85.033 aldım. Çalıştığım kaynak online eğitim seti vardı. Ücretliydi. Paylaşmak istedim fakat yasal değilmiş..:( Hukuki sorumluluğu varmış..
Eğer durumunuz varsa size tavsiye edebilirim.Uzaktan eğitimler var. onlara katılabilirsiniz
güzel puan :nazar: istediğin yer olur umarım.
ben bütün kış çalıştım deli gibi. haziran ayında bıraktım sonra işe başladım tamamen koptum derslerden. keşke devam etseymişim çalışmaya. akılsız kafam:57:
ilk girişin miydi?

Son düzenleme:
82 aldıysan temmuz olmasa bile kasımda gidersin büyük ihtimalle.
benimde matematiğim kötü. nasıl düzelticem bilmiyorum.
geçen yıl yapılan sınavdan 70 aldım. atanmam mümkün değil.
bölüm neydi?

canım bölümüm bilgisayar kasım falan olur diyo herkes ama genede ben işimi garantiye alıp tekrar calısıcam nolur nolmazzz senin bölüm neydii

güzel puan :nazar: istediğin yer olur umarım.
ben bütün kış çalıştım deli gibi. haziran ayında bıraktım sonra işe başladım tamamen koptum derslerden. keşke devam etseymişim çalışmaya. akılsız kafam:57:
ilk girişin miydi?

yok canım 3. girişimdi. ilk lise sonra girmiştim 78 aldım. Sonra önlisans olarak girdim 79 aldım. Bu ikisi tamamen sınava girmiş olmak içindi çok bilinçsizce girdim..
Daha sonra dank etti:1: gömdüm kafayı deli gibi çalıştım. Stresten sol kolumu günlerce hissedemedim. panik atak geçirmişim hastaneye kalp krizi geçiriyorum diye gittiğim bile oldu:1:
Sınavda ilk 30 dk ne yaptıysam yaptım sonrasında hiiiiiiiiiççç ama hiç hatırlamıyorum. çık deseler çıkcam kolum tutmadı gene. sınavdan sonra sorulara baktım bikaç tane hatırlayabildim sadece. gerisini sanki ilk kez görüyorum:1:
Standart sapmadan getirim olmuş benim. Netlerim çok değil aslında.
Hayırlısı ama bu alımlarda yine olmaz. KAsıma allah kerim...:nazar:

Sen kaç puan almıştın tatlım

canım bölümüm bilgisayar kasım falan olur diyo herkes ama genede ben işimi garantiye alıp tekrar calısıcam nolur nolmazzz senin bölüm neydii
bencede kasımda gidersin gibi. bilgisayar programlama benim de:34:

yok canım 3. girişimdi. ilk lise sonra girmiştim 78 aldım. Sonra önlisans olarak girdim 79 aldım. Bu ikisi tamamen sınava girmiş olmak içindi çok bilinçsizce girdim..
Daha sonra dank etti:1: gömdüm kafayı deli gibi çalıştım. Stresten sol kolumu günlerce hissedemedim. panik atak geçirmişim hastaneye kalp krizi geçiriyorum diye gittiğim bile oldu:1:
Sınavda ilk 30 dk ne yaptıysam yaptım sonrasında hiiiiiiiiiççç ama hiç hatırlamıyorum. çık deseler çıkcam kolum tutmadı gene. sınavdan sonra sorulara baktım bikaç tane hatırlayabildim sadece. gerisini sanki ilk kez görüyorum:1:
Standart sapmadan getirim olmuş benim. Netlerim çok değil aslında.
Hayırlısı ama bu alımlarda yine olmaz. KAsıma allah kerim...:nazar:

Sen kaç puan almıştın tatlım

baya zorluu geçmiş bu kpss serüvenin:9: ben 70 aldım kurtarmıyo tabi beni :9:

öğleden sonra tarihten birkaç soru çözeyim dedim. kitap evde kalmış:8:
saat 18.00 kadar boş oturcam :97:

Merhaba arkadaşlar bende önlisans işletme mezunuyum gecen senekı sınava son bır ay kala analız yayınlarının kıtabını alarak gırdım ama 2 cocukla cok az bakalbıldım ve tabı sorular bana cok zor geldı malesef 62 aldım hadı dedım ılk deneyımde calısmamaıstım falan yanı suprız deıldı ama cok arkadasım bana artık orta öğretım ve önlisans için kpss yapılmayacak dedı. ben hıc bu konu ıle ılgılı yazılı bır acıklama gormedım umarım boyle değildir ve bende ıyı hazırlanarak yenıden sınava gırmek ıstıyorum, hepımız ıcın en ıyısı olur ınsallah....

kızlar merhaba ben bişey sormak istityorum eğer yardımcı olan olursa çok sevinicem.ben işletme okuyorum 4 yıllık... 2. sınıfa geçicem inş.. ve 2. sınıfın sonunda 2 yıllık diploma alıp okuldan ayrılıp memur olmak istiyorum... kpss yi kazanıram tabi.... böyle bi şamsım war mı acaba ???

ben geldim kzılar nasılsınız?
bende hem çalşıyorum hem kpssye hazırlanıyorum...
şimdiden başladım ... sadece hft sonları bakabiliyorum şimdi biraz çalışıcam ....

kızlar merhaba ben bişey sormak istityorum eğer yardımcı olan olursa çok sevinicem.ben işletme okuyorum 4 yıllık... 2. sınıfa geçicem inş.. ve 2. sınıfın sonunda 2 yıllık diploma alıp okuldan ayrılıp memur olmak istiyorum... kpss yi kazanıram tabi.... böyle bi şamsım war mı acaba ???
evet böyle bi şansın var fakat ben bunu şans olarak değerlendirmiyorum
yeni yeni koşullar eklemişler yeni klavuza. mesela siz bu 3001 4001 i tercih edebileceksiniz sadece. başka seçeneğiniz yok.
yanlış biliyorsam düzeltin:1:

merhaba arkadaşlar,
ben 2yıllık işletme mezunuyum,
mezun olduğum yıl girmiştim (6yıl önce ama, puanımı bile hatırlamıyorum, öylesine girmiştim)
bu sene ilk defa hazırlanmak istiyorum,
hatta şimdiden heyecanlıyım.

ama nerden başlayacağımı bilmiyorum,
hatta hiç bir şey bilmiyorum.

şimdi, bütün dersler için kitaplar alıcam.
ama her forumda farklı yayınlar tavsiye edilmiş.
bu konuda bana yardımcı olun lütfen.

konu anlatımlı ders kitapları ve deneme testleri için.

selam kızlar bende önlisans kpss 2012 ye hazırlanıyorum
ama ben normalde özel sektörde çalışıyorum,2 yaşındada oğlum var
zaten evime hayatıma oğluma zor yetiyorum
bu kadar sıkıntıda kesinlikle kursa felan gidemem
kitaplar setler alacam zaten
tarih coğrafya türkçe vatandaşlık bölümlerinden hiç korkmuyorum
hiçbir sorun yaşamam kendi başıma hallederim ama
matemetik için ne yapacağımı şaşırdım yaa ne yapsam off kafam çok karıştı
anlatımlı bir video felan bulabilirmiyim veya başka ne yapabilrim
fikri olan varsa paylaşabilirmi

Back