• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

şu tülay laleyi sorsalar keşke :D bence çok önemli bi olay sormaları lazım yok şu hangi şehr de yok bu hangi şehirde diye elalemin şehirlerini ezberletesiye
çok sağol canım. içimden bi ses olimpiyatlardan kesin soru gelecek diyordu içim rahatladı :52:
bugün içimde bi umut var anlatamam :52: ama deneme çözmiycem neşem kaçıyo ağlıyorum sinirden bakamıyorum cevaplara :52: tarih tekrarlarım herhalde bi de anayasa denemelerine devam
ya kızlar şu olay çok komiğime gitti: 2012 Türkiye'de Çin yılı olarak kutlanacakmış .2013 te de Çin de Türk yılı kutlanacakmış :52: iadei ziyaret misali :52: hatta bugün bana yarın sana gibi :52:

Son düzenleme:
Bugünkü yargı deneme netim: gy 43 gk 50
Benimde sınav yerim aöf de girdiğim ünv. vermişler burda zaten bütün sınavları ünv. veriyorlar :)

bugün girdiğim tg de olimpiyatlarda madalya kazanmayan kimdir diye soru vardı

Resmen beynim duruk hiç bişey algılayamıyorum
Çzdüğüm tepi topu 1 tane deneme
Uzman kariyer 97 net
Öfff napıcaz sınavda ya:5:

Bu aksam dışarıda yemek yedik gezdik sahilde kocisle şimdi geldik oh rahatladım biraz basım çatlıyordu ağrıdan esim diyor sana gezmek ilaç gibi geliyor:60: ders çalış çalış nereye kadar ya insan bunalıyor bide dün nöbetçiyi salında nöbetçiyi deliler gibi paso evde insan görmüyorum :ssz:

bugün girdiğim tg den sonra hiç deneme çözmeye kafa kalmadı soruları başına oturdum resmen başım çatladı.
sınav yerimde o kadar uzak değilmiş sabah yürüyerek bile giderim açılmak için :31:
son bi hafta artık fazla birşey yapmak gelmiyor içimden :31:

Sedulu, aklına girmiyorsa zorlama daha da çok moralin bozulur
Yarın kendime izin vericem sonra full yine devam
Arada devreleri soğutmak gerekiyor :27:

lisansta 97 net yaptıysan niye ağlıyorsun canım benim :52: hedefin ilk 100 mi girmek önlisans denemelerinde full bile çekersinsen .İnşallah sınavda denemelerin daha da yüksek yaparsın

Ne bilim sınav yaklaştıkça psikolojide bir garip hal almaya başladı
Her şeye sinirleniyorum yada alınıyorum
İnşallah dediğin gibi olur gerçek sınavda daha güzel netler çıkarırız
Bana uzman kolay geliyor özellikle gk kısımı ile türkçe, mat biraz zor geliyor bana
Feminde matı kolay oluyor
Ay gerçek sınavda kolay olsunda :D
Geçeydi de şöyle ayaklarımı uzatıp tv karşısında çekirdek çitleseydim :31:

Gunaydin hanımlar :10:Calisabilecegimiz dolu dolu 6 gun kaldı :52:Hayirlisiyla bir atlatsak su sınavı sabahtan aksama kadar uyuycam :51:

Ben sınav sonuçları açıklanasıya rahat uyku uyuyamam :14: off offf bu hafta bi 10 net daha artsa da netlerim ilk atamada gitsem yaa :14:

Yediiklim deneme 20 yi coZdum
Genel yetenek:50.50
Genel kültür:41.75 toplam 92.25 net çıktı

bende de yediiklimin yolluk 5 denemesi var daha çözmedim netlerim kötü çıkıyo ya canım sıkılıyor bu ara hiç çözemedim:52:

bende de yediiklimin yolluk 5 denemesi var daha çözmedim netlerim kötü çıkıyo ya canım sıkılıyor bu ara hiç çözemedim:52:

Benimde biri 75 cikiyor biri 80 biri 92 çok değişken ben günde 2 deneme coZuyorum artık 3 e çıkartıcam bu 6 gun 3 er deneme çözücem

Benimde biri 75 cikiyor biri 80 biri 92 çok değişken ben günde 2 deneme coZuyorum artık 3 e çıkartıcam bu 6 gun 3 er deneme çözücem

dün kazanacakmış gibi hissediyordum bugün içim karardı gene :31: ya şöy:31: kimsenin tercih etmediği istediğim bir yer kalsa da 80 puanla falan giriversem :52:

kızlar hakimler savcılar yüksek kurumumuydu bak karıştırdımda şimdi üyelerini ki seçiyor bi de yargıtayıbi de uyuşmazlık mah. :30: hepsi birbirine girdi hay allah

Back
X