• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

aynı hissediyorum okyanuscum ayynı benimde mat iyi ama ahh ahh 50 net çıkarsam gene kurtaramam gk çok fena yargının 50 vatandaşlık denemesini çözüyorum sizce nasıldır vatandaşlık sıfır çünkü.
Bi de son olimpiyattaki kazananları falan sorarlar mı ki ben hiç haber izlemedim son üç aydır
kılar bi de merkezden yönetimde kırtasiyecilik artıyor ya kırtasiyecilik ne ki :31:

Son düzenleme:
Tatlım devlet işleri hani yazışmalarla yürütülüyor ya bu yazışmalara olması gerekenden daha çok önem vermek demek kırtasiyecilik
Bu kadar ders bünyeye zarar ben hürremi izlemeye gidiyorum :1:

Oooo süper :) Benim en sevdiğim konu idare ondan sordum canım çalışırken zoruma gitmiyor yani.
Dediğin gibi kaba hatlarıyla ama şık uslupla soruyorlar
Vallaha elimizden geleni yaptık takdir Rabbimin
Sizin atamalar tercihler ne alemde bu arada?

tercıhlere cok daha 11. ayda ılk atamamız sonra 6. ayda sonra yıne 11. ayda en son yıne 6. aydaaaa ooffff cok yanı daha ılk 2 atamadan bırsey beklemedıgımden en azından 1.5 yılım varr :(((

ben hec anlamadım ıdareyı hahah ısımı gorcek kadar ;)

günaydın 9 gün kaldı ve mat yapamıyorumm halaaa :50::50:
umarım sınavda yaparımm..
ders ders calısırken 2 haftadır konular tekrarlar denemeler çokkk beynım karıstı ve yoruldumm bıtsın kurtulmak ıstıyorum artık :50:

günaydın 9 gün kaldı ve mat yapamıyorumm halaaa :50::50:
umarım sınavda yaparımm..
ders ders calısırken 2 haftadır konular tekrarlar denemeler çokkk beynım karıstı ve yoruldumm bıtsın kurtulmak ıstıyorum artık :50:

Gunaydin Canım ben sinav gununu saymıyorum kaldı 8 gun :52:cok sukur benim mat problemim yok :nazar:Benimde genel kültür problemim var :51:Bende deneme tekrar artık kafayı yicem ya bitsin gitsin artık 11 aylık evliyim 10 aydır ders calisiyorum kocamida çok ihmal ettim :50:Sinav geçsin yıllık izne ayrılacak söyle bir güzel bas basa tatile çıkicaz gezicez:16:

Gunaydin Canım ben sinav gununu saymıyorum kaldı 8 gun :52:cok sukur benim mat problemim yok :nazar:Benimde genel kültür problemim var :51:Bende deneme tekrar artık kafayı yicem ya bitsin gitsin artık 11 aylık evliyim 10 aydır ders calisiyorum kocamida çok ihmal ettim :50:Sinav geçsin yıllık izne ayrılacak söyle bir güzel bas basa tatile çıkicaz gezicez:16:

5-10 tane yapabılsem ne mutlu bana bıde en sona mat bırakınca kaldım böle 8 gunde e gırerse artık beynıme tatlım..
ıyı gelır sana canım atarsın tum stresı falan.. hafiflicezz ınsallah ya..

kızlar ben daha önce kpss sınavına girmedim.duymadım da.nasıl giyeceğiz ?
pantolon giysek düğmelerine kemere birşey derlermi.off hiç birşey bilmiyorum.aydınlatırmısınız ?[/B:16:]

kızlar ben daha önce kpss sınavına girmedim.duymadım da.nasıl giyeceğiz ?
pantolon giysek düğmelerine kemere birşey derlermi.off hiç birşey bilmiyorum.aydınlatırmısınız ?[/B:16:]

Ben de hiç girmedim.:9:

Sportif giyineceğim ben,eşortman tarzı.

Pantolonda daralırım.:27:

kızlarr elinde erdal ünsalın mikro /makro kitabı olan var mıı?? bana acil kitabın basıldıgı matbaanın adı lazım .. elinizde varsa bi bakıp yazarmısınz acill lütfen:44:

Bende eşofman giyinicem. Özellikle spor ayakkabı giymem lazım.
Yoksa sınavda daralırım
Baya bi sportif olmak şart
Sırada rahat oturabilmek açısından

Bende eşofman giyinicem. Özellikle spor ayakkabı giymem lazım.
Yoksa sınavda daralırım
Baya bi sportif olmak şart
Sırada rahat oturabilmek açısından

Ben pantolon etek giymeyi düşünüyorum bol üfür üfür ya da etek ama altına kesin topuklu ayakkabı giyerim herhalde :52: sınavlarda daha çok topuklu giyip giderim ben neden bilmiyorum :52: herşeyimde metal var ama ya
neler yasakki sınava girerken giyilmeyecek
gerçe biz sınav sonra istanbula annemlere gidicez. yanımda bi bavul eşya olacak beğenmezseler başka bişey giyerim :52:

Son düzenleme:
kızlar sınavda metal kemeri falan çıkartıyorlar fakat kıyafetinde metal olunca mecbur alırlar.
ama tavsiyem sade giyinmeniz. ne olur ne olmaz güvenlikler her yerde bir değil.
ben daha önce gömlek ve kot pantolon altına babet giyip gitmiştim. pantolona kemer takmadım. bu sene de büyük ihtimal öyle gideceğim.
küpe kolye yüzük bunların hepsini evde bırakın. deyim yerindeyse elinizi kolunuzu sallaya sallaya gidin :1:

Alyansı olanlar evde bıraksın almıyorlar alyanslarıda... Bende kot ve spor ayakkabı giyerim sonrasında zaten uzun yola çıkıcaz. Saçıma bile tel koka veya içinde metal olan tokalardan takmayacağım çıkartıyorlar sade bir lastik toka almayı düşünüyorum sonra dağınık saçla sınava girmek istemem ben rahatsız eder :)
Zap-zup bizde ist. için yola çıkıcaz hemen sınavdan sonra valiz arabada olucak eve bile uğramicaz o derede sıkıldık yani :))

Bu arada uzmanın 9. denemesini yaptım ne zordu yaaa gy:37 gk:50 türkçeden 6 yanlış çıkardım yine kafamı nerelere vurayım bilmem

Rahat bir seyler giyin kizlar sınavda pantolon falan rahat olmaz ben daralırım pantolonla :51:Ay sinav yerleride bir açıklansa artık

Alyansı olanlar evde bıraksın almıyorlar alyanslarıda... Bende kot ve spor ayakkabı giyerim sonrasında zaten uzun yola çıkıcaz. Saçıma bile tel koka veya içinde metal olan tokalardan takmayacağım çıkartıyorlar sade bir lastik toka almayı düşünüyorum sonra dağınık saçla sınava girmek istemem ben rahatsız eder :)
Zap-zup bizde ist. için yola çıkıcaz hemen sınavdan sonra valiz arabada olucak eve bile uğramicaz o derede sıkıldık yani :))

Bu arada uzmanın 9. denemesini yaptım ne zordu yaaa gy:37 gk:50 türkçeden 6 yanlış çıkardım yine kafamı nerelere vurayım bilmem

Sabah benimde 9 yanlışım çıktı türkcede bende kafa falan kalmadı zaten aman hayirlisiyla bir atlatsak kitap fln görmek istemiyorum artık kusucam:37:Bizde tatile çıkicaz benim çok ihtiyacım var valla o yazın kavurayim sıcağında evde sauna gibi oturdu test coZdum hakettim tatili :27:

Sabah benimde 9 yanlışım çıktı türkcede bende kafa falan kalmadı zaten aman hayirlisiyla bir atlatsak kitap fln görmek istemiyorum artık kusucam:37:Bizde tatile çıkicaz benim çok ihtiyacım var valla o yazın kavurayim sıcağında evde sauna gibi oturdu test coZdum hakettim tatili :27:
Biz sınav var diye daha iznimize bile çıkmadık sınav bitsin öyle gideriz dedik tam tamına 25 gün izinde olucaz artık sınav filan umrumda değil sırf izni bekliyorum gönlümce gezmek için artık ben dönene kadar heralde sonuçlar da açıklanır :)

Biz sınav var diye daha iznimize bile çıkmadık sınav bitsin öyle gideriz dedik tam tamına 25 gün izinde olucaz artık sınav filan umrumda değil sırf izni bekliyorum gönlümce gezmek için artık ben dönene kadar heralde sonuçlar da açıklanır :)

Bol bol alışveriş yap gez valla ben öyle yapicam hic bukadar bunaldigimi hatırlamıyorum bende artık olursa olur olmazsa kısmet modundayim :31:Hayirlisiyla atlatalım kafamızda rahatlasın bizde istanbula ablama fln gidicez tüm KPSS çalışan camia istanbula gidiyor:27:

canım bende 9. denemeden gy 47.75 gk 37.5 yapmışız bizimde araba olmadığı için annemler geleceklerdi sınava götürmeye oradan bize gidelim dediler eşim de iznini kullanacak biz de eve bile uğramıycaz inşallah iyi geçerde ilk atamalarda atanarız

kızlar alyans da sorun yok sadece alyans kullanımına ızın var zaten osym nın acıklamasıda bu sekılde kıtapcıgı okumadınız mı kızceler:)
valla ben ank da gırdım oyle delı gıbı takı toka bakmadılar anahtar olmayacak ama ona ıtıraz vardı :)

hatta akıllının bırı arabayla gelmıs napımm anahtarı dıyor buraya bırakabılırsın ama sorumluluk almayız dedıler bırde NUFUZ COZDANI MECBUR YADA PASAPORT TU GALIBA ehlıyet kabul edılmıyor haberınız olsun gırdıgım okulda akıllı ehlıyetle geldı almadılar tımammm mı kızlarr

Back
X