- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
matematikle uğraşmasını seven için 3 günde biter
ama tarih için aynı şeyi söyleyemem
sedulu matta bi konuda kaç test çözdün canım ya.ben de çok seviyomda benim kitap 618 sayfa yarısındayım 1 ay oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
matematikle uğraşmasını seven için 3 günde biter
ama tarih için aynı şeyi söyleyemem
kızlar geldimmm bugün kaç soru çözüyoruz bakalım![]()
sedulu matta bi konuda kaç test çözdün canım ya.ben de çok seviyomda benim kitap 618 sayfa yarısındayım 1 ay oldu![]()
kızlar geldimmm bugün kaç soru çözüyoruz bakalım![]()
kızlar star gazetesı dvd setı werıyor RAKRAK YAYINLARIYMIS hiç duymamıstım dogrusu...
%36 sı şeker olan homojen un - şeker karışımının 1/4 ü alınarak yerine aynı ağırlıkta un ekleniyor. Buna göre yeni karışımın seker oranı yüzde kaç olur?
6 sı şeker olan homojen un - şeker karışımının 1/4 ü alınarak yerine aynı ağırlıkta un ekleniyor. Buna göre yeni karışımın seker oranı yüzde kaç olur?
evet kızlar cevap 27 çözümü eklermisiniz![]()
Kızlar g.yeeneği ne zaman bitrp g. kültüre geçiyosunz?
karışım 100x olsun canım.
%25 i alınıyor (25x) yerine 25x kadar un konuyor.
kalan 75x in %36 sı şeker, ilave edilen 25x ise saf un yani %0 şeker
burdan; 75x. %36 + 25x. %0=%27 olur![]()
buna ben cevap veriyim müsadenizle..ocak sonuna kadar böyle gy şubat ayında başlıyoruzz...gk oldumu canımcımm...![]()
Yaaa kızlar keşke matematikte biraz daha kalsaydnzbende tam yeni başlamştım matematiğe
kim cvp verk bennm mat. sorulrıma
![]()
ya cnm analamadım ben bunubide böyle soru var ya ben böyle döküp yerine yeni sey eklemeli soruları yapamıyorum öğretirmisiniz biriniz bana
seker oranı %40 olan 50 gram seker su karışımının 1/5 i dökülerek yerine dökülen miktar kadar seker konuluyor. Buna göre oluşan karışımın şeker oranı yüzde kaçtır?
canım bu soru %32 mi :44:
çözüp ekliyorum fotoyu canım
kızalr gy bitti diye mat türkçe çözmiez değil.mat ve türkçe sorulaırnız varsa tabiki sorun.ama şimdi nasıl mata ağırlık verdik arada türkçe ve tarih çözüyoruz.şubat itibariyle mat için bu şekilde az az çözücez![]()
ya cnm analamadım ben bunubide böyle soru var ya ben böyle döküp yerine yeni sey eklemeli soruları yapamıyorum öğretirmisiniz biriniz bana
seker oranı %40 olan 50 gram seker su karışımının 1/5 i dökülerek yerine dökülen miktar kadar seker konuluyor. Buna göre oluşan karışımın şeker oranı yüzde kaçtır?