• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bir torbada 6 beyaz 7 mavi 12 kırmızı renkli bilye vardır.Bu torbadan alınan ve kesinlikle aynı renkten 4 tane bilyeyi içeren en az renkli bilye sayısı tüm bilyelerin yüzde kaçıdır?

%48 buldum ben bunu :44:

bende 48 buldum ay ne çok sonuç buldum ya :10::10:
selam kızlar :52:
bugece burdayım :23:

ya su soruyada bir bakarmısınız kızçelerr

bir satıcı zeytinyağını 45 tl ye almıştır.Bu satıcı,zeytinyağının tamamını 0.5 litrelik şişelere doldurarak şişesini 4 tl den satmıştır.Bu satıcı her bir şişe için 40 kuruş ödediğine göre satıcının karı yüzde kaçtır? çözdüğünüzüz sorun cevabı 40mış bayanlar 48 değil:15:

ikinci gıccık sorum;

23ab1 sayısının 6 ya bölümünden kalan x'tir. x'in alabileceği kaç farklı değer vardır?

on parmak geldi kızlar . . . :52:

biraz içiniz açılsın diye size çiçek yaptırdım . . . hep ders hep ders olmaz . . .

bir satıcı zeytinyağını 45 tl ye almıştır.Bu satıcı,zeytinyağının tamamını 0.5 litrelik şişelere doldurarak şişesini 4 tl den satmıştır.Bu satıcı her bir şişe için 40 kuruş ödediğine göre satıcının karı yüzde kaçtır? çözdüğünüzüz sorun cevabı 40mış bayanlar 48 değil:15:

45tl ye ne kadar yağ almış söylüyor mu?

ilk gıcık sorum,

100!+10<x<100!+100 eşitsizliğini sağlayan x'in kaç değeri asaldır?

0

60 mı canım :26::26:

Back
X