- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
o zaman ilk morali ben bozayımmaalesef hazan, ptt bundan sonra alım yapacak gibi görünmüyor. özelleştirmesi gerçekleşiyor ve kurum alım yapmayacağını açıkladı...son alım mayıs'taydı.
maalesef sınavdan sonra sizi bir de bu stress bekliyor çünkü iibf mezunları için en gözde kurumlarda bu mayıs'tan beri aksilikler arka arkaya geldi.
ben sözleşmeli atandığım için kadrolu alımlar için kasım'ı bekliyorum. gümrük ve ptt en iyi maaşları veren iki kurumdu; gümrük zabıta-itfaiye gibi açıktan alıma gitme kararı aldı ptt de alımı bitirdi. geriye iyi maaş verenlerden sgk, yurt-kur falan kaldı.
umarım onlar da yüklü alım yapar diye dualardayız.
hazan a benimde sorumun nedeni moralini bozmamaktı.sanırım o da iibfli benim gibi.ben istanbul için araştırma yapmıştım ve istanbulda ptt düz memurluk için 4001den alım yapmış en son ve giren kişinin puanı 98,356ydı

o yüzden eğer iibfliysen 4421 kodundan alım yapan bir yeri tercih et ptt diye şartlama kendini çünkü ptt genellikle ctsde açık ve bankodan rahatlıkla ayrılamıyosun

derindenizin dediği hakkında bi fikrim yok eğer öleyse o zman 4001den işkur iş danışmanlığı için dene şansını