beni rakip olarak mı görüyorsun
üzüldüm
biraz da erken başlayıp sonra sıkılmaktan korkuyorum ,
matematik problemlerden eksiklerim var çok fazla,
eşimde hazır tatile çıkmışken eylüle kadar problemlerin hepsini bitirebilirim diye düşünüyorum
neyse siz beni arkada bırakın zaten, kazanmanızı çok isterim.
bu arada tebrik ediyorum seni canımbitirirsin canım,zor değil sadece istikrar lazım
iktisat canım benim bölüm.ama alandan girip girmemkte hala karasızımevet canım durmak yok
senin bölümün neydi bu arada
bu arada tebrik ediyorum seni canım
iktisat canım benim bölüm.ama alandan girip girmemkte hala karasızım
teşekkür ederim canım sayenizde motive oluyorumm
biz birbirimize iyi geliyoruz
neden kararsızsın ne yapmayı düşünüyosun canım peki :44:
mrhabalarr ben geldımmmm benıde alın aranızaaaaa lutfennn bende işletme mezunuyum lısans ıcın gırıcem hıc bsy yapmadım tarıhten ınanılmaz tırsıorumm.yazılarınızı okurkennn ders calısasım geldı helal sızee :)
maksat erken çalışmanı sağlamak canım benim
bak pambike 411.000 kişiyi duyunca ders çalışmaya başladı dimi pambik
selam kızlarr,ben türkçeyi hallettim sayılır hiçbi sıkıntım yok sorular çözüyorum oldukça iyi gidiyor
dün akşam geometri çalıştım,
şimdi işyerindeyim fırsat buldukça tarih çalışıyorum :)
haftaya izne ayrılacam tatile çıkacaz eşimle çocukla
millet tatile çıkarken kıyafet alışverişi yapar ben ise kitap alıyom orda soru çözerim diye
napim çocuk uyuyunca odada yapacak bişey yok bari soru çözeyim,
şimdilik çok kaptırdım kendimi iyi gidiyor hazırlığım ama inşallah birkaç ay sonra sıkılıp bırakmam
Slm kızlar nasılsınız?
yorgun :26: ama azimli
sen nasılsın canım
Aynen bende canım yorgun ama çok çok azimli
Bugün sabah öyle zor kalktım kii iş öyle bir zor geldim kii anlatamam
Akşam olsada gitsek modundayım
havadandır canım ya :26: bak şimdi işte çalışıyon en azından ama evde olsan bu havanın pskolojisyle yatıp uyucaktın :26:
Ne güzel olurdu şuan uyumak
Ama benim olduğum yerde hava çok güzel insanın böyle havada uyuyası değil deniz kenarında güneşlenesi geliyor neyse az kaldı az çok az daha sabretmem lazım
hmmmmm :26:
biz burda geceyi yaşıyoruz resmen uzun eşofman ve çorapla bile üşüyorum o derece
Sen ist.daydın değil mi?
Aman ist. soğuk olmasın ben bayramdan sonra ailemin yanına gelicem çok gezmem çok alışveriş yapmam lazımmm hava güzel olsunnn
evet canım istteyim.bayramdan sonraya düzelir ama hava inşallah.bende bayramda tatile gidicem güneşlenmek hayal olmasın valla ağlarım :84::84::84:
istanbul foruma ve viaporta mutlaka uğra derim alışveriş için
B.düzü tarafındamıydı onlar benim mekanım genelde cevahir,astoria,metrocity,kanyon,istinye park bunlar annemlere yakın yerler ama şimdi yeni açılan bütün avm leri gezicem dediklerinede mutlaka uğrarım. Çünkü tam bir alışveriş canavarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?