tebrik ederim canım zap_zup 87 puanla 1754. olmuş aranızda 1 puan var 2000 kişiyi geçmiş okadar fark ediyor mu yaaa
şaşırdım yoksa lise- önlisans mı
85. 98999 puan sıralamam 4070 atanırmıyım kı ben heyecandan ölücem ancak bakabıldım
Bende geldim :)
Şaka mı yapıyorsunuz ? 7151.sıradayım ve umutsuzum.:26:
ah canlarım çok sağolun .okyanuscum çok sağol. ya çok kötüydüm bi haftadır varya allah yüzümüzü güldürdü.eşimde de bel fıtığı çıktı çalışmıyor bi aydır büyük ihtimal iş değiştirecek en azından benim işim olsun çok istedim şükür rabbime
inşallah rabbim sizlerede hayırlısıyla atanmayı nasip etsin
yine iyi gelmiş canım tebrik ederim
puanın 86 olunca ondan demiştim bian önlisans olarak düşündüm yine umutsuzluğa kapılma
hiç belli olmaz
84 benimde......
Saol canım Allah hepsimize hayırlı memurluklar tattırsın emek verdık çok hayırlısı bakalım sıra atanmayı beklemede
Hayırlısı olsun canım gönlünden gecen yere yerleşirsın ıns.
bırkac saate yola cıkacagım ıcın cıkmalıyım kızlar ama puanlar genel olarak guzel gıbı ama atamalarınız kac puanlara kadar duser hıcbılmıyorum umarım olurrrrrnetslerınızı ozellıkle merak edıyordum ama onlarıda yazarsanız ben sevınırm :) hepınızı
umudum yok gibi birşey ama yine de umutlanmayı bırakmıyorum işte..
düzenimizi kurmak bu sınava bağlıydı şimdi atanır mıyım endişesi başladı...
herkesin birbiriyle çok yakın puanı belli bi aralıkta sıkışmış herkes nasıl olur hiç bilmiyorum
Sağol cnm ama biraz zor gibi benim sadece 3001 tercih ve tek şehir tercihi yapıcağım için
Senin kaçtı sedulu puanın
Allah'tan umut kesılmez hayırlısı bakalım bende korkuyorum yerleşemessem dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?