2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

50 olmalı diyorum

50 olmalı diyorum

olsun kopyanı sölüyosun bak

bu da doğru

Selamlaaaaaaaar
Yarın denemem var Yargı yayınlarının dershanemde sabah 10.00 da heycan yaptım kızlar
Ön lisans hazırlanıp kursa,dershaneye gıden arkadaslarım matematıkte hangı konudasınız acaba?

Bi yandan test çözüyorum bı yandan buraya bakıyorum yapamadığım olursa buraya yazarım.

asıl sınavda napıcan heyecandan
ekle canım sorun olursa kolay gelsin sınavında

saol ya moral verdin

evet final kpss konusunda cok tercih edilmiyo ama bu deneme zaten finalin denemesi değildi yediiklimin olması lazım...dershane olarak finali sectim çünkü gündüz çalışıyorum ve kayseride sadece bikaç dersanenin akşam dersleri var bu yüzden finali sectim...kaynak olarakta ihtayaç uzman ve murat ağırlıklı calısıyorum ben fdd sadece ek olarak bakıyorum umarım bu emeklerimiz boşa cıkmaz

final iyidir ama ygs ve lys de iyidir.başka denemeyse iyi o zman canım niye üzlüyosun bak denemde 79 yapmışın ne güzel işte

bende kitaplıkta duruyo okıyım bari

iyi canım valla sorularla boşuşuyorum işte.fark ettim dedim yaktı kendini bana da 2 uyarı gelmiş canım aynı konuda

Çenemi tutamadım o gün yaw
Bu arada süper bir site kefşettim online tes,deneme, konu çözüp, çalışıyorum.
Başarı yüzdemi falanda hesaplıyor
Tarihte tekrar yapmazsam çöküşe geçecem :105:

kolay gelsin canım heyecan yapma derin derin nefes al

ben matematiği bi tur bitirdım dershanede de obeb okek bitti rasyonel sayılara geccez

Çenemi tutamadım o gün yaw
Bu arada süper bir site kefşettim online tes,deneme, konu çözüp, çalışıyorum.
Başarı yüzdemi falanda hesaplıyor
Tarihte tekrar yapmazsam çöküşe geçecem :105:

hangi site cnm o yaaa bende çözüyorum bi sitedende farklı mı acaba???
ya tarihe siz nasıl çalışıyosunuz ben bir aydır nerdeyse sırf tarih calısıyorum ama testlere gelince avil avil bakıyorum sorulara yaa offfff

çok zor bi soru sorayım size
5 ile bölündüğünde 3 kalanını, 13 ile bölündüğünde 7 kalanını veren en büyük iki basamaklı sayının rakamları toplamı kaçtır?
A) 15
B) 17
C) 8
D) 10
E) 12

final iyidir ama ygs ve lys de iyidir.başka denemeyse iyi o zman canım niye üzlüyosun bak denemde 79 yapmışın ne güzel işte

iyi cnm tabiki yani konu olarak en azından bana faydası oluyor ama işte ne yapsam hep eksik gibi geliyo özellikle tarihten falan yapamıyorum cok ona sinir oluyorum hiç düzelmicek gibi

bana da sarı kart verdi yağmurluk sonra okudm kuralları konu dışı yazdım ya bn sana o yüzdenmiş

eklesene tatlım siteyi

sevgicim hangi site bu bizde faydalansak

bana da sarı kart verdi yağmurluk sonra okudm kuralları konu dışı yazdım ya bn sana o yüzdenmiş

eklesene tatlım siteyi

Zaten bikaç saatlik bi cezaydı açıldı.
ekpss.com en çok deneme ve yarışmasına bayıldım.
çözün derim kızlar netteyiz zaten sabah, öğle,akşam.

sayı 98 cevap b

amacımı aştım sanırım :26:

ben sen çözmüşsündür diye düşündüm de ondan dedim öyle

ben çözemedim eklermsin tatlım

iyi cnm tabiki yani konu olarak en azından bana faydası oluyor ama işte ne yapsam hep eksik gibi geliyo özellikle tarihten falan yapamıyorum cok ona sinir oluyorum hiç düzelmicek gibi

daha var sınava canım bak o zmana kadar neler neler yapıcan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…