ben aradım ösym yi dedim böle böle aaa 1 hakkımız vardı onuda kpss 1. si için kullandık dediler
aynı yönde hareket eden ve aralarında 700km mesafe bulunana iki hareketlininin 14 saat sonra aynı noktada olmaları için hızları farkı ne olmalıdır
valla kopya çektim ne yalan söyleyim. çünkü bilmediğim yerden sordun.
bak canım çözüm şöyle oluyormuş;
100 liraya alınan mal yıl sonunda %50 enflasyonla 150 lira oluyor.
maaş ise %44 zam ile 144 lira olur.aradaki fark 6 lira.
bunun 150 ye oranı= > yani ; 6/150= %4
50 olmalı diyorum
Selamlaaaaaaaar
Yarın denemem var Yargı yayınlarının dershanemde sabah 10.00 da heycan yaptım kızlar
Ön lisans hazırlanıp kursa,dershaneye gıden arkadaslarım matematıkte hangı konudasınız acaba?
Bi yandan test çözüyorum bı yandan buraya bakıyorum yapamadığım olursa buraya yazarım.
bu kolaydı
canım şimdi türkiyede 9 final kpss var bunların arasında 23. olmuşun.bi de şu yönden bak genelde kpss için final tercih edilmez.tabi puanın yükselir ama kpss soru kalıbı olurak final pek yakın değildirmutlaka diğer kaynaklardanda çöz evde yaptığındada eğet 79-80 alıyosan o zman iyi ama finalde 79 alıp diğer denemelerde düşüksen o zman düşün
evet final kpss konusunda cok tercih edilmiyo ama bu deneme zaten finalin denemesi değildi yediiklimin olması lazım...dershane olarak finali sectim çünkü gündüz çalışıyorum ve kayseride sadece bikaç dersanenin akşam dersleri var bu yüzden finali sectim...kaynak olarakta ihtayaç uzman ve murat ağırlıklı calısıyorum ben fdd sadece ek olarak bakıyorum umarım bu emeklerimiz boşa cıkmaz
bende kitaplıkta duruyo okıyım bari
iyi canım valla sorularla boşuşuyorum işte.fark ettim dedim yaktı kendinibana da 2 uyarı gelmiş canım aynı konuda
Selamlaaaaaaaar
Yarın denemem var Yargı yayınlarının dershanemde sabah 10.00 da heycan yaptım kızlar
Ön lisans hazırlanıp kursa,dershaneye gıden arkadaslarım matematıkte hangı konudasınız acaba?
Bi yandan test çözüyorum bı yandan buraya bakıyorum yapamadığım olursa buraya yazarım.
Çenemi tutamadım o gün yaw
Bu arada süper bir site kefşettim online tes,deneme, konu çözüp, çalışıyorum.
Başarı yüzdemi falanda hesaplıyor
Tarihte tekrar yapmazsam çöküşe geçecem :105:
asıl sınavda napıcan heyecandan
ekle canım sorun olursa kolay gelsin sınavında
saol ya moral verdin
saol ya moral verdin
final iyidir ama ygs ve lys de iyidir.başka denemeyse iyi o zman canım niye üzlüyosun bak denemde 79 yapmışın ne güzel işte
sevgicim hangi site bu bizde faydalansak
bana da sarı kart verdi yağmurluk sonra okudm kuralları konu dışı yazdım ya bn sana o yüzdenmiş
eklesene tatlım siteyi
çok zor bi soru sorayım size
5 ile bölündüğünde 3 kalanını, 13 ile bölündüğünde 7 kalanını veren en büyük iki basamaklı sayının rakamları toplamı kaçtır?
A) 15
B) 17
C) 8
D) 10
E) 12
amacımı aştım sanırım :26:
ben sen çözmüşsündür diye düşündüm de ondan dedim öyle
iyi cnm tabiki yani konu olarak en azından bana faydası oluyor ama işte ne yapsam hep eksik gibi geliyo özellikle tarihten falan yapamıyorum cok ona sinir oluyorum hiç düzelmicek gibi
cevap : 17 mi canım ???çok zor bi soru sorayım size
5 ile bölündüğünde 3 kalanını, 13 ile bölündüğünde 7 kalanını veren en büyük iki basamaklı sayının rakamları toplamı kaçtır?
A) 15
B) 17
C) 8
D) 10
E) 12
Zaten bikaç saatlik bi cezaydı açıldı.
ekpss.com en çok deneme ve yarışmasına bayıldım.
çözün derim kızlar netteyiz zaten sabah, öğle,akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?