kızlar bende çok soru var bilginiz olsun
bugün herkesin canı sıkkın anlaşılangünaydın kızlar.....bugün kardeşimin açık lise sınavı vardı sabah beraber gittik geldk derken hhiç ders çalşamadım Bi de nişanlımlada tartıştık moralim bozuk
günaydın kızlar.....bugün kardeşimin açık lise sınavı vardı sabah beraber gittik geldk derken hhiç ders çalşamadım Bi de nişanlımlada tartıştık moralim bozuk
kızlar milli eğitime dırekt gıdıp mı baswuruyoruz ınternetle deildir herlde demı yalnz bn ılcede deılım sehırdeyım olur mu yınede ogretmenlık
mrb kızlar bende kpss yoluna başkoymuş bi kurbanımdersaneye gidiyorum ilk denemeden 79 aldım ama tarih ve coğrafya cok kötü benim ilk deneme olduğu için dersanedekiler falan cok iyi diyo türkiye geneliydi zaten 23. olmuşum genelde, dersanedede 4.dersanede hani öyle kıytırık bi dersane değil finale gidiyorum ve hocalar sınava kadar en az bi 12 puan falan yükseltirsin dediler baya ümitlendim ama işte bilmiyorum çalışamadığım günler vicdan azabı duyuyorum resmen
kızlar milli eğitime dırekt gıdıp mı baswuruyoruz ınternetle deildir herlde demı yalnz bn ılcede deılım sehırdeyım olur mu yınede ogretmenlık
Bağyanlar yapılan bir araştırmaya göre kpss tarih sorularının en az 20 tanesi "NUTUK" kitabından geliyormuş.
O nedenle boş vakitlerimizde okumamız lazımmış.
Alıp okumayı dünüşüyorum. Yararı olur, zarar olmaz.
Guetcim geçen söz verdim de gelemedim sayfaya o gün banlandım
Nasılsın?
hımm.. biri tarih mi dedi
puiet enflasyon sorunu çözemedim ben
quiet...
enflasyon sorunun cevabı %4 müüüü ?????????????????
kaçarı yok tarihede çalışıcaz
olasılık sorsam
ama hani ÖSYM ile konuşup beni tarihten muaf kılacaktın
yok yok olasılık hiç almayalım biz
vallaha doğru
ay çözdün diye hangi ifadeyi yapıcamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?