2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydın kızlar..... bugün kardeşimin açık lise sınavı vardı sabah beraber gittik geldk derken hhiç ders çalşamadım Bi de nişanlımlada tartıştık moralim bozuk

günaydın kızlar..... bugün kardeşimin açık lise sınavı vardı sabah beraber gittik geldk derken hhiç ders çalşamadım Bi de nişanlımlada tartıştık moralim bozuk

canım bozma moralini düzelirsiniz

buyrun kızlar

enflasyonun %50 olduğu bir ülkede %44 zam alan bir memurun alım gücü yüzde kaç düşer

kızlar çalışmaktan başka çaremiz yok.ben şimdi mat testi çözdüm 19 doğru 5 boş
5 soru daha çıktı bize çözülcek nerdesiniz :18:

kızlar milli eğitime dırekt gıdıp mı baswuruyoruz ınternetle deildir herlde demı yalnz bn ılcede deılım sehırdeyım olur mu yınede ogretmenlık

kızlar milli eğitime dırekt gıdıp mı baswuruyoruz ınternetle deildir herlde demı yalnz bn ılcede deılım sehırdeyım olur mu yınede ogretmenlık

şehirlerinde ilçeleri var semtinin milli eğitimine başvurucaksın.
kadıköyde oturuyosan kadıköy ilçe milli eğitime gidiceksin yazılı başvuru yapman lazım.

mrb kızlar bende kpss yoluna başkoymuş bi kurbanım dersaneye gidiyorum ilk denemeden 79 aldım ama tarih ve coğrafya cok kötü benim ilk deneme olduğu için dersanedekiler falan cok iyi diyo türkiye geneliydi zaten 23. olmuşum genelde, dersanedede 4.dersanede hani öyle kıytırık bi dersane değil finale gidiyorum ve hocalar sınava kadar en az bi 12 puan falan yükseltirsin dediler baya ümitlendim ama işte bilmiyorum çalışamadığım günler vicdan azabı duyuyorum resmen

canım şimdi türkiyede 9 final kpss var bunların arasında 23. olmuşun.bi de şu yönden bak genelde kpss için final tercih edilmez.tabi puanın yükselir ama kpss soru kalıbı olurak final pek yakın değildir mutlaka diğer kaynaklardanda çöz evde yaptığındada eğet 79-80 alıyosan o zman iyi ama finalde 79 alıp diğer denemelerde düşüksen o zman düşün

ücretli için soruyorsun sanırım.oturduğun ilçenin,ilin neresiyse artık milli eğitim müdürlüğünün sitesine bir bak derim açıklama vardır.önceden elden dilekçe ile yapılıyordu başvuru kalkmış olabilir.ben en son geçen sene il merkezine başvurmuştum o da netten yapılmıştı.bir de sene başında eylülde oluyor başvurular.şubat için ayrıyeten yapılmıyordu.

Bağyanlar yapılan bir araştırmaya göre kpss tarih sorularının en az 20 tanesi "NUTUK" kitabından geliyormuş.
O nedenle boş vakitlerimizde okumamız lazımmış.
Alıp okumayı dünüşüyorum. Yararı olur, zarar olmaz.

Guetcim geçen söz verdim de gelemedim sayfaya o gün banlandım
Nasılsın?

bende kitaplıkta duruyo okıyım bari

iyi canım valla sorularla boşuşuyorum işte.fark ettim dedim yaktı kendini bana da 2 uyarı gelmiş canım aynı konuda

ama hani ÖSYM ile konuşup beni tarihten muaf kılacaktın

yok yok olasılık hiç almayalım biz

ben aradım ösym yi dedim böle böle aaa 1 hakkımız vardı onuda kpss 1. si için kullandık dediler

aynı yönde hareket eden ve aralarında 700km mesafe bulunana iki hareketlininin 14 saat sonra aynı noktada olmaları için hızları farkı ne olmalıdır

vallaha doğru

ay çözdün diye hangi ifadeyi yapıcamı şaşırdım

valla kopya çektim ne yalan söyleyim. çünkü bilmediğim yerden sordun.

bak canım çözüm şöyle oluyormuş;

100 liraya alınan mal yıl sonunda %50 enflasyonla 150 lira oluyor.
maaş ise %44 zam ile 144 lira olur.aradaki fark 6 lira.
bunun 150 ye oranı= > yani ; 6/150= %4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…