- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
canım birinci soru %2 mi :44:
3.soruyuda %20 buldum :44:
evet cnm doğru ikiside çözümlei anlatırmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birinci soru %2 mi :44:
3.soruyuda %20 buldum :44:
en düşük memur maaşı 1.600 tl
yüksek düzeye yakın 16 ayakkabı demek![]()
cıddımı oldumu o kadar yavv bu gece sabah kadar calıssam 3 saatlık uykıuylanmı gitsemki:26::26::26:ben önlisansda nngiricme kızlarr konular bıtermı yenı baslıcam
![]()
kızlar sorusu olan yokmuuu
seninkiler bittiyse ekliyim hemen
terazisi %20 fazla gösteren bir bakkalın terazisiyle yapılan alışverişte bakkal aldığı peyniri %30 karla satmaktadır.buna göre bakkalın peynirden elde ettiği gerçek kar yüzde kaçtır![]()
seninkiler bittiyse ekliyim hemen
terazisi %20 fazla gösteren bir bakkalın terazisiyle yapılan alışverişte bakkal aldığı peyniri %30 karla satmaktadır.buna göre bakkalın peynirden elde ettiği gerçek kar yüzde kaçtır![]()
guiett başka sorun varmı canımm![]()
gazan mübarek olsun![]()
bir sınıfta matematikten bütünlemeye kalanların sayısı,tarihten kalanların sayısının 2 katıdır.Matematikten ve tarihten kalanların sayısı 13,sınıf mevcudu 34 ve yalnız tarihten kalan 1 kişi olduğuna göre matematik veya tarihten bütünleyeme kalmayan kaç kişidir![]()
sağol canım bi mola verdim kafamı dağıtmak için şimdi giriştim mi bi daha kafayı toplayamam![]()