sen benim sorduklarmı görsen toplama yanlış yapıyom diye telef etmiştim kendimi kızlara sordumda anladım hatamı
gözden kaçıyo canım benim
varmı daha sorular uykum açıldı
okyonus sayesinde hasret kaldım böle sorulara
yaaa kıslar ben kpss de bu matematikden deli gibi korkuyorum. ne lisede ne üniversitede adam akıllı matematik aldım. yaş geldi 29a ve matematik sıfır. sizce 6 ayda 15-20 net yapabilcek duruma gelebilirmiyim? asal sayıların bile ne olduğunu hatırlamıyorum gülmeyin bana o derece yanihızlandırılmış kurslar işe yararmı gisince salk gibi kalcam sınıfta sınıfa ayak uydurmak zorunda falan kalcam offf tavsiyeniz nedir matı kıt bana?
peki o zaman,
a+b=5
c - a=5 olduğuna göre 2a2-b2-c2=? (a, b ve c nin yanındaki 2 ler yine karedir.)
b ve c yi a cinsinden yaz sonra b ve c gördüğün yere a lı ifadeleri yaz
-50 mi ?:26::26:
tebrikler, bacım sen kaç net yapıyon gy de
yaaa kıslar ben kpss de bu matematikden deli gibi korkuyorum. ne lisede ne üniversitede adam akıllı matematik aldım. yaş geldi 29a ve matematik sıfır. sizce 6 ayda 15-20 net yapabilcek duruma gelebilirmiyim? asal sayıların bile ne olduğunu hatırlamıyorum gülmeyin bana o derece yanihızlandırılmış kurslar işe yararmı gisince salk gibi kalcam sınıfta sınıfa ayak uydurmak zorunda falan kalcam offf tavsiyeniz nedir matı kıt bana?
peki o zaman,
a+b=5
peki o zaman,
a+b=5
daha kendimi denemedim canım hatta yarın kitap alıp konu çalışmaya başlıcam
- 50 buldum ben :26::26::26:
hızlandırılmışları tavsiye etmem hiç bi ders konusunda.fem ilk adımı aldığında 15 net rahat yaparsın canımbiizde takip et yapamadıklarnı sor hallolour
:
hızlandırılmışları tavsiye etmem hiç bi ders konusunda.fem ilk adımı aldığında 15 net rahat yaparsın canımbiizde takip et yapamadıklarnı sor hallolour
-50 midir :44:
cevabın için çooook teşekkürederimmmmmmm fem ilk adım. Allah razı olsun. başka öneriniz varsa yazın lütfen kıslar
daha önce girdiğim sınavdan genel yetenekten 62 doğru 12 yanlışım varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?