• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yaaa kıslar ben kpss de bu matematikden deli gibi korkuyorum. ne lisede ne üniversitede adam akıllı matematik aldım. yaş geldi 29a ve matematik sıfır. sizce 6 ayda 15-20 net yapabilcek duruma gelebilirmiyim? asal sayıların bile ne olduğunu hatırlamıyorum gülmeyin bana o derece yani:17::17::17::17::17::17: hızlandırılmış kurslar işe yararmı gisince salk gibi kalcam sınıfta sınıfa ayak uydurmak zorunda falan kalcam offf tavsiyeniz nedir matı kıt bana?

sen benim sorduklarmı görsen toplama yanlış yapıyom diye telef etmiştim kendimi kızlara sordumda anladım hatamı :30:
gözden kaçıyo canım benim :29:
varmı daha sorular uykum açıldı :23:
okyonus sayesinde hasret kaldım böle sorulara :9::9:

peki o zaman,

a+b=5
c - a=5 olduğuna göre 2a2-b2-c2=? (a, b ve c nin yanındaki 2 ler yine karedir.)

yaaa kıslar ben kpss de bu matematikden deli gibi korkuyorum. ne lisede ne üniversitede adam akıllı matematik aldım. yaş geldi 29a ve matematik sıfır. sizce 6 ayda 15-20 net yapabilcek duruma gelebilirmiyim? asal sayıların bile ne olduğunu hatırlamıyorum gülmeyin bana o derece yani:17::17::17::17::17::17: hızlandırılmış kurslar işe yararmı gisince salk gibi kalcam sınıfta sınıfa ayak uydurmak zorunda falan kalcam offf tavsiyeniz nedir matı kıt bana?

bölümün ne acaba?

hızlandırılmışları tavsiye etmem hiç bi ders konusunda.fem ilk adımı aldığında 15 net rahat yaparsın canım :34: biizde takip et yapamadıklarnı sor hallolour :29:

peki o zaman,

a+b=5
c - a=5 olduğuna göre 2a2-b2-c2=? (a, b ve c nin yanındaki 2 ler yine karedir.)

-50 midir :44:

hızlandırılmışları tavsiye etmem hiç bi ders konusunda.fem ilk adımı aldığında 15 net rahat yaparsın canım :34: biizde takip et yapamadıklarnı sor hallolour :29:

:

:29::29::29::29::29: cevabın için çooook teşekkürederimmmmmmm fem ilk adım. Allah razı olsun. başka öneriniz varsa yazın lütfen kıslar

:29::29::29::29::29: cevabın için çooook teşekkürederimmmmmmm fem ilk adım. Allah razı olsun. başka öneriniz varsa yazın lütfen kıslar

fem ilk adım ygs dir yanlış almaya gittiğinde şaşırma :34:
kpss de ygs soruyo zaten.güvender ygs konu anlatım yada ihtiyaç modüler set alabilrsin canım onlarda iyidir :34:

kızlar soruyu kim çözüyo takip eden arkadaşlar var :34::34:

daha önce girdiğim sınavdan genel yetenekten 62 doğru 12 yanlışım varmış

yeni soru

bir havuzu, 1. musluk %30luk tuzlu su akıtarak 6 saatte, 2. musluk %9luk tuzlu su akıtarak 8 saatte dolduruyor. Havuz boş iken iki musluk aynı anda açılıyor ve havuzu beraber dolduruyorlar. Buna göre havuzdaki suyun tuz oranı % kaç olur?

Back
X