2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgeldin canım
olsun maksat ocak ayına kadar çok şeyi bitirmek
takıldığın yerlerde yardımcı oluruz sana.bebeğinede nazar değmesin inşallah
saol canım.umarım ocak ayına kadar bitirebilirim

benimkide 10 aylık akşamları çocuk uyuyunca habire çalışıyorum sende yapabilirsin ha gayret bu sonkpss olsun :) sonra kpssyle yerleşenler topiği kuralım

zor olmuyormu? inşallah bu son kpss olur ve artıkın yerleşir bizde memurr olur kurtuluruz şu özellerden
2012 kpss yerleşenler topiği bekle bizi geliyoruz

ben soru bankası almıcam karar verdim yapıyorum çünkü
ihtiyacın 2011 soru bankasından mat sorusu çözüyorum son testlerini onları bile takır takır yapıyom.ben tarihe çalışıyım tarihe :97:

kızlar hepinize kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar.forumdan takip ettiğim kadarıyla çok hızlı başladınız ben inanıyorum siz bu işi halledersiniz.

bu arada benim nereye atandığımı soran olmuştu erzurum sgk ya atandım.iktisat mezunuyum puanımda 81 küsürdü.inşallah sizede kendi paranızı kazanmak nasip olur ben pazartesi ilk maaşımı alıcam Allah nasip ederse

slm kızlar bu topiği yeni gördüm.benide alın aranıza
işletme mezunuyum(olmaz olaydım) şuan 7aylık bebeğim var bu yüzden ben sizin kadar hızlı ilerlemesemde yavaş yavaş sizi takip ederim

aramıza hoşgeldin

bende bugün pek uğrayamadım buralara kızlar özledim sizi nasılsınız

allahım o günleri gösterir inşallah canım bizede
bende iktisat çıkışlıyım kendi kodumla tercih yapıcam ben istte 80le alan yer vardı :26::26:

iiz pambikcim sen nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor

gitmiyor canım malesef yerimde sayıyorum 2 gündür ağlicim

iiyiz canım valla.itiraf ediyorum ben bugün ders çalışmadım:78:
hatta şimdide uyucam :78:
iyi geceler kızlar

ben 2 gündür adam akıllı çalışamıyorum tatlm
bana hiç yabancı bir durum değil sıkma sen canını yarın telafi edersin sen

iyi uykular bende erken yatayım yarın sevgilimi görücem aylar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…