Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrhabalar bende bu sene hazrlanıcam aslında hıc dusunmuyodum kpss falan hatta bankalarla gorusmem oldu hatta bugun buyuk bı bankadan olumlu gerı donduler egıtıme cagrıolar ama kredı kartı satıs yetkılısı ıcın .kafam cok karısıktı halada oyle kpssye bu sene hazrlanmazsam 2014de gırıcem tekrar alan falan cozmeyı dusunmuyorum zaten ablam alana gttı murat egıtım kurumlarına ve hıc memnun degıldı yetısemıyordu hangısıne calıscagna karar verecek vaktı dahı yoktu.sanırım ben ıse olumsuz cewap werıcem ve bu yılımı sınawa adıcamm ama korkuyorumda yapamazsam bır senem gıdıcek.yenı mezun oldum kpss puanıda sart elımde bulunması lazım.dersane arayısı ıcındeyım ankarada dersaneye gtmıs olan warsa kpss ııcn ıyı veya kotu yorumlarını yazabılırlerse cok cok sewınırım.
yazın ııcn cok cok tesekkur ederım..işi kabul etmedıgımı bankaya bıldırdım bugun cunku sokaklarda gezerek kredı kartı satamazdım bır ayın ıkı haftasınıda sehır dısında gecrrsem saglıklı calısamam.artık kpss ye karar verdım ve hakkını vererk calısmam lazım ama cabuk sıkılıorum ben boyle bı sorunum war.sızın bu yazsmalarınızı okurken ders calısasım geldı walla:). babamda ben senı sokak sokak dolasıp kart satmak ıcın okutmadım bu sana gelen ılk ıs teklıfydı kpss yı mutlaka dsunmelısın bı puanın olmalı elınde dedı.bende adam gbı puanım olsun ıstyorum.derane takvıyesı olmadan ben ewde duzenlı calısabılecek bı kız degılım bnu ossye hazrlanırken de yasadım napsam bılmıorum ama tarh calısmaya baslayarak aranıza katılıcam bu geceee inşşşşşşşşşşşşşaaaalllllaaah
selam arkadaslar ben de bu senekı kpss ye hazırlanıp gırecegım. karacan yayınlarının kıtaplarını alıcam ama nasıldır sızlere bı sorayım dedım kullanan veya bu konuda kulagı delık olan var mı ?
Ben şu anda İstikrar ve Beyazkalemin soru bankalarından çalışıyorum. Karacan'ı duydum, kendim de almayı düşünüyorum. Ama tarih dışında görmedim. Bir internet sitesinde Karacan tarihin sorularını gördüm, çok güzeldi sorular.