• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss hazırlık arkadaşı

bugüne kadar girdiğim bütün sınavlarda 70 i geçemedim o kadar çalışmama rağmen birbirimizin bilgilerinden faydalanalım kardeşim.

vee ben:)

2010 hazırlandım ben.. 8 ay dersaneye gittim.. iş çıkışlarında falan.. eve gitmem 10buçuğu buluyor.
hafta sonlarıda deneme alıyordu. yani çalışmak için hiç vakt yoktu gibi..
sonra işten çktım 5 ay evde çalışdım. EVDE.. 70 olan denemelerim 90a hatta 100e çıktı.. coğrafya, tarh, anayasa ve turkçe için sakın ama sakın dersneden bişi beklemeyin.. hocanın sana söylediğide kitaptan okuduğu şeyler.. hiç bi farkı yok.. bire bir olmayacagı için dersanede o an hocadan o bilgiyi kapman zor bi durum..

demek istediğim şu, bende bu yıl murata kaydolucam.. ve sadece matematik ve geometri derslerini alıcam.. bu arada 30 soruluk matemetikkte.25 24 net yapan biriyim.. ama matematkki bu.. tarh gibi oku oku anlamazsın.. söylemk istediğim kendi kendinize çalışmazsanız boş iş..

he bnm sonuma gelince:) sınavdan 70 küsür aldım.. ben sınava çok umut baglamıştım. sınav hayatımdı.. diğer kalan şeyler sınavın etrafında dönüyodu bnm için.. sınavda ellerim titredi.. zmanım yetmedi..aşırı heycandan kaybettim..

2012 güveniyorum kendime bakalım

ben de 2012'de sınava giricem..i.ü işletme mezunuyum.
bu sene sınava girdim a grubundan ama çalışmadan öyle kendimi denemek için.
b grubuna hazırlanmayı düşünüyorum zaten.
henüz başlamadım çalışmaya yarın bi kaç dersaneyle görüşmeye gidiyorum
bu arada çalışmıyorum iş de pek aramıyorum, 1 senemi bu sınava vermek istiyorum çünkü.
umarım herkes istediğini gerçekleştirir hepimize kolay gelsin

meraba kızlar. öncelikle herkese başarılar diliyorum
Bende 2012 de gircem. dershane arayışı içindeyim....:1:

kızlar dersaneye gitmeyip sadece sınavlarına katılabilceğim dershaneler varmı?? ist. bahçelievlerde oturuyorm. bakırköy tarafında dershanelerden de olur.. böyle dershaneler varmıdır?? ücreti ne kadardır?

mrhabalar bende bu sene hazrlanıcam aslında hıc dusunmuyodum kpss falan hatta bankalarla gorusmem oldu hatta bugun buyuk bı bankadan olumlu gerı donduler egıtıme cagrıolar ama kredı kartı satıs yetkılısı ıcın .kafam cok karısıktı halada oyle kpssye bu sene hazrlanmazsam 2014de gırıcem tekrar alan falan cozmeyı dusunmuyorum zaten ablam alana gttı murat egıtım kurumlarına ve hıc memnun degıldı yetısemıyordu hangısıne calıscagna karar verecek vaktı dahı yoktu.sanırım ben ıse olumsuz cewap werıcem ve bu yılımı sınawa adıcamm ama korkuyorumda yapamazsam bır senem gıdıcek.yenı mezun oldum kpss puanıda sart elımde bulunması lazım.dersane arayısı ıcındeyım ankarada dersaneye gtmıs olan warsa kpss ııcn ıyı veya kotu yorumlarını yazabılırlerse cok cok sewınırım.

mrhabalar bende bu sene hazrlanıcam aslında hıc dusunmuyodum kpss falan hatta bankalarla gorusmem oldu hatta bugun buyuk bı bankadan olumlu gerı donduler egıtıme cagrıolar ama kredı kartı satıs yetkılısı ıcın .kafam cok karısıktı halada oyle kpssye bu sene hazrlanmazsam 2014de gırıcem tekrar alan falan cozmeyı dusunmuyorum zaten ablam alana gttı murat egıtım kurumlarına ve hıc memnun degıldı yetısemıyordu hangısıne calıscagna karar verecek vaktı dahı yoktu.sanırım ben ıse olumsuz cewap werıcem ve bu yılımı sınawa adıcamm ama korkuyorumda yapamazsam bır senem gıdıcek.yenı mezun oldum kpss puanıda sart elımde bulunması lazım.dersane arayısı ıcındeyım ankarada dersaneye gtmıs olan warsa kpss ııcn ıyı veya kotu yorumlarını yazabılırlerse cok cok sewınırım.

merhaba arkadşm sana biraz cesaret vermek için yazıyorum... ben hala üniversitede okuyorum... ayrıca bir anaokulunda ing. öğrtmenliği için anlaşma imzaladım tüm sene okul artı iş artı kpss düşünüyorum... iş artı kpssyi düşünebilirsn. ben dershaneye fln gitmicm kendm çalışıyorm.. sende kendnce çalışıp başarablrsn.. en azndn mezn olmşn. bence işe başla, bunu da yürütebilrsn emnm.

yazın ııcn cok cok tesekkur ederım..işi kabul etmedıgımı bankaya bıldırdım bugun cunku sokaklarda gezerek kredı kartı satamazdım bır ayın ıkı haftasınıda sehır dısında gecrrsem saglıklı calısamam.artık kpss ye karar verdım ve hakkını vererk calısmam lazım ama cabuk sıkılıorum ben boyle bı sorunum war.sızın bu yazsmalarınızı okurken ders calısasım geldı walla:). babamda ben senı sokak sokak dolasıp kart satmak ıcın okutmadım bu sana gelen ılk ıs teklıfydı kpss yı mutlaka dsunmelısın bı puanın olmalı elınde dedı.bende adam gbı puanım olsun ıstyorum.derane takvıyesı olmadan ben ewde duzenlı calısabılecek bı kız degılım bnu ossye hazrlanırken de yasadım napsam bılmıorum ama tarh calısmaya baslayarak aranıza katılıcam bu geceee inşşşşşşşşşşşşşaaaalllllaaah:D

yazın ııcn cok cok tesekkur ederım..işi kabul etmedıgımı bankaya bıldırdım bugun cunku sokaklarda gezerek kredı kartı satamazdım bır ayın ıkı haftasınıda sehır dısında gecrrsem saglıklı calısamam.artık kpss ye karar verdım ve hakkını vererk calısmam lazım ama cabuk sıkılıorum ben boyle bı sorunum war.sızın bu yazsmalarınızı okurken ders calısasım geldı walla:). babamda ben senı sokak sokak dolasıp kart satmak ıcın okutmadım bu sana gelen ılk ıs teklıfydı kpss yı mutlaka dsunmelısın bı puanın olmalı elınde dedı.bende adam gbı puanım olsun ıstyorum.derane takvıyesı olmadan ben ewde duzenlı calısabılecek bı kız degılım bnu ossye hazrlanırken de yasadım napsam bılmıorum ama tarh calısmaya baslayarak aranıza katılıcam bu geceee inşşşşşşşşşşşşşaaaalllllaaah:D

canım işi kabul etmemekte iyi bir şey yapmışsın kolay bir iş değil kota doldurcan bilmemne zorişti bence kendine güzel bir dershane bul paşalar gibi ders çalış eline güzel bir puan geçsin....babalar gibi tercih yaparsın sonra.....

bende oyle ümiiid ediyorum dogru karar vermısımdır umarım.cok saoll ıns hepımız ıcın 2012 en ıyısı olsunn emek verelım karsılıgını alalım ınsallh

istifa ettim, dersaneye yazıldım... dersaneye de evde kendi kendime çalışmayacağımı bildiğim için yazıldım... yoksa bana birşey katacağını düşünmüyorum... sadece gaza getirmesini umuyorum. GK, GY ile düz memur olayım yeter.
sanırım aldığım maaştan daha düşük olur memur maaşım ama özel sektör gibi saçma sapan gereksiz hırslar, satış baskıları, motive etmeye çalışırken seni hayattan soğutacak yöneticilerin olmaz...
inşallah hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz...

Kızlarrr bende 2012 kpss giricem ama evde hazırlanıcam ziraat mühendisliğinden bu yıl mezun oldum ve hedefim en az 85 puan almak buna mecburummm :52: Allah herkese kolaylık versin umarım herkes istediği puanı alabilir.

Bende bu sene kpss'ye giriyorum. Hepimize Allah yardım etsin kızlar..:31:

Ammavelakin özelime mesaj yazmışsın ama ben cevap veremiyorum çünkü 100 mesaj limitini daha aşamadım :)

selam arkadaslar ben de bu senekı kpss ye hazırlanıp gırecegım. karacan yayınlarının kıtaplarını alıcam ama nasıldır sızlere bı sorayım dedım kullanan veya bu konuda kulagı delık olan var mı ?

selam arkadaslar ben de bu senekı kpss ye hazırlanıp gırecegım. karacan yayınlarının kıtaplarını alıcam ama nasıldır sızlere bı sorayım dedım kullanan veya bu konuda kulagı delık olan var mı ?

Ben şu anda İstikrar ve Beyazkalemin soru bankalarından çalışıyorum. Karacan'ı duydum, kendim de almayı düşünüyorum. Ama tarih dışında görmedim. Bir internet sitesinde Karacan tarihin sorularını gördüm, çok güzeldi sorular.

Ben şu anda İstikrar ve Beyazkalemin soru bankalarından çalışıyorum. Karacan'ı duydum, kendim de almayı düşünüyorum. Ama tarih dışında görmedim. Bir internet sitesinde Karacan tarihin sorularını gördüm, çok güzeldi sorular.

tesekkurler bakalım bıkactane kuponum kaldı gazeteden kupon bırıktırıyorum ınsallah bıraz daha yukseltırım cıtayı :)
herkese basarılar. . .

Back