2012 kpss hazırlık arkadaşı

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
134
6
116
2012 kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum kursada gidicem ilkdefa ciddi olarak hazırlanıcam bunun için bilgi ve konularda yardım ,paylaşım amacıyla arkadaş eklemek istiyorum listeme ,işletme mezunuyum(2yıllık+aöf)benim gibi 2012 de kpss ye girmek isteyen arkadaşlar birbirimize yardımcı olalımmı:80::80:

yasgo arkadaşım bende hazırlanacağım bakalım ortaöğretim olarak,öncelikle yazın geçmesini bekliyorum eylülde asılırım sanırım,data konu anlatımlı kitaplarını alıp başla derim öncelikle üzerine birde kursa yazılırsın olur inşallah.Geçen yıl evde çalıştım ve 2 ayda karacan hızlandırılmış kursa gittim 84 puan aldım,bu yıl 90 puanı geçmem lazım ama senin için 85 puan çok rahat yeterli olur.Kolaylıklar,istersen irtibata geçeriz

öncelikle cevabın için tşk ederim arkadaşlık isteği gönderdim işte olduğum için arar yazıyorum foruma eylül gibi dimi kurslar bu akşam şöyle bi dersaneleri dolaşıcam bakalım programları fiyatları nedir görüşürsek sevinirim

canım bnde senin gibi2 yıllık+aöf lisans mezunuyum,yani 2012 ye lisans olarak girecem,bir hafta içinde matemetik ve tarihle çalışmaya başlayacam,eylüldede dersaneye başlayacam,ama lisans olarak çok korkuyorum,önlisanstan 79 almıştım,lisans için 85 filan civarı yetiyor galiba ama katsayılar düşükmüş lisansın,allah yardımcımız olsun,matematik için kaynak arayışındayım,burdan fikir alışverişi yapabiliriz....

canım lisans sınavı gözümü çok korkutuyor,alım fazla ama katsayılar düşük sanırım,allah yardımcımız olsun,ben şuan dersane arayışındayım,sinoptayım ve fazla seçeneğm yok,final ve fem arasındayım,kısa sürede karar verip ön kayıt yaptırmam lazım,artı matematiğim nerdeyse sıfır,dersane başlamadan kendime biraz altyapı oluştrmak istiyorum,kaynak kitap önerinizi varmı netten doğan ulu isminde bir site buldum,anlatım güzel ama konular eksik tamamıı dvd olarak satılıyormuş,alan varmı arkadaşlar,...

Ben de lisans mezunuyum an itibariyle bugün bitti okul. Geçen hafta da Murat Dersanesine yazıldım kpss alan bilgisi için 10 ekimde başlayacak.

hayırlı olsun canım,ben sadece düz memurluk için girecem,arkadaşımız güzel bir başlık açmış burdan birbirimize yardımcı olabiliriz....

hayırlı olsun canım,ben sadece düz memurluk için girecem,arkadaşımız güzel bir başlık açmış burdan birbirimize yardımcı olabiliriz....

Sağol canım . Evet güzel bir başlık olmuş. Ben özellikle A kadrosu istiyorum ama olmazsa da B'de şansımı denerim diye düşünüyorum.

kızlaaaar bende varım bende 2012 de teknik eğitim fakültesi bilgisayar ve kontrol öğretmenliğinden mezun olacağım inşallah dolayısı ile bende 2012 de kpss ye gireceğim

benide alın... bende ing. öğretmenliği için giricm memur olmak istiyorm çok cahilim bu konuda... a ya mı gircm b yemi.. daha çalışmaya yeni başladm bende... hiç bişy bilmiyorm maalesef..

kızlar merhaba yıllarımı kpss vermiş biri olarak şunu söylemek istyrm bende iktisat aöf mezunuyum iki yıl örgün okuyup geçiş yapıp aöfden btrdm derslerım gayet iyiydi ama bu kpss a grubu sinir bir şey çok ders ve konu var giren arkadaşlarda bilir bu sene son 3 ay kala çalıstım yetişmedi tabii. a grubu için 1.5 yıl vermek gerekiyor en az 1 yıl 2012 a grubuna girecek olan arkadaşlar bence çalışmaya başlayın. konular çok olunca yetişmyr ben bu sene olmassa seneye düz memurluk için uğrascgm a grubu çok sıktı beni b grubundan gireceğim b grubu için de dersaneye gerek duymyrm matematik türkçe tarih coğrafya vatandaşlık .matematik hariç iyi zaten derslerım sadece mateden ders alırım ama a grubu ıcın dersane gerek. şimdiden başarılar dilerim kolay gelsin

arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor,ben matematikle başladım ufak ufak,ama çok zorlanıyoorum,varmı bu konuda öneriniz,kitap kaynak,çalışma yöntemi vs..

arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor,ben matematikle başladım ufak ufak,ama çok zorlanıyoorum,varmı bu konuda öneriniz,kitap kaynak,çalışma yöntemi vs..

kolay gelsn cnm... mat. bi çok konuyu ünite ünite tekrar ettm.. konu testlerini fln çözdm incelklerini öğrendm.(sadece problemlere bir daha bakıcm farklı sorular üstünden) böyle bölye mat. bitti sayılır benm. olay sadece soru çözmeye kaldı. türkçeyide 2 günde konuları tekrar edip konu testlerini çözdm, ondan da iş test çözmeye kaldı. böyle böyle vatandaşlık tarih coğr. ve geometriyide konu tekrarları yapıcm daha sonra full deneme sınavları çözücm karışık...

yani kısaca önce konu tekrarlarını ve konu testlerini yapıp bitirp ondan sonra sınava kadar genel testler çöz cnm.. ay çok konuştum

ben mat. te pek zorlanmıyorm bazı problemler hariç.. ama tarihi vatandaşlığı nasıl ezberlicm düşünüyorm açıkçası.... bundalardan bi yöntemi olan varmı kzlar?

canım maşallah bitirmişsin sen ,matematikte sorun olmayınca çabuk ilerleniyor galiba,tarih için sana tek önerim pelin hocanın videolarını izle,çok faydasını göreceksin,kpss cafede yada ekol hocada vardı sanırım,ben çok faydalandım önlisansa hazırlanırken,ama sınav çok zordu apışıp kaldım o ayrı mesele tabii..

Bende aynı dertten muzdaribim arkadaşlar..2012 kpss için bende kursa gitmeyi düşünüyorum.kafamda mecidiyteköy,beşiktaş murat,karacan var.belki birde analiz araştıryorum netten karar veremedim.valla çalışmadan birşey olmuyyor.inş.burdan arkadaş buluruz bereber gideriz kursa .ben avr.yakasındayım. şimdiden hepimize başarılar diliyorum.çok çalışmamız lazım arkadşlar.bende ufak ufak matematiğe bakıyorum.benim sadece türkçem iyi diğerleri berbat.

Merhaba arkadaşlar bende A grubuna hazrılanmayı istiyorum.A grubunda dersler çok fazla ve ağır.Şimdiden başlamam gerekiyor artık bu kpss olayını sıkı sıkıya sarılmam gerekiyor.Hep sallayarak sınavlara girdim.Yaşım ilerledi ve ocakta bebeğim olacak.Şuan çalışıyorum ama fazlasıyla geçe kadar ve haftanın 6 günü, çocuk olunca bu kadar çok mesaili işte çalışamam.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Dershaneye gitmek istiyorum ama hiç zamanım yok.Burada hepimiz birbirimize destek olalım olmazsa takıldığımız soruları bile yazalım.Yalnız olmayalımmm

merhaba kızlar ben sindire sindire çalışıyorum çok çabuk bitirmekten yana değilim ben de bir yıla yaydım çalışmalarımı çünkü her yeni konu öğrendikten sonra eski konularla birlikte tekrar yapıyorum bu yüzden uzun sürüyor benim burdan dediğiniz gibi biribirimize yardımcı olalım inşallah güzel puanlar alırız kızlar

bende matematikle başladım kızlar,eylüle kadar mat çalışacam sdc,dersaneye başlayacam eylül gibi,temel oluşturuyorum şimdiden....sizler neler yapıyorsunuz.....

herkese günaydın ben dersaneye yazıldım genel kültür ve yetenek alandan girmeyi düşünmüyorum ,çöpçü olayım devletin memuru olayım ,çalışmalarımızda birbirimize yardımcı olursak ve birbirimizi motive edip heveslendirirsek çoookkkkkkkk mutlu olurum herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…