Destek olman çok güzel sağolasıninşallah atanırsın canım düğününde olackmış Allah bir ömür mutlu mesut etsin başladık bakalım tıkandığımız yerde seni bol bol rahatsız ederiz ben ederim kendi adıma
Hoş geldinhepimize kolaylıklar
Bu arada tek ingilizceci ben miyim burada
bende ingilizceciciyim.Istanbulda yasiyorum. universteyi yurt disinda okudum simdi denklik almam gerekiyor. isin iyi tarafi mart ayinda girecegim denklik sinavindada egitim bilimleri konulari soruluyor yani ayni anda iki sinava birden hazirlanmis olacagim STS ve KPSS. insaallah hedefim 2012de atanmak zira 2009 mezunuyum.
birde kizim var 13 aylik. onunla calismak zor oluyor. Gunduzleri 2,5 3 saatlik uyudugu vakitleri bende ders calisarak degerlendirecegim insaallah.
birbirimizi motive edelim arkadaslar...
ay her baslıga yazı yazzdım bugun ınsallah bundan sonra hep burdayım kızlar.bide tavsiyem olacak 2012 kpss içinbır suru baslık var keske bır yerde toplansak boyle nereye yazacagmı sasrdım vallla
1.5 ay gibi bir sürede bitti canım ama dediğim gibi eğitim temelim olmadığı için, sadece konuyu okudum, testini çözdüm bu şekilde hızlı ilerledim...yani 1-1,5 haftada bir eğitim dersi bitiyordu, başka ders bakmıyordum tabi
geçen yılki sts'yi çözmüştüm sorular fena değildi. aynı eğitim bilimleri soruları, soru tarzları bile aynıydı. tek farkı kpss'de 120 sts'de 100 soru olmasıydı. bebekle birlikte hazırlanmak zor olur mutlaka. Allah yardımcınız olsun
eğitim bilimlerine bır cok arkadaasım soyle calıstı ve 110 cıvarı net yaptı bende oyle calısıcm.her kıtabı ıkı gune boluyorlardı ve kesınlıkle 2 gunde bıtırıyorlardı toplam 12 gunde 6 derste bıtmıs oluyordu.boyle gıdınce basta ustun koru gıdılıyormus gıbı gelıyor ama bu sıstemı sureklı devam ettrıyorlardı yanı sene sonuna kadar defalarca tekrar edılmıs oldu.ılk bıtrdıgınde o dersten atıyorum 15 yanlıs cıkıyorsa ıkıncı tekrarda 13 besıncıde 6 vs vs gıderek yanlıs sayısı dusuyor.karısık anlatmıs olabılırım kızlar kusura bakmayın.ama cok etkılı bı yontem paylasayım dedım
Senin önünde baya zaman varmış canımooo canım maşallahbaya hızlı ilerlemişsin, ama olsun bu da senin için bi temel olmuştur
ben ayrıntılı çalışıyorum, zamanım da olduğu için pek kasmıyorum aslında, ağır ağır gidiyorum. bi de ben 2013 de giricem ama sizlere katılmak istedim, dersaneye gidemeyebilirim, böyle evde hazırlanmakla denicem, o yıl olmazsa okul bitince sadece dersaneye giderek hazırlanıcam.
toplam 6 kitap var ya, ben her ay 1 kitap bitirsem diye düşündüm
gelişim psikolojisiyle başladım.. yarısındayım işte..
evet kızlar, öğretmen adayları burda toplansın, bu topikte sadece eğitim bilimlerini konuşalım, yapamadığımız soruları yazalım, gün gün neleri çalıştığımızı yazalım, motive olalım
herkese başarılar
eğitim bilimlerine bır cok arkadaasım soyle calıstı ve 110 cıvarı net yaptı bende oyle calısıcm.her kıtabı ıkı gune boluyorlardı ve kesınlıkle 2 gunde bıtırıyorlardı toplam 12 gunde 6 derste bıtmıs oluyordu.boyle gıdınce basta ustun koru gıdılıyormus gıbı gelıyor ama bu sıstemı sureklı devam ettrıyorlardı yanı sene sonuna kadar defalarca tekrar edılmıs oldu.ılk bıtrdıgınde o dersten atıyorum 15 yanlıs cıkıyorsa ıkıncı tekrarda 13 besıncıde 6 vs vs gıderek yanlıs sayısı dusuyor.karısık anlatmıs olabılırım kızlar kusura bakmayın.ama cok etkılı bı yontem paylasayım dedım
canım zaten önümde uzun bi zaman olduğu için rahatım ondan her kitaba 1 ay dedimSenin önünde baya zaman varmış canımbence her ay bir kitap çok hafif olur ya, yani böyle gidersen unutursun konuları, 6 ayın sonunda eğitim bilimlerini bitirmiş olursun ama ilk kitapları hatırlamassın, benim sana tavsiyem dinlen birazcık şimdi, yani kpssde uzun vadede çalışmayı sürdürmek çok önemli,mesela ben şimdi çalışıyorum ama mayıs haziranda birazcık su koyverdim olmaz tüm çalışmam boşa gider, o yüzden hızlı bitirip sık tekrardan yanayım, ki senin önünde daha iki yıl var, kasma bence bu kadar
kızlar egıtımden hangı kaynağı önerırsınız ben ihtyacla yedııklımı cok methettıler onları alayım dıyorum nedersınız???????????
kızlar egıtımden hangı kaynağı önerırsınız ben ihtyacla yedııklımı cok methettıler onları alayım dıyorum nedersınız???????????
selam arkadaslar
nelere nasil calistiniz, bugun neler yaptiniz ara ara bizimle buradan paylasin lutfen. video izleyen arkadaslar site onerebilirlermi?
peki ZTV nin yayinlari hakkinda ne dusunuyorsunuz?
hepimiz ogretmen adaylariyiz biryerde bulusalim. ben KK nin enerjisine cok inaniyorumher yere yazmaktan kafam bulandı bende topic açtım öğretmen adaylarının toplandığı 3 kişiyizdiğer topiclere bakamıyorum pek.Ztv idare eder ama ben pek sevemedim :26: ben kendim çalşyorum sonra hemen soru yanlış çıkan konulara dönüyorum hemen.testlerim bitsin yarın öğrenmeye geçecğim :44: eğitim için video izlemiyorum şimdilik bulursam atarım ama canım
bende eğitim fakültesi mezunuyum bu sene sınava gireceğim inşallah
beraber çalışıpbirbirimizi motive edlim
hiç birşey zor değildir istedikten sonra hedefim 90 ve üstü branşımdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?