- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
canım bugüne kadar hiç araba kullanmadım, hiçbişey bilmediğimden gözümde büyüdü konular yaa :18:cnm ehliyet sınavına bende geçen ay girdim. sadece çıkmş soruları ezberle.. son 5 yılın çıkmş sorularını ezberlersen kazanrsn. ben tek bi kere açp okumadm kitabı. sadece cevpları ezberledm. aynıları geliyo..
kurstan 5 cd verdiler, onlarda ders anlatımı var, onları izleyip senin dediğin gibi çıkmış sorulara bakarım.
ben kendimce çok güzl ilerliyorum. kasıma kadar tüm konuşarı okumş çalışmış olcm kabataslak olarak... sonra kendimi testlere vericm. şimdiden mat ve türkçe kabataslak bitti. tarihten de 2 ünite bitti.(tarihe ayrıntılı not alark çalışıyorm konulara dönüp bakmıcm daha)
mat zaten önce alt yapısını formülleri mantığını kavrayıp gerisi bol bol soru çeşidi görmekle çözmekle alakalı.. alt yapı kısmını bitrdim.
türkçede zaten ilkokldan beri gördüğümz şeyler.. kuralları biliyoruz iş sadece farklı soru tipleri görmek vs...
yani kabataslak olarak tüm konuları bilip alt yapılarını öğrenmek ve sonra kendini teste vermek benm planım..şimdiye kadar da güzl gitti...
aynen katılıyorum :13: ayrıca ekliyeyim:
coğrafyadan büyük bi haritayı duvarınıza asın kızlar, üzerine de önemli yerleri işaretleyip notlar alın. örneğin; marmara bölgesi sanayi bölgesi gb.. haritaya baktıkça göz aşinalığınız da olur.
genel kültür için de bol bol gazete okuyup haber izlemek gerekiyo diye düşünüyorum.
ben tm mezunu olduğum için genel yetenek var da genel kültür hiç yok. şimdilik onu kenara bıraktım. eğitime başladım. eğitim bittikten sonra genel kültür çalışmaya başlarım. sonra da bol soru