2012 KPSS Eğitim Bilimleri

bu gece kendimi zorlayıp biraz çalışacağım içim rahat etmiyor yoksa :18:

kızlar cahilliğime verim ama bişey sorcm. siz şimdi farklı branşlardan öğretmen olmak için eğitim bilimlerine çalışıyosnz dimi.. bide artı genel kültür genel yetenek çalışıyosunuz? ben ing bölümü son sınıfta okuyorm ing öğretmeni olmak istiyorm. formasyonumu da alıyorm. ben şimdi kppsde genel kültür genel yetenek artı eğitim bilimlerine çalşcm dimi?

evet canım öğretmen adayı isen eğitim bilimlerinide yapman lazım

o zaman beni de alın aranıza:))
hoşgeldin canım aramıza umarım hepimiz başarılı oluruz bu sınavda

benim de 3, tercihim marmaraydı ama 2, yerleştim.keşke 2, marmara yazsaydım diye çok hayıflanmıştım ama nasip.2009 mezunuyum ben

canım ben bu yıl mezun olacağım ama biranevvel yerleşmem lazım evliyim bir maaş ta benim vesilem ile girmeli eve burada küçükte değilim yaş 25 :) kısmet işleri ya bi yeri istersin başka yer gelir ama iyiki gelmemişsin bizim fakültede makinede kız yok :)

canım benim de 25 yeni evliyim çok şükür borcumuz yok ama ben çalışmadan duramıyorum.Eşim tayinci o yüzden atnmam lazım:2:özel de 1 yıl çalışabileceğim sadece
Bizde 3 kızdık 46 kişilk sınıfta

canım özel sektör zor yaa helede bir bayan için bende özel sektör düşündüm ama eşim pek istemedi haklıda bugünler neyse de ilerleyen zamanlarda çocuk olunca çok zor olacak ben çocuğumu iyi yetiştirmek isterim bunun içinde zaman gerekiyor vede geçenlerde aklımdan ne geçti biliyormusun iyiki öğretmen olacağım başından sonuna kadar insan gelişimi hakkında bilgi sahibi oluyoruz bence öğretmenler özel annelerdir :)

kesinlikle sana katılıyorum canım,çocuklarımızın kişisel gelişimlerini bilinçli bir şekilde izleyebileceğiz ve ona göre yetiştirecğiz.Ben arge'deyim daha dün başaldım bu aradaBen de eşimi zor ikna ettim ama sağ olsun ısrarlarıma dayanamadı kabul etti.1 ay evde kaldım,bilmediğim bir şehirdeyim birde öldüm sıkıntıdan.Eşim de gördü ona sarıyorum sürekli eli mecbur kabullendi

canım devlete geçince kendine ve eşine ayıracak daha çok zamanın olur diye düşünüyorum tabi yinede en iyisi sen mutlu olduğundur

canım devlete geçince kendine ve eşine ayıracak daha çok zamanın olur diye düşünüyorum tabi yinede en iyisi sen mutlu olduğundur

tatlım ben de devlet istiyorum,4 yıl boşuna okumadık ki.Atanınca en büyük mutluluğu yaşayacağız bende eşim de.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

ben bugün hiç çalışmadım kızlar, pişmanım
ehliyete de yazıldım, ona da çalışmam lazım, o yüzden arada ona bakıyorum :18:

ben yıl sonuna kadar konuları tamamen bitirip sonra sadece tekrar ve denemeye vakit ayırmak istiyorum. nasıl bir plan izlesem karar veremedim. günde kaç saat çalışmak gerekir sizce? bir de benim 90 üstü almam gerek kesin

ben bugün hiç çalışmadım kızlar, pişmanım
ehliyete de yazıldım, ona da çalışmam lazım, o yüzden arada ona bakıyorum :18:

cnm ehliyet sınavına bende geçen ay girdim. sadece çıkmş soruları ezberle.. son 5 yılın çıkmş sorularını ezberlersen kazanrsn. ben tek bi kere açp okumadm kitabı. sadece cevpları ezberledm. aynıları geliyo..

ben kendimce çok güzl ilerliyorum. kasıma kadar tüm konuşarı okumş çalışmış olcm kabataslak olarak... sonra kendimi testlere vericm. şimdiden mat ve türkçe kabataslak bitti. tarihten de 2 ünite bitti.(tarihe ayrıntılı not alark çalışıyorm konulara dönüp bakmıcm daha)
mat zaten önce alt yapısını formülleri mantığını kavrayıp gerisi bol bol soru çeşidi görmekle çözmekle alakalı.. alt yapı kısmını bitrdim.
türkçede zaten ilkokldan beri gördüğümz şeyler.. kuralları biliyoruz iş sadece farklı soru tipleri görmek vs...

yani kabataslak olarak tüm konuları bilip alt yapılarını öğrenmek ve sonra kendini teste vermek benm planım..şimdiye kadar da güzl gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…