2012 KPSS Eğitim Bilimleri

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
2012 de ünv den mezun oluyorum inşallah ve KPSS ye gireceğim ama bu yaz tatilinde eğitim bilimlerini bitirmeyi planlıyorum benimle senkronize çalışacak arkadaşların katılımını bekliyorum maksat birbirimize yardımcı olmak ve fişeklemek haydi hanımlar :)

kızlar ben 2013 de mezun olucam
ama size eşlik etmemin bana bi zararı olmaz herhalde
bu yaz ben de eğitim bilimlerine çalışmak istiyorum :13:

tamam kızlar ben bugün başladım aslında ama sıraya göre başlamamışım gelişim psikolojisi ilk üniteyi bitirdim de hatta o konuyla alakalı 88 soru çözdüm ilk 66 soruluk testte 6 yanlışım çıktı geriye kalan 22 soru ise geçmiş yıllarda çıkan sorular 1 yanlışım çıktı yarında 2. üniteyi bitirmeyi planlıyorum hatta yetiştyirebilirsem 3. yüde halletmek iistiyorum

GELİŞİM PSİKOLOJİSİ

1.Gelişim Psikolojisine giriş ----------------> 88 soru 81 doğru 7 yanlış 79.25 net (06.07.2011)
2.Fiziksel ve Psikomotor Gelişim
3.Zihinsel(Bilişsel) Gelişim
4.Dil Gelişimi
5.Kişilik Gelişimi
6.Ahlak(Törel) Gelişim
7.Cinsel Gelişim

çalışmalarımı sürekli güncelleyeceğim sizlerde benim gibi belirleyin eminim ki çalışılan konu ve çözülen soru sayısı burada arttıkça inancımız, gücümüz,şevkimiz de artacaktır...

Son düzenleme:

canım kutlarım seni, başlangıç için süpersin, zaten önemli olan çıkmış sorular, senin de 1 yanlışın çıkmış :81:
bence burada yapamadığımız soruları, anlamadığımız konuları da yazalım, birlikte tartışalım :13:
ben ihtiyacın setini aldım. gelişim psikilojisine giriş i bitirdim, soru bankasından soruları çözdüm
bundan sonraki konum fiziksel ve psikomotor gelişim

canım çok güzel demekki aynı gidiyoruz :) bende aynı yayından çalışıyorum bende aynı yayının soru bankası ve çek kopart testleride var ama ben şimdilik onları tekrar için saklıyorum :) şimdilik niyetim konular bitene kadar konu anlatımı sonundaki soruları çözmek yalnızca çünkü baya soru var yanlışlarıma baktım zaten dikkatsizlikten yapmışım ama anlamadığım şeyler olursa muhakkak paylaşırım burada yardımınızı isterim

anlaştık o zaman canım :13: ben de konu anlatımı, soru bankalarını, 15 li denemeyi ve çıkmış soruları aldım
şimdilik konu anlatımındakileri ve soru bankasındakileri çözüyorum. denemeler zaten en son o 6 kitabı bitirdiğimde yaparım :92:
çıkmış soruları da seneye bıraktım. aklımda sınav soruları kalsın diye. zaten konu anlatımlı kitapta konuların sonunda çıkmış soruları da vermiş.
kitap da çok eğlenceli çalışma hızımızın hep böyle devam etmesi dileğiyle :119:

GELİŞİM PSİKOLOJİSİ

1.Gelişim Psikolojisine giriş ----------------> 88 soru 81 doğru 7 yanlış 79.25 net (06.07.2011)
2.Fiziksel ve Psikomotor Gelişim------------>30 soru 22 doğru 8 yanlış 20.00 net (07.07.2011)
3.Zihinsel(Bilişsel) Gelişim
4.Dil Gelişimi
5.Kişilik Gelişimi
6.Ahlak(Törel) Gelişim
7.Cinsel Gelişim

bugün hem daha az soru çözdüm hemde daha çok yanlışım çıktı sabah bu üniteye tekrar çalışıp daha fazla soru çözeceğim durum tatminkar olursa 3. üniteye başlayacağım :26:

ben fiziksel ve psikomotor konusuna çalıştım ama test çözmedim.
konuda çok ezber var, yarın tekrardan sonra soruları çözücem.

tesadüfe bak:) ben de gelişim psikolojisinden başladım ve ilk 2 üniteyi bitirdim. sorularını da çözdüm. bir de coğrafyadan ilk üniteyi çalıştım.

bu arada ben de ihtiyaçın konu anlatımlısından çalışıyorum eğitim bilimlerini.

Slm kızlar ben yarın sınava giriyorum fakat hazırlanamadım.Sadece kendimi deneyeceğim.2012 için hemen başlamak istiyorum.Hangi yayınları önerirsiniz.

Slm kızlar ben yarın sınava giriyorum fakat hazırlanamadım.Sadece kendimi deneyeceğim.2012 için hemen başlamak istiyorum.Hangi yayınları önerirsiniz.

anladığım kadarıyla hepimiz ihtiyaç tan çalışıyoruz canım, benim aldığım ilk yayın ve memnunum

bende tavsiye ederim canım gerçekten anlaşılır ve eğlenceli

ben bugün çalışamadım

canım fırsat bulunca bugün kü eksiğini de kapatırsın.Ben akşamları çalışabileceğim az az.Çünkü özel bir şirkette çalışmaya başladım,işten 7 de geliyorum yemek,bulaşık derken eeee biraz da kocişimle ilgilenirim,akşamları 2 saat kadar çalışmayı düşünüyorum şimdilik.Çok mu az olur bilmiyorum ama zamanım yok.

canım senin branşın nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…