- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kızlar ben bugün başladım aslında ama sıraya göre başlamamışım gelişim psikolojisi ilk üniteyi bitirdim de hatta o konuyla alakalı 88 soru çözdüm ilk 66 soruluk testte 6 yanlışım çıktı geriye kalan 22 soru ise geçmiş yıllarda çıkan sorular 1 yanlışım çıktı yarında 2. üniteyi bitirmeyi planlıyorum hatta yetiştyirebilirsem 3. yüde halletmek iistiyorum
canım çok güzel demekki aynı gidiyoruz :) bende aynı yayından çalışıyorum bende aynı yayının soru bankası ve çek kopart testleride var ama ben şimdilik onları tekrar için saklıyorum :) şimdilik niyetim konular bitene kadar konu anlatımı sonundaki soruları çözmek yalnızca çünkü baya soru var yanlışlarıma baktım zaten dikkatsizlikten yapmışım ama anlamadığım şeyler olursa muhakkak paylaşırım burada yardımınızı isterimcanım kutlarım seni, başlangıç için süpersin, zaten önemli olan çıkmış sorular, senin de 1 yanlışın çıkmış :81:
bence burada yapamadığımız soruları, anlamadığımız konuları da yazalım, birlikte tartışalım :13:
ben ihtiyacın setini aldım. gelişim psikilojisine giriş i bitirdim, soru bankasından soruları çözdüm
bundan sonraki konum fiziksel ve psikomotor gelişim
canım çok güzel demekki aynı gidiyoruz :) bende aynı yayından çalışıyorum bende aynı yayının soru bankası ve çek kopart testleride var ama ben şimdilik onları tekrar için saklıyorum :) şimdilik niyetim konular bitene kadar konu anlatımı sonundaki soruları çözmek yalnızca çünkü baya soru var yanlışlarıma baktım zaten dikkatsizlikten yapmışım ama anlamadığım şeyler olursa muhakkak paylaşırım burada yardımınızı isterim
canım çok güzel demekki aynı gidiyoruz :) bende aynı yayından çalışıyorum bende aynı yayının soru bankası ve çek kopart testleride var ama ben şimdilik onları tekrar için saklıyorum :) şimdilik niyetim konular bitene kadar konu anlatımı sonundaki soruları çözmek yalnızca çünkü baya soru var yanlışlarıma baktım zaten dikkatsizlikten yapmışım ama anlamadığım şeyler olursa muhakkak paylaşırım burada yardımınızı isterim
Slm kızlar ben yarın sınava giriyorum fakat hazırlanamadım.Sadece kendimi deneyeceğim.2012 için hemen başlamak istiyorum.Hangi yayınları önerirsiniz.
anladığım kadarıyla hepimiz ihtiyaç tan çalışıyoruz canım, benim aldığım ilk yayın ve memnunum
Ben de onu ihtiyaçla başlayayım tatlım o zaman,pazar günü alayım hemen bir set fazla gecikmeden
bu arada ben de ihtiyaçın konu anlatımlısından çalışıyorum eğitim bilimlerini.
bende tavsiye ederim canım gerçekten anlaşılır ve eğlenceli
ben bugün çalışamadım
canım fırsat bulunca bugün kü eksiğini de kapatırsın.Ben akşamları çalışabileceğim az az.Çünkü özel bir şirkette çalışmaya başladım,işten 7 de geliyorum yemek,bulaşık derken eeee biraz da kocişimle ilgilenirim,akşamları 2 saat kadar çalışmayı düşünüyorum şimdilik.Çok mu az olur bilmiyorum ama zamanım yok.