- 27 Ağustos 2010
- 242
- 4
Daisy canım öncelikle hoşgeldin, sefalar getirdin.
Gelen herkes başımız üstüne...
Soruna gelecek olursak, eğitim bilimlerinde yargı, yediiklim ve ihtiyacı beğeniyorlar.
Memurlar.nette takip ettiğim kadarıyla böyleydi.
Gk ve gy de pegem güzeldir. Sorularını çözüyorum memnunum fakat çok kolay seviyesi.
Yani şöyle; yargı çok zorluyor, pegem çok kolay. İhtiyaç ve data daha yakın sanki sınava...
Şuan için yararlandığım kaynaklara bakarsak tabi.
Yediiklim henüz almadım. Ama onu da çok övüyorlar. Teoremin kitabını inceledim bugün (soru bankasını) çok hoşuma gitti. Kaliteli görünüyor.
Sen lostun dediği gibi bir iki tane yayın al çalış, kavram haritalarından ve videolardan da yararlan.
Olmayacak bir iş değil. 77 alan bir insan 90 elbette alır.
Sadece bu sınavı sevmek gerekiyor. Bir test sorusunu çözerken veya bir konuyu çalışırken sıkılmamak en önemli etken...
Herhangi bir sorun daha olursa sorabilirsin.
Sonuç olarak önereceğimiz kitaplar;
İhtiyaç ( gk- gy ben sevmedim eğitimini bilemiyorum)
data
yargı
yediklim ve pegemdir.
Güvenderden hoşlanırım dersen oda iyi bir kaynaktır.
Fazla düşünme al ve çalışmaya başla.
sevgi_meleği hoşbuldum canım,çok sıcaksınız teşekkür ederim,pegem için herkes basit düzeyde anlatıyor diyor, konu anlatımı güzel gibi duruyor ama sorularını incelamedim bilmiyorum o yüzden, ama anlaşılan benim yediiklim data ve yargıdan faydalanam farz gibi :),eğitimde konu anlatımı olarak pegem ve ihtiyaç var ,o yüzden konu anlatımı alana kadar yedi iklim soru bankası seti alıyım diyorum,teoremin anayasası için iyi diyorlar ama incelmedim ilk fırsatta onada göz atıcam , valla bu kadar düşünek yerine çalışmaya başlasaydım daha faydalıydı ama, kendimi anca motive ettim ,hepinize kolaylıklar diliyorum.