linkler için tşk ederim çok işime yarıyacak:)
Merhaba
Ben KPSS ye çalışmamakla birlikte başka sınavlara hazırlanıyorum yine yoğun çalıştırma gerektiren ama işim nedeniyle biraz zor olacak bende bu gruba katılabilir miyim ?
Benim içinde yararlı olur diye umuyorum
tabiki canım hoşgeldin:)
çalışınca zor oluyor bir sınava adapte olmak. ama azmeden için engel yoktur.
sen hangi sınava hazırlanıyorsun? ders çalışma metodlarını da paylaşabilirsin. belki bizede yararı olur :)
ben de yediiklimden hazırlanmayı düşünüyorum. 2012 yayınları çıkmış mı gördünüz mü?
Anayasa raportörlüğü(Daha sonra hakimliğe de çalışabilirim ama ondan emin değilim) ama açıkçası umudum kendimde değil rabbimde :)
sınava 1,5 ay kaldı çünkü ve de çok değerli bir kadro olduğundan millet yalayup yutmuştur eminim...
Ben fazlasıyla geciktiğim için sadece bol bol soru üzerinde çalışıp bilmedğim kanun maddelerine çalışacağım...:)
off Allah yardımcın olsun canım.
hayatımız, sınav, rekabet, sinir, stres valla :)
bu arada geometrim iyi değildir sana sorarım yapamadıklarımı :)
mrb kızlar bende sınava hazırlanıyorum ufaktan başlamıstım ama devam ettıremedım...bende yarın tekraradan duzenlı başlamayı düşünuyorum.küçük bır not defterı aldım yarın ilk işim gunun tarıhını atıp o gunku çalısmam gereken konuları yazıp gunun sonuan kadar bıtırmeye çalısacagım....bir çesıt program yani....bu arada linki bana da atarmısınız......bu arada zihin haritası nı nasıl yapıyorsun cnm......
sağol canım. datayı da almayı düşünüyorum. özellikle tarih ve vatandaşlık için. eğitim bilimleri için yediiklimin denemelerini tavsiye ederim bu arada.
mrb kızlar bende sınava hazırlanıyorum ufaktan başlamıstım ama devam ettıremedım...bende yarın tekraradan duzenlı başlamayı düşünuyorum.küçük bır not defterı aldım yarın ilk işim gunun tarıhını atıp o gunku çalısmam gereken konuları yazıp gunun sonuan kadar bıtırmeye çalısacagım....bir çesıt program yani....bu arada linki bana da atarmısınız......bu arada zihin haritası nı nasıl yapıyorsun cnm......
OLmaz mı :) Hoşgeldin :) Ben sizin ablanız oluyum(kendi kendima abla da ilan ettim)kıyamam hemende üzülürmüş :)
Hergün sorcam akşamları size tamam mı bugün ne yaptınız diye ??
Eğer siz de olur derseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?