arkadaşlar merhaba... ben de ingilizce öğretmeniyim geçen yıl atandım. öncelikle hepinize kolay gelsn dıyorum çok zor sıkıntılı bir süreç gerçekten...
benm size nacizane tavsiyelerim olacak... yedi iklimden çalıştım ben eğitime çooook memnun kaldım şiddetle tavsiye ederm... ve tarihi coğrafyayı yazarak çalıştım... daha kalıcı oluyor sanki! asıl sıkıntı matematik bende hiç yapamıyordum formül falan hakgetire çalışıyorum öğrenıyorum aradan 1 ay geçmiyor unutuyorum şöle yaptım bende... diger alanlarda mümkün oldugu kdr hızlı çözmeye çalıştım ve bu yönce ilerlemek için çalıştım deneme çözdm sürekli falan... ve sınavda matematiğe tam 1 saatim kaldı şıklardan tek tek deneyerek 20 net yaptm, yokda töbe billah yapamazdm kafa basmıyo:) allah kolaylık versn hepinize....iyi akşamlar...
kızlar siz başladınız mı ben ramazanda zor olacağını düşünüyorum..o yüzden bayramdan sonra matematikle başlamayı düşünüyorum.sizler naptınız birde yeni çıkan kavramlar için buradan bir birimize yardımcı olalım.beraber çalışıp atanalım inşallah
bende varım. bu sene calışmadıgım için beklentm yoktu. şimdi mezunum bu sene bol bol calışmam gerek branşım fen bilgisi olduğu için rahat rahat atanmama yetecek puan 88-89 yani işim baya zor. süre sıkıntısı çekmiyorum beni kasan eğitim. çook eksiğim var. yeni çalısıcaklara bi tavsiye eğitimi hafife almayın çünkü kitapta anlatılanlar cıkmıyo. şöyleki sorular hep bi kavramın üstüne yazılmıs öyküyle soruluyo. çözebilmek için öykuyu anlamak, yorumlamak kavramı bulmak lazım eğitim derslerini çalışmakta yetmiyo bol tekrar lazım cabuk unutuluyo çünkü. ben başladım tarihten çalışmaya umarım bu yıl hepimize hayırlı olur:)
mrb kızlar bende 2012ye hazırlananlardanım. 2009 mezunu sıınıfçıyım. evlendim bebeğim oldu. o yüzden ciddi ve düzenli olarak kpssye fırsat gelmedi.
kendime göre bi program yaptım szinlede paylaşım dedim. eğitim blimlerini haftanın bir gününe gelecek şekilde sıraladım. mesela pzt:geli, salı: öğrenme, çar: ölçme, per: öyt, cum: prog, cmrts: reh diye pazar gününe hafta terarı ve deneme koydum. bulunduğum ilçede dersanede sadece gk gy var. onada kaydoldum salı çar per günlerinede o dersleri ekldm.
bu arada kaynk olarak eğtm bil ztv videolarını indirdm bulduğum tg denemelerii indirdm yeni yayın çıkana kdr murat yayını soru bankası aldm pegemide alcm. eğitim bil için yerinizde olsm konu anltm seti almam. internette o kdr çok döküman var ki. bi ste var ama adını yazabiliyomuyum bilmiyorum. aradığım herşeyi ordan buldm. online test dahil.
başına www koymadan yazabilirsin adresi:44: aslında programın güzel görünüyor hepsi aynı anda ardan çıkacak.konu anlatımı kitabı bencede gerkesiz çünkü net dolu
bi tek alan ben varım galiba :26: benim bölümde iktisat
bide ben varım arkadaşım;kamu yönetimi
arkadaşlar mademki bu konuyu açtık konuşuyoruz şu dönem yeni 2012 kitaplar çıkmakta. siz hangi yayınları kullandınız hangilerini tavsiye edersiniz? ben kesinlikle yediiklimi tavsiye ediyorum egitimide iyi gk- gy de. gk- gy için data ve irem yayınlarıda güzel. bide bi sorum olucak murat yayınlarını kullanan varmı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?