2012 KPSS A grubu ve öğretmenlik hazırlık

tebrik ederim darısı başımıza bende yediiklim var ama ben ona hiç bakmadım maalesef en büyük hatam.... çünkü sınavdan sonra çok kişiden duydum eğitimi yediiklimden çalıştım netlerim çok iyi diye bu sene mutlaka ona bakıcam ben matematik yapabiliyorum biraz ama benim süre sıkıntım var inşalllah onuda yencem....

kızlar siz başladınız mı ben ramazanda zor olacağını düşünüyorum..o yüzden bayramdan sonra matematikle başlamayı düşünüyorum.sizler naptınız birde yeni çıkan kavramlar için buradan bir birimize yardımcı olalım.beraber çalışıp atanalım inşallah

İnşallah canım

bünye meselesi ben evdeyim pek yapacak işimde yok az az çalşyorum sıkmadan imkanım olsa şöyle bir hafta tatil yapar öle dönerdim ama yok:82: hazır evdeyken bakyoruz işte ufaktan önemli olan konu bitirmek bakmak vs değil zaten bol soru ve tekrar olmayınca ve son aylarda gevşeyince ilk 6 7 ay boşa gider az ama sürekli bir program şart yani:18: ayrıca aramızda çalışan kızlarımız bebişleri olanlar var erken başlamaları şart yani ee bizde tek tabanca olarak takıldık peşlerini gün sayıyoruz inşallah yüzümüzün aklıyla çıkcağız bu işin içinden hepimiz

bende varım. bu sene calışmadıgım için beklentm yoktu. şimdi mezunum bu sene bol bol calışmam gerek branşım fen bilgisi olduğu için rahat rahat atanmama yetecek puan 88-89 yani işim baya zor. süre sıkıntısı çekmiyorum beni kasan eğitim. çook eksiğim var. yeni çalısıcaklara bi tavsiye eğitimi hafife almayın çünkü kitapta anlatılanlar cıkmıyo. şöyleki sorular hep bi kavramın üstüne yazılmıs öyküyle soruluyo. çözebilmek için öykuyu anlamak, yorumlamak kavramı bulmak lazım eğitim derslerini çalışmakta yetmiyo bol tekrar lazım cabuk unutuluyo çünkü. ben başladım tarihten çalışmaya umarım bu yıl hepimize hayırlı olur:)

hoş geldin canım bende ing öğretmenliği eğitim hakkaten kasıyor ve çok etkiilyor.pek kımse yok henüz.ama bizim huyumuz bu yumurta kapıya dayanmadan kıpırdamayız bi bakmışız son uç ay gelmiş şimdiden başladım bende tarih çalşyorum ama aklım eğitim bilimlerinde bir an evvel başlamak istiyorum çünkü 3 ayda olcak iş değil süreç şart ve bol bol soru dediğin gibi hikaye üstünden soruluyor bilgiler:26:

slm kızlar bende katıldım aranıza.bir tarhçi olarak matematık sıkıntım var ne yapaağm bilmiyorm kafam basmıyor bı turlu

ewt bencede şimdiden başlamak lazım çünkü ders sayısı çok dolayısıyla konu sayısı çok tekrarlamadan soru çözmeden olmuyor. bende başladım tarihten küçük notlar hazırlıyorum. eğitime başamak için yeni dönem kitapları bekliyorum. yediiklimin kitapları çok iyi oluyo bu yıl onlarla çalışcam

ramazandı bayram temizliğiydi derken pek ders çalışamadım sadece mat bakıyorum bi sözelci olarak matı boşlamamam lazım sizin nasıl gidiyor kızlar çoğu yerde eğitimi falan bitirenler varsizin ne alemde bu kadar hızlımısınız sizde....

mrb kızlar bende 2012ye hazırlananlardanım. 2009 mezunu sıınıfçıyım. evlendim bebeğim oldu. o yüzden ciddi ve düzenli olarak kpssye fırsat gelmedi.
kendime göre bi program yaptım szinlede paylaşım dedim. eğitim blimlerini haftanın bir gününe gelecek şekilde sıraladım. mesela pzt:geli, salı: öğrenme, çar: ölçme, per: öyt, cum: prog, cmrts: reh diye pazar gününe hafta terarı ve deneme koydum. bulunduğum ilçede dersanede sadece gk gy var. onada kaydoldum salı çar per günlerinede o dersleri ekldm.
bu arada kaynk olarak eğtm bil ztv videolarını indirdm bulduğum tg denemelerii indirdm yeni yayın çıkana kdr murat yayını soru bankası aldm pegemide alcm. eğitim bil için yerinizde olsm konu anltm seti almam. internette o kdr çok döküman var ki. bi ste var ama adını yazabiliyomuyum bilmiyorum. aradığım herşeyi ordan buldm. online test dahil.

başına www koymadan yazabilirsin adresi:44: aslında programın güzel görünüyor hepsi aynı anda ardan çıkacak.konu anlatımı kitabı bencede gerkesiz çünkü net dolu

selam kızlar benim branşım fen bilgisi geçen sene çok iyi yapıyodum denemelerde ama sınavda aynı performansı sergileyemedim malesef 84 aldım. bu sene dersaneye yazılıcam yeniden geçen sene hem ücretli yapıp hem de dersaneye gitmiştim ama okul tozu yüzünden astım oldum ve bahar gelene kadar kendime gelemedim işi de bıraktım hastalıktan sonra. inşallah bu sene evde oturup sadece derslerimle ilgilenicem. dersaneye yazılmadım daha ama sanırım aynı yere yazılıcam yine.

arkadaşlar mademki bu konuyu açtık konuşuyoruz şu dönem yeni 2012 kitaplar çıkmakta. siz hangi yayınları kullandınız hangilerini tavsiye edersiniz? ben kesinlikle yediiklimi tavsiye ediyorum egitimide iyi gk- gy de. gk- gy için data ve irem yayınlarıda güzel. bide bi sorum olucak murat yayınlarını kullanan varmı nasıl?

bide ben varım arkadaşım;kamu yönetimi
ben hala karar veremedim ama ya alandan girsem mi girmesem mi :44:

murat yayınlarını inceledim canım sadece ve pek kpss formunda göremedim :44:
ben ihtiyaç yargı güvender data çalıştım çalışmayada devam ediyorum.şöle söliyim sadece öss bilgilerimle 2 ayda sadece deneme çözerek 70 aldım ağustostan itibaren başladım çalışmaya ve tarihin yarısı kaldı sadece konularımda

kızlar ben de varım. sınıfçıyım çalışmaya yeni başladım. umarım geç değildir? gk gy ihtiyaç iyiymiş kullananlardan öğrendiğime göre. ankarada dershane olarak yediiklimi öneriyorlar ama bu dönem gitmeyi düşünmüyorum. belki ikinci dönem.

murat yayınlarının eğitim soru bankasını aldım ama daha başlamadm konuları tamamlayınca başlıcam bu yayın aöf de kullanılıo daha çok, ben sadaca kaynak çeşitliliği olsun die aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…