arkadaşlar merhaba... ben de ingilizce öğretmeniyim geçen yıl atandım. öncelikle hepinize kolay gelsn dıyorum çok zor sıkıntılı bir süreç gerçekten...
benm size nacizane tavsiyelerim olacak... yedi iklimden çalıştım ben eğitime çooook memnun kaldım şiddetle tavsiye ederm... ve tarihi coğrafyayı yazarak çalıştım... daha kalıcı oluyor sanki! asıl sıkıntı matematik bende hiç yapamıyordum formül falan hakgetire çalışıyorum öğrenıyorum aradan 1 ay geçmiyor unutuyorum şöle yaptım bende... diger alanlarda mümkün oldugu kdr hızlı çözmeye çalıştım ve bu yönce ilerlemek için çalıştım deneme çözdm sürekli falan... ve sınavda matematiğe tam 1 saatim kaldı şıklardan tek tek deneyerek 20 net yaptm, yokda töbe billah yapamazdm kafa basmıyo:) allah kolaylık versn hepinize....iyi akşamlar...
tebrik ederim darısı başımıza bende yediiklim var ama ben ona hiç bakmadım maalesef en büyük hatam.... çünkü sınavdan sonra çok kişiden duydum eğitimi yediiklimden çalıştım netlerim çok iyi diye bu sene mutlaka ona bakıcam ben matematik yapabiliyorum biraz ama benim süre sıkıntım var inşalllah onuda yencem....