arkadaşlar 2012 sınavına hazırlanmaya şimdiden başlamalıyız. bu benim kaçıncı oldu... umarım bu sefer son olur ramazan boyunca sadece matematik bakacam bayram sonunda planlı bir şekilde çalışmaya başlıcam sizler neler yapıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz. bu sene hazırlanan yada kazanmış arkadaşların görüşlerini bekliyorum. çalışma taktiği, kaynak vs... hepinize kolay gelsin
bende 2012 ye hazırlanmaya karar verdm 2009 mezunuyum.dershaneye gitsemmi karar veremedim.işim yok şuan dershanelerinde malum fiyatları..dershenesiz olur mu sizce
Merhabalar ben 2007 mezunuyum, ilk defa bu yıl hazırlanıp da girdim sınava ama o saçmasapan sorularla yine olmadı1 yıl dershaneye gittim hergün bıkmadan usanmadan çalıştım bütün emeklerim boşa gitti Oruçken sağlıklı olmaz diye ben bayramı da geçirip sonra direk hazırlanmaya başlayacağım ama dershaneye gitmek istemiyorum bütün sene yaprak test, soru bankası çözmeyi düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ben de hiç matematik yapamıyorum
bu arada bölümler ne arkadaşlar benim sosyal bilgiler öğretmenliği....
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun...önce konu çalışacam çünkü hala eğitimi yapamıyorum sonra yaprak test ve soru bankalarına yüklencem. matematik artık zorunlu gibi bişey. yapmalıyız... bende sözelciyim... matematik çalışıyorum... artık yapabiliyorum benim asıl sıkıntım eğitim...
bu arada bölümler ne arkadaşlar benim sosyal bilgiler öğretmenliği....
İngilizce öğretmenliği.
kızlar şu matematiği çözsek bence çokta zor değil kazanmak.birde şimdi başlarsak konuları unutmaz mıyız sürekli çalışmakta yorar insanı daha 1 sene var bilemiyorum kararsız kaldım..geçen yıl arkadaşım internetten sanal dershabeye gidiyordu..ben faydası olacağını düşünmemiştim ama çok yararı olmuş..sizce olabilir mi deneyen var mı
Aminnnnn. Benim bilgilerim hala taze, sadece unuttuğum yerlerde konu çalışırım. Pratiğim eksik benim çok fazla soru çözmeliyim. Konu çalışmakla vakit kaybetmek istemiyorum. Evet dilciler bile en az 15 matematik yapıyor artık, şart oldu o yüzden.
bi tek alan ben varım galiba :26: benim bölümde iktisat
merhaba arkadaşlar.düzenli bildirimlerde bulunacağım bir topic arıyorum.bende aranıza katılabilir miyim.2012 de ilk defa giricem kpss ye.okul öncesi öğretmenliği son sınıfa geçtim.bende bir iki güne matematikten başlamayı düşünüyorum.dersanem başlayana kadar ne yapsam kar...
slm canlar bende geldim,benide alın araanıza geçen yıl gerektiği kadar çalışamadım bu yıl elimden gelenin en iyisini yapacağım inşallah.birbirimize destek olarak ilerleyceğizkpss ila alakalı benzer bir sürü topic var hangisine yazacağımı şaşırdım buraya yazdım artık :95: bende ingilizceciyim bi çok bölüme göre şanslıyız ama matematik 0 bende ve geçen yıl çalışamadım dershaneye gidemeyeceğim ama sıkıntı etmiyorum çokta gerek yok bence.ben üniversite sınavına hazırlanırkende gidememiştim kendi başıma hazırlanmıştım üstelik köydeydik kaynak kitap vs geçtim elektirkler bile yoktu şimdi ev ortamım daha iyi çok şükür gerekirse 10 saat çalışcağım ama çalışacağım Allahın izniyle olacak hepimiz başaracağız ben kimseyi tanımıyorum bu topikten ama hepiniz için dua ediyorum Allah yardmcımız olsun hepimize bol şans,kolyalıklar canlar
kızlar şu matematiği çözsek bence çokta zor değil kazanmak.birde şimdi başlarsak konuları unutmaz mıyız sürekli çalışmakta yorar insanı daha 1 sene var bilemiyorum kararsız kaldım..geçen yıl arkadaşım internetten sanal dershabeye gidiyordu..ben faydası olacağını düşünmemiştim ama çok yararı olmuş..sizce olabilir mi deneyen var mı
çözmekten başka çaremizde yok zaten canımunutmayız konuları her durumda aralıklı tekrar yapmak şart pratik ve hız açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?