her sene giriyim giriyim diyorum evlendiğimde beri cık çocuktu mocuktu evlilik sıkıntıları aksıyo hep hayallerim yarıım A gurubu ne b gurunu ne bilmiyorum aradan o kadar zaman geçmiş banada yardımcı olun benim alanım biraz dandik ama
kız meslek lisesi giyim bölümüydüm o yıl sınavsız geçiş çıkardılar iki yıllıkta tekstiil bölümünü bitirdim şimdi ev hanımıyım
wala ne olacak halimiz bende bilmiyorum.... aynen bende bu sene gireceğim ama daha yeni mezun oldum bu sene hiç hazrlanmadım.. seneye kursla birlikte ama ne torpiller dönüyor diyorlar bana sıra gelmezhangi şhrlerde hangi kpss kursuna gideğiz yardımcı olalım birbirimize.... ben konyadyım pegem dünüorum bilen var mı nasıl bi kurs...
a grubu ıcın hazırlancaksan eger 2012 için ağstos ya da eylül de başla ancak yetişiyor ben hep son 4 -5 ay kala başladım yetişmedi konular çünkü çok konu var o yuzden düşük aldım dersane de istanbul da istanbul kariyer dersanesi var iyi yani ama ist dışında bazı şehirlerde şubeleri var yediiklim olarak geçiyor ismi belkı konyada vardır bak istersen. kolay gelsin...
bende çeko mezunuyum 2008 de mezun oldum.bir sene daha evde durup çalışmaya karar verdim.kursa gidicem.çok mu zor arkdaşlar ya??? 25 yaşına geldim hala yok birşey..çok sıkıldım 15 aydır işsizim.hem kpss a hemde gk gy giricem ve kurs olarak murat akademi düşünüyorum.
merhaba kizlar:))
bu kpss derdinden aylardir sitede pasifim ve bu haftasonu sinav(
bende ilk defa giricem, gercekten dersler yetismiyo ben ocak gibi basladim calismaya ama hazir hissetmiyorum..
2012yi dusunen arkadaslar ufak ufak baslayin bence ve imkaniniz varsa dershaneye gidin.
bu yaz gk gy halledin, ekim gibide hukuk iktisat fln baslayin derim ben..
simdiden herkese kolay gelsin, banada dua edin kizlar..
kızlar merhaba ben iibf fakültesi uluslararası ilişkiler öğrencisiyim... kpssye gireceğim zaten ama şu an benim için biraz erken olsa da yavaş yavaş başlamak istyorum... ama size bir sorum olacak... kpss A grubundan gireceğim sanırım.. ve hangi derslere çalışacağım.. sınavlar nasıl... nasıl yapılır.. işte öss gibi parça parça mı olur hiç bilmiyorum... bilen birisi bana ufacık bir açıklama yaparsa çook mutlu olurum gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?