2012 KPSS A grubu buraya :)

mrhba arkdşlar ben bu sene greceğim olmassa da seneye :) ama kpss a çok zorr bıktım ya çalışmaktan

her sene giriyim giriyim diyorum evlendiğimde beri cık çocuktu mocuktu evlilik sıkıntıları aksıyo hep hayallerim yarıım A gurubu ne b gurunu ne bilmiyorum aradan o kadar zaman geçmiş banada yardımcı olun benim alanım biraz dandik ama

bölümünüz nedir 4 yıllık mezunmusunuz

kız meslek lisesi giyim bölümüydüm o yıl sınavsız geçiş çıkardılar iki yıllıkta tekstiil bölümünü bitirdim şimdi ev hanımıyım

kız meslek lisesi giyim bölümüydüm o yıl sınavsız geçiş çıkardılar iki yıllıkta tekstiil bölümünü bitirdim şimdi ev hanımıyım

a grubu iktisat işletme maliye ekonomi gibi bölümler girebiliyor uzman denetmen müfettiş yardımcısı olmak için her yıl yapılır bu sınav lisans mezunları girebiliyor.
sınav da genellikle 75 falan ıstenyr ama bununla btmyr kurum sınavları ve mulakatlar var mulakatta da refarans çok önemli zor bir süreç yani.

b grubu ise 2 yılda bir yapılır bu sene yok seneye var çift yıllarda yapılır düz memurluk en az 80-85 almak gerekli direk atama yapılıyor ama puanlar çok yükseldi hayalim yıllardır kamuya girebilmek inşallah olucak bir gün. siz de sanırsam b grubuna girebilirsiniz seneye yani.bence şimdiden başlayın girmek istyrsanız çalışmaya. başarılar dilerim

teşekkür ederim bilgileriniz için k okuldan sonra arradan baya zamna geçti bilgiler taze değil artık bilemiyorum yapabilirmiyim ama hayırlısı ttabii

wala ne olacak halimiz bende bilmiyorum.... aynen bende bu sene gireceğim ama daha yeni mezun oldum bu sene hiç hazrlanmadım.. seneye kursla birlikte ama ne torpiller dönüyor diyorlar bana sıra gelmez hangi şhrlerde hangi kpss kursuna gideğiz yardımcı olalım birbirimize.... ben konyadyım pegem dünüorum bilen var mı nasıl bi kurs...

sınava girmekten bıktım ama başka çarem yok ne yazık ki atanmayı bekliorum ama puanım çok düşük ne yazık ki ne diyelim 2012 bizi bekle

a grubu ıcın hazırlancaksan eger 2012 için ağstos ya da eylül de başla ancak yetişiyor ben hep son 4 -5 ay kala başladım yetişmedi konular çünkü çok konu var o yuzden düşük aldım dersane de istanbul da istanbul kariyer dersanesi var iyi yani ama ist dışında bazı şehirlerde şubeleri var yediiklim olarak geçiyor ismi belkı konyada vardır bak istersen. kolay gelsin...

teşekkür ederim ttlım... wala bankalara da başvuru yapacğm bir trftan hem kpss hem banka.. bizim arkdşlr geçen sene eyllde iş bankasnn sınavına girdi nisanda açıklandı o arada kps hazrlnırım ama kpss olmazsa o süreçte en azından bankaların snucunu beklerim die dşndüm.... hayırlısı bakalım... bizimkilerde kızıyor hedefini yüksek tut die de torpilden sıra bize mi gelir sanki...

kızlar merhaba nasılsınız ben matematık meunzuyum kpss a grubunda sansım varmı ve bu bahsettıgınız dershane gercekten ıımı derler hangı ayda baslıyor..

bende çeko mezunuyum 2008 de mezun oldum.bir sene daha evde durup çalışmaya karar verdim.kursa gidicem.çok mu zor arkdaşlar ya??? 25 yaşına geldim hala yok birşey..çok sıkıldım 15 aydır işsizim.hem kpss a hemde gk gy giricem ve kurs olarak murat akademi düşünüyorum.

aynı yılda mezun olmuşuz bende iktisat mezunuyum yıllarım kpssyle geçti 2 yıldır uğraşyrm ne olucak bende bılmyrm bir ders örneğin iktisat makro,mikro,para banka,doktrnler falan bir sürü bölümlere ayrılıyor hukuk desen aynı ceza h., borçlar h, icra iflas hukuku, medeni h. anayasa hukuku,ticaret hukuku bu da bölümlere ayrılıyor yani çalıscagımız ders sayısı çok ancak 1.5 yılda ancak biter ben hep son zamanlarda başladım yetiştremedım 2012 düşünyrsanız şimdiden başlayın bence murat akademi ve ist. kariyer iyi dersaneler tabi en başta sizde bitiyor başarılar dilerim

kızlar merhaba ben iibf fakültesi uluslararası ilişkiler öğrencisiyim... kpssye gireceğim zaten ama şu an benim için biraz erken olsa da yavaş yavaş başlamak istyorum... ama size bir sorum olacak... kpss A grubundan gireceğim sanırım.. ve hangi derslere çalışacağım.. sınavlar nasıl... nasıl yapılır.. işte öss gibi parça parça mı olur hiç bilmiyorum... bilen birisi bana ufacık bir açıklama yaparsa çook mutlu olurum gerçekten...

merhaba kizlar:))
bu kpss derdinden aylardir sitede pasifim ve bu haftasonu sinav(
bende ilk defa giricem, gercekten dersler yetismiyo ben ocak gibi basladim calismaya ama hazir hissetmiyorum..
2012yi dusunen arkadaslar ufak ufak baslayin bence ve imkaniniz varsa dershaneye gidin.
bu yaz gk gy halledin, ekim gibide hukuk iktisat fln baslayin derim ben..
simdiden herkese kolay gelsin, banada dua edin kizlar..

canım bende gireceğim sınava son günler ben hala tarihle uğrasyrm çok konu var malesef sıkıldım artık. inşallah kolay olur sınav başarılar

canım sen de A grubundan gireceksin lisans mezunusun dgl mı her sene lısans a grubu kpss yapılır 3 oturum yapılır cumartesi sabahı genel yetenek genel kültür ve ingilizce pazar günü de sabah iktisat işletme maliye muhasebe hukuk derslerı olur pazar öğleden snra istatistik, kamu yönetımı ,çeko,
uluslararası ilişkiler derslerı olur ben bu cmrtesi gireceğim sınava benım bölümüm iktisat oldugu için cmrtesi ve pzar sabah gireceğim öğleden snra girmeme gerek yok bu seçimler de sana bağlı mesela ben vergi denetmenliğini istyrm bu derslere girmem yeterli istediğin yere ve bölümüne göre değişiyor. bence şimdiden başlamalısınız çünkü 4-5 ay da yetişicek bir sınav değil hukuk olsun iktisat olsun bir dersle bitmiyor o da kendi aralarında bölümlere ayrılıyor çok zor. ALLAH yardımcımız olsun takıldgnz sorlar olursa yıne sorabilirsiniz iyi çalışmalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…