2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar, nasılsınız artık az kaldı günlerimiz çok merak ediyorum doğum hikayalerimizi, biz iyiyiz sadece şu son günler işe gitmez zor oluyor, birde iyice şiştim artık ödem fazlalaştı, sizlerdede öylemi son ay çok şişermiş, ay inşallah doğumdan hemen sonra atarız şu ödemleri , bebeğim maşallah dahada hareketlendi,geceleri yatmak çok zorlaştı.
bende haftaya gidicem doktora

selam kızlar, nasılsınız artık az kaldı günlerimiz çok merak ediyorum doğum hikayalerimizi, biz iyiyiz sadece şu son günler işe gitmez zor oluyor, birde iyice şiştim artık ödem fazlalaştı, sizlerdede öylemi son ay çok şişermiş, ay inşallah doğumdan hemen sonra atarız şu ödemleri , bebeğim maşallah dahada hareketlendi,geceleri yatmak çok zorlaştı.
bende haftaya gidicem doktora

selam canım,aynen bende öyle ne şekilde doğum yapıcaz,nasıl bir lohusalık geçireceğiz.
Allahım hepimize sağlıklı,kolay,sorunsuz,sıkıntısız doğumlar ve lohusalıklar nasip etsin..
Her gece dua ediyorum bana ve tüm hamile arkadaşlarıma diye..

Çok şükür bende hiç ödem yok:nazar: ablamda da olmamıştı bilemiyorum.bende haftaya gideceğim bakalım nasıl olmuş sıpacık..

genelde kız bebeği olacaklarda ödem çok oluyor diye bir söylenti var ne kadar doğrudur bilemiyorum
benim bebeğim erkek ve ödemde yok :) ama sırt ağrısı , gerilme midir kasılma mıdır onlardan şikayetim var benimde ...

inşallahhhhhhhhh hepimizinnnnn:16:
mutlu minik huzur dolu aileler olucaz hepimiz bebişlerleeee:16:

yakışıklı oğluşunu yesinler seninnn :) ahhh ahhh bende bi gün gelip kızım kreşten gelcek dicem mi acaba :)
bizde öpüoz seni:54:

olsun valla bakır cezveden türk kahvesi keyfini hiç bişeye degişmemmm:34:

evet canım gayet iyi cevremde duyduklarım gördüklerim 15 ve üzeri aldılar hep.. hiç korktugum gibi olmadı
5-6 kilo zaten dogumda gidiomuş hele de normal dogum olursa yaşadıkk kolayca gidicek o kiloların hepsii:34:
Sedefim merak zaman oyle cabuk,gecmiski soyle donup baktigimda oglusumun o minik hallerine doyamadim bile ilk yilin zorlugundan dolayi ozellikle,bdie calisma hayatinin etkisi simdi inanamiyorum bile 2 nci bebisim mi olcak diyorum bende:1:
selammmm nasılsınızzzzz:16:,

ay çok yoruldukk kızımlaaaa kadın bulamadık cumartesi gelebilirmişş cumartesi biz taşınıcazzz annem canım yaa ben yaparım dedi bende gittim duramadım yardım ettim çok yoruldummmmm Allahım ne zormuşşş sen kolaylaştır aminnn:16::16::16:

kızlar dualarınızı eksik etmeyin sorunsuz kolayca evime taşıanayımmm:49:

annemle eşim evdeler kalan işleri yapıyorlar kıyamam ben onlaraaa:31::31:

1 hafta tam giremeyebilirim netee vakit buldukça gelicem inşAllahhhh sizi seviyoruzzzzzz guzel teyzoşlarrr:52::52::32::32::32::nazar::nazar::nazar:
Aysuncum kolayngelsn canim bu ahlde zor olucka e kadar is yapmasanda ins kisa surede kolayca yerlesirsin tatlim:16:
Burcucum ilk 2 yil bebeklerde yastik kullanimini onermiyo doktorlar ben dahamogluma yeni yeni kullaniyorum oncesinde hicbisey koymadan yatiyodu ilk dogdugunda da yan yatis yastigi yerine uzun ince bi yastigimiz vardi onu koyuyodum sirtinin arkasina :34:

genelde kız bebeği olacaklarda ödem çok oluyor diye bir söylenti var ne kadar doğrudur bilemiyorum
benim bebeğim erkek ve ödemde yok :) ama sırt ağrısı , gerilme midir kasılma mıdır onlardan şikayetim var benimde ...

cnm bende sısme fLn yok ama selulut oldu oda ödemden oluyomuş sanırım
bende uzun zaman ayakta durursam yada sabıt oturursam belım agrıyo ama onun dışında bomba gıbıyım cok sukur
kızımla olan gebelıgımden cok farklı cok pozitıf gecıyo

evet canım pembe ıkı gun sonra silikon olduğu için kirlenip çirkin görünecekti..

saol canım..
cezveden yüzüm gulmedı daha elektrıklı aldım korkmaz yine sanıyede pişiriyo köpürmüyo iyice...o dolabı beklıyo...şimdi de çelik cezve aldım...
bide bakır alırsam döt kadar mutfağa hepsini nasıl sığdırırım..
cezveleri süt ısıtmak salep yapmakta felanda kullanıcam
bide ben damla sakızlı türk kahvesini çok severim..
hamıleyken kahve içemedim.
inş. doğumdan sonra bol bol kahve içicem..
olivyuma gideyımde bide fincan alıcam..begendiğim model tükenmediyse..

ben yan yatış yastığı,boğulma önleyıcı felan alamdım canım...gerek olur muki bilemedim..
evimde küçük varya..balkonu kapattık şimdiden dolmaya başladı balkon..
eltim maş. eski usul 6 aylık kızı var ekstra bişey almadan büyütüyo çocuğu..
acemilikten mı almak ıstiyoruz,tembellikten mı meraktan mı ılk annelik olduğundna mı bilemedim

cnm ben o yastıktan tavsıye edrım ben kızımda kullandım yıkadım pakladım oğlumdada kullancam

cnm boğulma önleyici yastık dediğin bebeğin yan yatmasını sağlayarak kusmuğundan boğulmasını önleyici yastık mı? eğer o yastıksa ben almayacağım.yeni anne olanlar gerek olmadığını söyledi.bebeğin yandırmasını sağlamak için penye battaniyelerinden birini arkasına destek yapacağım.

cnm kızımda bende almadım hastende dah kusmaya başladı drumuz tavsıye ettı babamız hemen bebedoru n aldı ınan kı bı penye battanıyeden co daha rahat yatır kafan rahat etsın

günaydınnn ben anladım ki en fazla 1veya 2 hafta dayanırım çalışmaya çok yorgunum

günaydın canım... valla bu vakte kadar dayanmış olman bile mucize.. ben 2 haftadır 2-3 saatlik uykuyla duruyom o da elli kere bölünüyor :(

herkese günaydın tatlı anneler ve bebişleri..
umarım keyifler yerindedir..

günaydın canım, uykusuzluk dışında çok şükür iyiyiz sen nasılsın?

günaydın canım... valla bu vakte kadar dayanmış olman bile mucize.. ben 2 haftadır 2-3 saatlik uykuyla duruyom o da elli kere bölünüyor :(

günaydın canım..
bende şu yürürkenki acım haricinde iyiyim bide o olmasa varya sanki koşa bilirim bile..
akşam bi arkadaşımıza bebek görmeye gittik
kızlar diyoki ben böyl yürüyen hamile görmedim hiç cumartesi ilk iş doktorumla konuşacam iyice canım sıkıldı..

günaydın kuş işte anne yüreği ne kadar geç gidersem o kadar kar bebiş için diyorum ama tadım yok artık

günaydın canım..
bende şu yürürkenki acım haricinde iyiyim bide o olmasa varya sanki koşa bilirim bile..
akşam bi arkadaşımıza bebek görmeye gittik
kızlar diyoki ben böyl yürüyen hamile görmedim hiç cumartesi ilk iş doktorumla konuşacam iyice canım sıkıldı..

canım benim ben forumdan uzaktım noldu sana nasıl yürüyorsun ki?

günaydın kuş işte anne yüreği ne kadar geç gidersem o kadar kar bebiş için diyorum ama tadım yok artık

emin ol sağlık huzur daha önemliymiş canım ben de sen gibi diyordum işten uzaklaşınca anladım... huzur mutlluk getiriyor...

gunaydın herkese..bu gece daha raht uyudum cok sukur enerjikim yani:))
yarın doktora gıtcem aslında hafta başı gıtmek ıstıodum ama dr. cok yogun oldugu ıcın gıdemedım cok merak edıorum bebişimi boyunu kilosunu durumunu felan 1 ay oldu gıtmedm kontrole:31:

emin ol sağlık huzur daha önemliymiş canım ben de sen gibi diyordum işten uzaklaşınca anladım... huzur mutlluk getiriyor...

işte be lavinyam 3,5 4 ay izin 1 ay süt izni 1 ayda yıllık izin kullanıp 6 ay onunlaolmak için herşey

bende sırf doğum sonrası bebeğimle daha çok vakit geçirmek için dayanıyorum bu acıya canım..

canım benim kalçamve belimin arasında inanılmaz 1 ağrı var ama otururken ayaktayken hiç bişey yok sadece yürürken var resmen sürahi ninme gibi yürüyorum dengemi sağlayamıyorum ve inanılmaz acı duyuyorum ..

gunaydın herkese..bu gece daha raht uyudum cok sukur enerjikim yani:))
yarın doktora gıtcem aslında hafta başı gıtmek ıstıodum ama dr. cok yogun oldugu ıcın gıdemedım cok merak edıorum bebişimi boyunu kilosunu durumunu felan 1 ay oldu gıtmedm kontrole:31:

bizim konturollerimiz artık 2 haftaya düştü canım..
sanıyorum sende bundan sonra öyle gidersin..

[sıze=3]selammmm nasılsınızzzzz:16:,

ay çok yoruldukk kızımlaaaa kadın bulamadık cumartesi gelebilirmişş cumartesi biz taşınıcazzz annem canım yaa ben yaparım dedi bende gittim duramadım yardım ettim çok yoruldummmmm allahım ne zormuşşş sen kolaylaştır aminnn:16::16::16:

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin sorunsuz kolayca evime taşıanayımmm:49:

Annemle eşim evdeler kalan işleri yapıyorlar kıyamam ben onlaraaa:31::31:

1 hafta tam giremeyebilirim netee vakit buldukça gelicem inşallahhhh sizi seviyoruzzzzzz guzel teyzoşlarrr:52::52::32::32::32::nazar::nazar::nazar:[/sıze]

bebeğim kolay gelsin..fazla yorma kızını ve kendini kuzummmm:16:

Günaydın teyzoşlarr...yarın son iş günümüzz oldugu için kısmen yogunum bugundee..:50:

Dün eşim aldı beni işten, bi yere gidecektik aslında ama önce eve uğramamız lazım dedi...ne yalan söyliyim " ne gerekse eve gitmeye önce işimizi halletsek yaaa diyee içimden kızdım eşimee ama bişey demedim"

bahçeye girdik arabayı park ettik...yavaş yavaş gidiyordum eve doğru...bi baktım kızımın odasının camı açık..." aaaa cam neden açık kalmışkiii" dedimm ve o anda içerdee pırıl pırıl parlayan bembeyaz odasını gördüm...amann bi gidişim var eve görmeyinnn:9::9::9: Birazzz önce topallaya topallaya uyuz uyuzz yürüyen kadın gitti...yerine bi cengaver geldii:9::9::9::9:

Bi girdim eve kyınvalidem var....adamların başında beklemişş saatlerce...eşimlee bana süpriz yapmak için söylememişler bişeyy..nasıl mutlu oldumm...

Sonraa beraber evden çıktık...çeyizciyee gittik..babaannemizin aldıgı beşiğin içine süslü, güpürlü yorgan, yastık falan yaptrıcazz oraya gittik...onuda hallettik...

Aynı çeyizciyee annemde mobilyanın içine serilmesi için örtüler diktirmişti...o da hazırmışş...aldık onlarıda...eve geç geldik bağa gittik ama ben döner dönmezz dolabı sildim...içinin örtülerini yerleştirdim...çekmecelerini, beşiğini silecek halim olmadı bide eşim kızacak diyeee devam edemedim...ama dolabıı süper oldu....hemen getirdim elidme hazırladıgım askılarımızıda astım...şöylee bi karşısınaa geçtim baktım...içim nasıl heyecanla, sevinçlee dolduuu anlatamam:16::16::16::16::16::16:

Yataga yattım ama uyumak ne mümkün...neyi nereye koysam, perdeleri ne zaman gelecek acaba, halısına ne zaman baksam gibi bintane kurtlaa uğraştım kafamın içindeee:1::1::1::1::1:

ya rabbi sen agız tadıylaaaa,içimizee sine sinee kullanabilmeyi nasip eyle..kuzucuklarımızaa saglıklıı sıhhatli hayırlı ömürler ver...bizlere kolay doğumlar nasip eyle...tüm evlat isteyen kardeşlerimizedee bu duyguyu tatdır....:26::26::16::16::16::16:

günaydın canım aynı düşüncelere sahibiz canım bende nekadar çalışırsam okadar kar diyodum 3 aydır ayaklarımın şişi inmemiştir 3 gündür evdeyim 1 tane ne şiş var nede ödem eşim bile iyi ayrılmışsın diyo yememe dikkat edebiliyorum meyvemi salatamı yemeğimi düzenli yiyorum sonuçta buda bebeğimiz için biz yorulunca onlarda yoruluyorlar çok şükür iyiki evdeyim

günaydınnn ben anladım ki en fazla 1veya 2 hafta dayanırım çalışmaya çok yorgunum

canım maşallah bu haftana kadar ne de güzel dayandın ben şimdiden tekliyorum o haftalara gelince ne yapacağım bakalım Allah yardımcımız olsun

Günaydın güzelcikler :nazar:

Back
X