2012 haziran annelerinin güzel bebişleri (Maşallahh)

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
evet arkadaşlar
koskoca 40 haftayı birlikte devirdik
ardından bebişlerimizin büyüme sürecinde de hep biraradaydık
artık bebişlerimizi tanıtma ve arkadaşlarını tanıma zamanı geldi
güzel bebişlerimizin fotoğraflarından bir albüm yapalım
girip çıkıp bakar ağzımızı sulandırırız

vee topiğimizi ziyaret eden sayın ziyaretçiler
lütfen maşallah demeyi unutmayalım

Allah dileyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahh

Nazar değdiğinde okunulacak Dua;

Bu duayı, Cebrail aleyhisselam Peygamber Efendimiz’e (sallallâhu aleyhi ve sellem) nazarın değmesine uğramış Hasan ile Hüseyin efendimize, okumasını bildirmiştir:

Çocuğun şeytanlara ve göz değmesine karşı koruma altında olması için sabah ve akşam okunulacak Dua;

Erkek çocuğun üzerine şöyle okunur:

أُعِيذُكَ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّآمَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَآمَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لامَّةٍ

Kız çocuğun üzerine şöyle okunur:

أُعِيذُكِ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّآمَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَآمَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لامَّةٍ

ya da

Rasulullahın (sav) Torunlarına Duası (sizde kendi çocuklarınıza okuyunuz) Mumsema Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) torunları için şöyle dua ediyordu
أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

“Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh”

Son düzenleme:
Rüzgar DT:19 haziran :)

Eklentiler

• $10-08-12-15-56.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $10-08-12-16-00.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 121
  • $10-08-12-16-01.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 111
o erkeklerin pipilerini yerimmmmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhh 41 kere rabbime ..

Kızlarında kukisini öperim allahım nasıl güzellik onlar

Rabbim evlatlarımızı korusun iyi ınsanlarla karşılaştırsın...

buda benim kokoşum beren hanımcık 24.05.2012 doğumlu kandil hediyesi

ve son hali, resmen evrim geçiriyolar

أُعِيذُكِ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّآمَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَآمَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لامَّةٍ

Son düzenleme:
resim ekleyip nazardan korkan arkadaşlar şu duaları resimlerinin altına eklerlerse hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle.

Nazar değdiğinde okunulacak Dua;

Bu duayı, Cebrail aleyhisselam Peygamber Efendimiz’e (sallallâhu aleyhi ve sellem) nazarın değmesine uğramış Hasan ile Hüseyin efendimize, okumasını bildirmiştir:

Çocuğun şeytanlara ve göz değmesine karşı koruma altında olması için sabah ve akşam okunulacak Dua;

Erkek çocuğun üzerine şöyle okunur:

أُعِيذُكَ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّآمَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَآمَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لامَّةٍ

Kız çocuğun üzerine şöyle okunur:

ya da

Rasulullahın (sav) Torunlarına Duası (sizde kendi çocuklarınıza okuyunuz) Mumsema Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) torunları için şöyle dua ediyordu
أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

“Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh”

Son düzenleme:

pişşttt topiğimizin yakışıklı delikanlıları
beren benim gelinim olur sulanmayalım lütfen (annesinin de haberi yok, oğlum kaçırırız dedi )

babamıza da gösterdik çok beğendi gelinini
valla ilk baktı baktı bizim oğlana benziyor bu dedi
he dedim ben de fındık fındık bebekleri olur işte (ağzı burnu falan benziyor bence de)

ha sonra da ekliyor oğluna bakarak
oğlum bak iyi beslen
sen cılız kalmışsın yanında
beren beğenmez seni başka erkeklere gider diye

Allah sağlıklı uzun ,güzel ömürler versin hepsine.. biz hamilelere de göstersin bu günleri

gelin olarak onaylandı yani beren neyse söyliyim o zaman bayramda gideceği tatilde ayağını denk alsın, bende bikinili fotolarını koyacaktım kuzey bey izin vermez şimdi

gelin olarak onaylandı yani beren neyse söyliyim o zaman bayramda gideceği tatilde ayağını denk alsın, bende bikinili fotolarını koyacaktım kuzey bey izin vermez şimdi

hehehe
olmazzz diyor bak çattı kaşlarını
sen resimleri bizim özelimize gönderirsin artık
berenin babasına söyleme henüz
kuzeyi dövdürür falan

hehehe
olmazzz diyor bak çattı kaşlarını
sen resimleri bizim özelimize gönderirsin artık
berenin babasına söyleme henüz
kuzeyi dövdürür falan

ooo babamız çok kıskanç valla yasak eder kadınlar kulübünü ben berene söyleyemiyorum bişey yanımda fosur fosur uyuyo dün akşam 10dan beri arada kalkıp emiyo altını alıyorum yine uyuyoo, çok tembel bir gelinin olacak haberin ola hiç anasına çekmemiş, babaannesine benziyo bu huyu nermik gibi

bu da benim oğluşum. 14 Mayıs doğumlu, topiğin ilk bebişi Poyraz

bu arada bebişlere maşallah diyorum. hepsi çok tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…