2012 haziran anneleri bebek odası için plan ve fikirleriniz?

odamız geldi bugün kuruldu çok heyecanlandım, içime sindi.. henüz havalandırıyoruz uzun süre yerleştirmeyeceğim hiçbişey, foto eklemeyi başarabilirsem eklerim inşallahh

Biz de ığluşumuz için mavi ekru beyaz odayı seçtik..2 kapılı dolap 5 çekmeceli şifonyer büyüyen beşik olarak......perde diktiricem bir de evde fazla halım vardı onun üzerine ekru beyaz peluş kumaş alıp kaplıcam heryerini.....boyası olacak odanın bide dekor için bi kaç eşya okadar bu hafta başlıyoruz almaya temizlemeye artık :)....allah hepimize sağlıkla göstersin bebeişimizin evimize gelişini...

güle güle kullanın.ayrıca şimdiden kolaylıklar diliyorum.bizimde boya işleri bitti.şuanda oda montajı yapılıyor.çok heycanlanıyorum bende. ama çok işimiz var daha.
bitince odanın resminide isteriz

teşekkür ederiim hepinize, uyku setiyle halı perdeyle ve içinde bebeğimizle çok daha farklı olacak inşallahh sizlerin de hayırlı olsun odalarınız sizlerden de foto bekleriz:)

çoook güzel olmuş odanız herşeyler de hazırlanmış bizim mobilya kokusundan dolayı hala yıkamadım yerleştirmedim bişeyi..

kızlar odayı 1 aydır havalandırıyorum, birkaç kez iç dış heryerini sildik, kokusu geçti ama sanki hala biraz var gibi geliyo bana , ama artık eşyalarını yıkadım ütülüyorum ve yerleştirmek istiyorum 6 haftam kaldı ütülediklerimi kaldırıp koyacak yerim de yok tozlanacaklar, yerleştirme konusunda kararsız kaldım canım sıkıldı, valla boyasız alsaydım keşke, tamamen boyasız heidi diye bi marka vardı biz eşimle dalga geçmiştik bildiğin mobilya ama boyamamışlar bu mu yani diye, meğer en güzeli oymuş, zararsız kokusuz. acaba abartıyomuyum fazla mı titizleniyorum ki siz ne kadar havalandırdınız ne zaman yerleştirdiniz herşeyi

Bu gün odamızı yeni boyadık,eşimin işinden dolayı herşeyimiz geç oluyor ama olsun bebeişim sağlıcakla gelsinde..

çarşambayada perdesi halızı minderleri yastıkları mobilyalar geliyor :)

haftaya cmts yerleştiririm herşeyi inşalahh ve fotomuzu koyarız şuraya artık :)

belki oğlumda 9 haziranda gelebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…