kızlar ben bebek odası alma taraftarı degılım cocuk ıkı yaşına gelınce genc odası alma taraftarıyım..o yuzden boş odama bebek park yatağı aldım uc kapılı beyaz dolap aldım ustune winnie the pooh stıkerlarıyla susledım artıı winnie the pooh bebek halısı aldım odaya ayrıca bıde spor bı cekyat almayı planlıyorum suan tek eksıgım spor bı cekyat ...
bende bebisime oda yapmak icin sabirsizlananlardanim, camasir odami bebegime dizayn edicem. 1 sene olmadi daha oraya ekru mebran sik bir gomme dolap yaptirmistim hem genis hem kullanisli sadece dolap kapi kulplarini degistiricem onu da buyuyen karyolanin kulplarindan almayi dusunuyorum takim gibi gozukmesi icin ve karyolada ekru mebran olacak. odaya ayni zamanda kenarlari acilinca yatak olan pembe pofudik bir koltuk aldim bu da isime cok yarayacak odaniz musaitse tavsiye ederim. odanin rengini degistirmeyi dusunuyorum suan fildisi ama pudra rengine boyaticam bu hafta ve balon perdelerinin siparisini verdim. karyolayi alinca halisinida begendim engilish homeda yikanabilen halilar var bundan alicam. geriye aksesuarlari kaliyo ehh onlarida tam ayarlayinca resimlerini ceker topige eklerim.
odalarınızı güle güle kullansın bebişleriniz
bizim odamız yok
oda yapacak yerimiz yok zaten
hayırlısıyla biraz büyüyünce biz de evi değiştirip odasını yaparız artık
gerçi biz de odasını aldık diyebiliriz
sallanan beşik,altı çekmeceli olanlardan
bir de beşiğin 3 kapılı gardolabını aldık
ama dolap eşimin çalışma odasında, yatak yanımızda yatak odasında duracak
bir de yatak odasına emzirmek için koltuk aldık
ilerde oda yaparsak o koltuğu da odasına koyarız diye düşündük
odamız beyaz renkli, üzeri stickerli, ilerde kullanacak olursak stickerler sökülüyor
koltuğumuz da krem
başka da bişeyimiz yok
ilerde de dekoratif ürünlerle odayı renklendirebiliriz
e seninki oda olmuş işte, sonuçta bebişe bir oda ayırmışsın, zaten illa takım alınacak diye bişey yok zaten, herkes zevkine ve yaratıcılığına göre bişeyler yapabilir, güle güle büyüsün bebeğin odasında. park yatak ben de alıcam sanırım ilk aylar odasında gece yatıramam bebeği
Eki Görüntüle 367702 Eki Görüntüle 367703 Eki Görüntüle 367704 Eki Görüntüle 367705 Eki Görüntüle 367706
fotoğraflarınıda ekleyim dedim
cok gusel cnm gule gule kullansın bebıs ama bana sorarsan sımdılık alma derım yınede sen bılırsın ben ıkı yasına gelınce alıcam..dırek bebısın zaten bu yatakta yatamıcak benım fıkrım tabı kı yınede sen bılırsın..
canım ben bunu şimdi almasam en geç 1 yıl sonra alacağım.
oda almasam gardırop almam şart iki kez masraf olacak
o yüzden alıp döşeyim dedim.hem eşimde bebek uyumadığı zaman oraya kaçar
ben bebek odası mutlaka yapacağım.hatta mobilyasını aldık bile. kız bebek beklediğim için beyaz sade bir model aldım.karyolası büyüye biliyor.ayrıca sallanıyorda.
duvarın bir tarafına pembe kibar desenli duvar kağıdı diğer 3 tarafada duvar kağıdı tonlarında pembeye boyatacağım.şık gösterişli hafif dantelimsi beyaz renk cibinlik ve perde diktirmeyi planlıyorum.oda takımının şifonyerini almadık.odamız küçük şifonyer yerine mobilyamız bir gelsinde sığarsa ikeadan oyuncak kutusu alacağım.kutu beyaz renk rafları pembe renk olacak.
birde ikeada kalpli halı var pembe.mutlaka görmüşsünüzdür ondan almayı planlıyorum.şık taşlı biraz kokoş ama sade beyaz renk bir avize alacağım.kapıyada pembe kapı süsü. planım şimdilik bu.
çok heycanlanıyorum.
odama koymak içinde bundan aldım
Baby Tech Baby Tech Saraylı Beşik | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
burada yazdıktan sonra ikeadan alacaktım fakat çok beğendiğim için koçtaştan bu oyuncak kutusunu ve halıyı aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bebislere-neler-alindi-42.html#post23652637
canım iyi günlerde kullanın aldıklarınızı bende bunların aynısını almıştımbebişlerimiz takım olacak.