2012 Gelinleri...

geldim canım geldim oh be sende sonunda gelebildinkaydirigubbakcemile2

:) dersim vardı ya kurs çıkısı babam aldı beni onu bekledim siz napıosunuz bakalımmmmm ya sey aldım alix avien tırnak besleyici kullandınızmı hiç benim tırnaklarım acaip kırılıo

yok canım onun yuz maskesini kullanmıştım maskesi gayet iyiydi oda iyidir.
benim tırnakların maşallahı var odun gibikaydirigubbakcemile3

ya benim kırılıyor tam uzatıyorum böle french yapcam kırılıo ve bu cabuk uzatıomus diye duydum bakalım denicem sürcem sonra şimdi aldım çayımı sözlümle konustum geldim yanınıza..yaprak dökümüne bakıorum bi yandan

bu arada tırnakların kütmü ovalmi cnm öle aklıma gelsi sordum :) çok severim ben küt tırnagı benimkiler öle :)

bende yaprak dokumunu iziliyorum.ayy o cemin ölduğu sahneye ne ağlamiştim ya:gitme:
kut canım benimde tırnaklarım seviorum tırnaklarımı ya:)

cem dimi evt ya bende çok üzüldüm çok zor bişey genc yasta kocasız kalmak sevdigin adamın ölmesi
allah basımıza vermesin uzak olsun öle ayrılıklar....

eee hadi konu acın :)

Allahım erdoğanımın eksikliğini gostermesin bana:Saruboceq:
istanbulun hangi semtindeydin canım sen sozlundemi istanbulda

erdogan :S he kocacıgının adı anlamadım bi anda amin canım acısını ysatmasın sana istanbul üsküdardayım cnm ben sözlüm arada burda arada ıspartada aslen oralaı sen kütahyadaydın öss ye hazırlanıodun dimi yanls hatrlamıorum

evet canım kutahyalıyım oss ye hazırlanıyorum
ee tabi kpss yi kazansam daha bi iyi olcak bizim icin direk işe başlamak

anladım cnm peki hangi bölüm düşnüorsun istediklerin olur inşallah kpss kazansan üniv.okumayı ertelicekmisin cnm gerci zor artık üniv okuyanlar dısarda hep ben mesela üniv mezunuyum ama iş bulmak çok zor tabi üniv.mezunu olmak etiketti diploma bile yeter oku cnm devam ett

kazanırsam kpss yi universiteyi dişardan bitircem canım
universitede okul oncesi oğretmenliği istiyorum.hayirlisi tabi
sen hangi bolumu bitirmiştin

kpss kazanmakta güzel sırtını devlete dayarsın rahat iş..
ben liseden grafik tasarım reklam ünivden fotoğrafçılık belgesel fotografcılıgı agırlıklı canım..
şimdide her ikisini yapabilecegim iş arıyorum bulamıorum ama bu ara ingilizce kursuna gidiyorum dilmii geliştirmek istiyoum

kaç aydır işşizim ama durmadım ehliyetimi aldım kursa gidiyorum zamanımı degerlendirdim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…