• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinleri...

sen çalışıyormuydun ben sölemiştim malum iş aramaktayım evdeyim ingilizce kursuna gidiyorum bugunde 5 te kursum var

canlarım ben az yokum burası biizim sohbet alanımız oldu nasılsa görüşürüs arkadslar çok öptüm siziopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende inşallah 2012 de gelin olcam inşallah

Son düzenleme:
kızlar birşey sorcam siz şimdiden ceyize başladınız mı yoksa para mı biriktiriyorsunuz ben modası geçecek diye birşey alamıyorum

kızlar birşey sorcam siz şimdiden ceyize başladınız mı yoksa para mı biriktiriyorsunuz ben modası geçecek diye birşey alamıyorum

yok canım bende bişey almıyorum ozaman hepsini toplu sekilde alırız
malum var daha modası gecer

ben ufak tefek birşeyler alayım diyorum robottur ütüdür ama çok kararsızım

ben ufak tefek birşeyler alayım diyorum robottur ütüdür ama çok kararsızım

buarada hoşgeldin tatlım aramıza.annemde yemek takımlarını tencereleri alalım diyoda evkura falan baktık pek beğenmedim

hoşbulduk canım bende modası geçer diye istemiyorum ama ufak şeylerin modası geçse ne olacak birde evde yer yok öyle büyük şeyler alıpta koyabileceğim

aynen canım yerde yok haklısın aslında elektroniklerin modası gecmez onlari hic dusunmemiştik
bu arada kac yaşndasın canım ismin merve galiba

nasıl olayım canım ya iyiyim işte bugun hic evden cıkmadım cok sıkıldım-tatlicadiarzu-

Back