• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinleri...

geldim bende kızlar:)
nurcancım hayırlısı olsun ama liseden cıkar cıkmazda evlenmeyin derim ben en azından 1 sene gecsin
sen bilirsin tabiyerimseniben

hoşgeldin cnm tabi cnm aile büyükleride yorumlarını yapar onlarla birlikte hareket edersiniz...porselen bebek 2 sene sonra benim yasımda olcak..bende önce gidicekk o baksana yas olarak :) ayy cnım benim

evet biraz fazla acele ediyoruz kaydirigubbakcemile3

bak takvim bilem yapmiş:)hayırlısı olsun canım sevgilin senden buyukse neden olmasın
siz birbirinizi sevdikten sonra ama ikinizde daha yeni mezun olmuş olursanız zorlanırsınız gibime gelio
uuf bugun gıcık günümdeyim bakma sen bana:1hug:

acele değil de canım şöyle diyelim insan uzun sene cıkınca sevdiği adamla evlenmek için sabırsızlanıyo haksız değilsin canım e bende 16 yasımda falandım cnm o zamandan beri evlilik için çırpınıyoruz tatlım :) bak zaman geçior işte

acele değil de canım şöyle diyelim insan uzun sene cıkınca sevdiği adamla evlenmek için sabırsızlanıyo haksız değilsin canım e bende 16 yasımda falandım cnm o zamandan beri evlilik için çırpınıyoruz tatlım :) bak zaman geçior işte

bende 16 yaşindaydım ya sevgilim elimde buyudun deyip dalga geciyo benle:roflol:

sevgilin kaç yasında cnm :) benimkide takılıor ama çok buyuk değil o da benden ben 20 o 22

bende canım aileme baktım simdide kasabaya bakıyorum:)

evet canım ya halime aşik oldu kıyamadım onada bugun ağladi falan

ay ne zor onun için ya :) halim tabi bişi hissetmiyo dimi ona karsı bir sorum daha olucak seyhan la ali evlendimi :)

evet gizlice nikah yaptılar ama sadece feride biliyo
alide bi tamirci actı oraya cok guzel bi kız geliyo surekli araba bahanesiyle seyhanda bunu goruyo kıskanıyo bide halimin yanına actı dukkanı halimde gizli kamera yerleştirdi o guzel kızın gece iceriye girdiğini falan cekti kamera bunun cd si feridenin eline geciyo ondanda bi şekilde seyhanın eline ee tabi seyhan cıldırdı
devamı diğerki bolume
cok karişik anlattim biliyorum:1ninca:

Back