2012 Gelinleri...

kızlar telefonda ne dye kayıtlı sevdikleriniz bende SEBEBıM arada NEFESıM yapıyorum offf ya ben cok asıgım

aa ne sakınca olabilirki duymamiş olayim
ben minnoşum diye kaydettim ama arkadaşlarım dalga geciyo ne minnoş ama diye boyu 1.85 te
bende cok aşiğim ya ve kendimi cok sansli hissediyorum:asigim:

ayyy ne güzel çok mutlu olun canım benim ekledim cnım listemdesiniz.. iyiki bu topiği actım tnımıs oldum sizleri :)opuyorumnanaktan

bende acmayı dusunuyodum ama daha erken diye acmıyodum 2-3 aya acıcaktım
iyiki acmışsin canım bencede

hmm evet cıkmiş porselen bebek
eee bu kadarcıkmı 2012 gelinleri
gelin falan deyince heycanlanyorum yadelikafadulden

:) bende dedim açsam tepkiler nolur daha varya 12 ye dedim sen bakalım vardır kader arkadasların :)

hmm evet cıkmiş porselen bebek
eee bu kadarcıkmı 2012 gelinleri
gelin falan deyince heycanlanyorum yadelikafadulden

:) valla bizden ibaret oldu bu topic.. yok yok vardır yarın dolar bura :)
ay gelinlik evet ne güzel olurus kimbilir beyaz gelinlik içinde tabi kocişler tarafından beyazmelek öle söylüo sözlüm :asigim:

iyiki aşiğiz ya:asigim:
oğrencimisin canım sen

canım ben şimdilik çıkıyorum girerim gerci sonra yemek falan yicem çok açıktım saatide kacırdım opuyorumnanaktan

yok cnm benim üniv. bitti fotografcılık mezuyum lisedende grafik tasarım şimdide her ikisine yapabilceğim bi iş aramaktayım :)

ayy kayınpeder msn ye geldi babiş nasılsın diyo adam çok şeker beni heyecan bastı :)

tamam canım afiyet olsuncokacimcoook

ayy kimse yok

ben daha küçüğüm aslında yaa :)

17 yaşındayım:) adım nurcan istanbulda oturuyorum aşkımın adı ilyas 20 yaşında 07.09.2006 tarihinden beri çıkıyoruz :):) 2012 de lise bitiyo en azından bi nişan düşünüyoruz:) evliliğide çok geciktirmek istemiyoruz ailelerde bildiği için çok istenen bişey bizim evlenmemiz :):) Allah izin verirse evlencez=))

ayyy canım sen bizden küçüksün :) boşver ask her yasta güzel derler inşallah canım tüm dileklerin kabul olur cnaım benim

geldim bende kızlar:)
nurcancım hayırlısı olsun ama liseden cıkar cıkmazda evlenmeyin derim ben en azından 1 sene gecsin
sen bilirsin tabiyerimseniben

bizde 12 mart 2008 de yuzuk taktık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…