Gelir Canım Bizde Yazarız Buraya Arkadaşlar Biz Evleniyoruz Diye :) İnşallah
Nişan Hareketlilikleride Çok Güzeldir Herhalde..
Söylüyorlar Nişan Zamanları Çok Güzel Olur Diye...
bizimde 3. yılımız canım
şimdiden gelinlik modellerine bakıp bakıp ici geciriyorumkaydirigubbakcemile3
evet ya o koşuşturmacayı yaşamak istiyorum artık.telaşlanmak istiyorum yayerimseniben
sevgilimede diyorum bunu beğendim aşkım bu olcak diyorum 3 gun sonra kararım değişiyo yazık cocuk alişti napsın tamam aşkim nasıl istersen diyo:asigim:
sevgilimede diyorum bunu beğendim aşkım bu olcak diyorum 3 gun sonra kararım değişiyo yazık cocuk alişti napsın tamam aşkim nasıl istersen diyo:asigim:
aynen aynen biras önce yazıodum aynısını silmiştim :) oda öyle diyo fikrin senin yine değişir diyo bak begen ama öle dekolteli falan olmasın diye gerci olsa da ben el atarım o işe aldırmam o kadar acık diyobende amaaann sen o kadar karısma bakim gelinlik dediğin azcık acık olur :):asigim:
benimki cok kararli o konuda asla dekolteli ve straplez olmıcakmiş
ama ikna ederim ben onu:jeyyar:
sorma canım ya cok hevesliyim hakkaten cok seviyorum ve bi an once kavusmak istiyorum
ya kızlar hepimiz tutusuous resmen.. :) annem diyo evlende gör sen koca derdini...aman koca derdim olsun bırak ben askımla hergün birlikte olayım uyuyayımm yeter bana :) sözlüm okursa varya nişanlanalım diyo adam ben askerlikten sonra diyorum nişanlılıgımın güzel dönemlerini sevgilim askerde geciremem şimdi hadi öle böle gecio
ben 19 um canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?