• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinleri...

bana sormamişsın ama bende hiç çeyiz yok annem alalım diyo ama ben modası gecer diye istemiyorum
sonucta daha 2 bucuk sene varsenağlama

heheh benim de yok...:) modası geçmeyen şeyler oluo onlardan başlayabilirsin aslında..bende heves ettiğimde sölüom falan anneme çeyizim yok diye hehehehe:D:D
erken daha var daha var......

ayyyy kafam karstı ya ben ozge yazdı sandım onu ya ben manyadım bakmayın bana siz :) telefon çalar bi yandan msn karıstırdım :bbo: yapıstım pc ye bakıom

yüzümdede maske var ya halim çok komik ayagımda pofuduk terlikten fıldır fıldır dönüom evin içinde :):smiley-cool:

bugunde yoruldum baya ehliyet işleriyle ugrastım evraklarımı teslim ettim emniyete çok şükür ehliyet almakta ayrı bi dert bir sürü iş var 10 parmagımda izini aldılar :)

kızlar benim dizim başlıcak bu kalp seni unutur mu? izliyormusunuz
şu maskemi yıkayıp geliyorum :)

Güzel cnm ya güzel anlatıyorlar bence 80den 2002 nele rolmus anlatıo çk zor şeyler yasamıs aaslında bu ülkemiz gene kendi insanları yüzünden neyse cnm tavsiye ederim çok güzel :)

Güzel cnm ya güzel anlatıyorlar bence 80den 2002 nele rolmus anlatıo çk zor şeyler yasamıs aaslında bu ülkemiz gene kendi insanları yüzünden neyse cnm tavsiye ederim çok güzel :)

80 ihtilalinden bahsediyor evet güzel bir dönem dizisi laakin ben izlemiyorum :)))

Ömür Boyu Sürecek MutLu BeraberLiğimizin BaşLangıcında SizLeri de Aramız da Görmekten Onur Duyarız..Daha Var Ama ;):D

Kızlar msn kişisel iletimde bu yazıyor :) kaydirigubbakcemile4

Ömür Boyu Sürecek MutLu BeraberLiğimizin BaşLangıcında SizLeri de Aramız da Görmekten Onur Duyarız..Daha Var Ama ;):D

Bayaa baya moddasın sen yaa hahahah :))) iyimiş.....ee anca hazırlansın millet tabi takı makı derken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

valla kıs moddayım ben:) e tabi cnm hazırlansınlar :) arkads dio zaten sen şimdiden söledin bunu çok şeler istersin bizden dio :P ya moddayım falan diyorum ama bakmaya çok sıkıntım var aslında uzaklara gitmek ailem pek uzaga vermek istemiyor ama ben neseli olmaya bakıorum hep napim biras hayatı ti ye almak lazım dimi cnm:teytey:

gercek davetiyemizide gorsek ya artık 3 senedir bekliyorum:)

Back