2012 Gelinleri...

(( kimselerr yokkk + canım çok sıkkınnn aşkım askerdee gelcekdee evlencezde oo gözümde çok büyüdüüü hepsiiiii offf offf çok özledim ben yaaaaaaa

(( kimselerr yokkk + canım çok sıkkınnn aşkım askerdee gelcekdee evlencezde oo gözümde çok büyüdüüü hepsiiiii offf offf çok özledim ben yaaaaaaa

ah cnm allah sabır versin geçecek inş kız bugünlerde valla bu tam benim topik hee benim düğünde kısmetse en erken 2012.. ama bu haziranın 29 unda nişanım varkaydirigubbakcemile3 2 yada 3 sene nişanlı bekleyecem yaf amaaa değer aşkım içinnn:sm_cool:

kızlarr sizinle geriye doğru saymak süper olcak hee belki düğünlerimiz aynı güne bile denk gelirkaydirigubbakcemile3 düğün hazırlıklarını paylaşmak çok güzel olcakkk yaşasın 2012 gelin adaylarııı:teytey:

topiği açtım kayboldum ortadan :) geldim kızlar burdayımmmmm

Son düzenleme:
BENıMDE EVLıK 2010 SONU YADA 2011 ORTALARI ŞAFAK KARANLIK...BELıRSıZLıK VAR..
HARKESE GÜNAYDIN BU ARADA

bende gelebilir miyim ki :kedi:
aserlik bi bitse 2012 bizim yılımız olucak inşallah :kedi:

biri 2012 mi dediiii :lepi:

bizimde planımız bu yönde kızlar okulum 2012 haziranda bitiyor nişanlım sonbaharda evleniriz diyo ama ben hep mayıs gelini olmak istemişimdir gül mevsiminde şutarafagitti

sabrım kalmazsa 2012 ama mayıs gelini hayalim baskın çıkarsa 2013 e kalabilir zemuszemus

bende 2012 geliniyim sanırım tarihte değişim olmassa 06.08.2012 zemuszemus

2011 i atlasakta 2012 ye gelsek olmaz mııı :kedi:

süper fikir :lepi:yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz aa bi bakmışızzzz nkah masasındayız kızlar... flörtünüzün tadını çıkarın bugunler çoook kıymetlihihoyyyt

gnr nerdesin bakim senalsanaalsanasmile

bitanem kpss ile ankaraya gelirse,ailemde öğrenciliğimin son senesinde evlenmeme izin verirse bende 2012 gelini olabilirimboshayallersmile ama zor gibi görünüyor...hayırlısı:Saruboceq:

canım zaman su gıbı bıde bakmıssınkii evlenmıs bebeklerın bıle olmus..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar mrb ben böle bi topic olduğunu bilmiodum

çok gıcık oluorum ya bütün arkadaşlarım evlendi ben sevgilimin üniv bitirmesini beklicem daha 1. sınıfta bnmki 2013 ü bulur

beklemek çok zor gıcık oluorum kızlar ya ağlıycam şimdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…