2012 Gelinleri...

kesme cnm olur mu öyle ben şey diyorum bi ayagımda 2013 o iki yıl benim nişan merasimler ifalan

hmm tabi canım sen orayada takıl bellimi olur herşeyden önce geç olsunda güç olmasın demeli takılırız orayada

cnm ben 06 yılında tanıdım sözlümü nasıl gecicek derken 09 bitiyo hersey iyi olsun da ayrılık olmasın zaman nasılsa gecer
ben tanıdıgım yıl üniversitedeydim çok zordu ağlardım hep

hakket varmı 2013 topiği hoşbulduk canlarım

ha buarada gnr cim nerelisin diye sormuşssun kutahyanın bi ilcesindenim canım

ee kızlar neler yaptınız anlatın bakalım
ben 4 gun aşkımdan ayrı kaldımmafoldumben
ama bayram cok guzeldi ananemlerin yanındaydık teyzemler falan cok severim zaten kalabalık aileleri
guzldi ya

canım bencede durma ya aman Allah korusun 2013 e kayar diye korkuyorum zaten duğununmuz

valla ben hiçbirsey yapmadım cnm bu bayram memleketimize gidemedik rizeye yani evdeydik öle klasik gündü yani benim için o 4 gün esas bayramım bu hafta sözlüm gelcek :kedi:

ne guzel canım ya hasret giderin artık:jeyyar:
rizelisin demek ben cok gitmek istiyorum o taraflara yeşillik mis gibi hava oooohh

ya benim sözlüm 2011 bası askere gidicek 15 ay yapcak 2012 mayıs tada gelcek bakalım evlilik nasip olur mu 2012 belkide 2013 bası :S kısmet ne diim ya aslında şöyle cnm 2010 da gecsin sözlüm gidicek gelicek sonraki hareketlilikte güsel ya nişan gidip gelmeler ben onlarıda çok istiyorum biran önce gecsin zaman

ne guzel canım ya hasret giderin artık:jeyyar:
rizelisin demek ben cok gitmek istiyorum o taraflara yeşillik mis gibi hava oooohh

evt canım rizeliyim çok güzel yerler burnumda tütüyor tavsiye ederim kesinlikle gidin bi şekilde eevlennce git hiç gidemiyosan cok güsel cookk cokk cokkk memleket konusu acıldımm cenem durmaz valla

ayrılma bizden olur mu :) biz pembefareyle bide arkadasımız var porselen bebek bu konuya taktık getirices inşallah 2012 birbirimizin düğünlerini yaparıs artık opuyorumnanaktan

anladım canım bizim iş daha karişik sevgilim bu sene kpssye gircek kazanırsa 2011 de hemen evlenicez tabi annem verise cunku universitede olcam sevgilimde daha askerliğini yapmadi kazanamazsada 2013 e kadar kayar:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…