Teşekkürederim canım bende o kadar bir ücret verbilirim zaten bende orayı düşünüyorm sen de benim gibi araştırmacısın galiba başka önerebiliceğin yerler var mı 4-5-6 günlüğüne bu fyatlrada
Bizde 1 temmuzda Side Prenses Resort & Spa oteldeyiz bekle bizi sidee :)
ben de kasım geliniyim ama nereye gidiceğime dair hiçbişe yok kafamdageç mi kaldıımm..??
biz 4 gece 5 gün kaldık.. yol hariç 1500 tl civarı bir para ödedik. her kuruşu helali hoş olsun.. rüya gibi bir balayıydı.. keşke daha fazla kalabilseydimm
Canım ets nin sitesinden bakıyorumda şuan otelin fiyatları uçmuş durumda. Ocak şubat ayı için 180-200tl gibi bi fiyat gösterio. Benim sorum şu ocak ayında rez yaptırsak ocak ayı fiyatımı geçerli oluyor yani sizde nasıl olmuştu???
cnm hangi ay gideceksen o ayın ücreti geçerli. örneğin sen nisanda taile gideceksin ama ocak ayında rezerve yaptırırsan nisan ayı fiyatını ödemek zorundasın! zaten en saçma kısım o yaz aylarında talep artınca malesef fiyatı artırmıyorlar resmen 3 katlıyolar yazık günah yaaa
ben ağustos sonu eylül başında tatile gidicem canım ya ocak şubattan rez yaptırsam ne kadara gelir acaba voyage belek. Arayıp soramıyorum çünkü daha 2013 yaz sezonu için ne rez alırlar ne fiyat söylerler.
fiyatını bilemem ama aralık 2012 tarihinden önce rezerve alabileceklerini sanmıyorum çünkü daha çook va:) fazlada acele etme zaten o dönemlerde indirimler 1-2 hafta sürüyor
evet canım daha çok var ve çok erken biz zaten ocak sonu şubat başı gibi halledicez çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?