- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
bodrum Gardens of Babylon.. 25 haziran 1 temmuz (ucak + aktarmalar) 4000 tl 2+1 venus villa tutuldu :)
Snmonr merhaba :)
hangi villada kalacaksınız bu arada? biz venüs villada yaptık seçimimizi..
dün biraz kafam karıştı araştırırken, sanırım venüs villalar otelin arka kısmında, çünkü otelin ön kısmına baktığımız zaman ara katlarda büyük havuzlar yok.
plaja bakan villalar deniz manzaralı, arka kısımlardaki villaların önünde ise büyük havuzlar var sanıyorum.
balayı çiftleri için king suite upgrade işlemi yapılıyormuş müsaitse, ne yalan söyleyeyim penthouse da kalmak isterdim
herhangi bir upgrade işlemi olursa sürpriz olur, olmazsa venüste kalmaktan çok mutlu olacağım yine de..
9 eylülde fethiye hillside su hotel de olcaz bizdeeee :)))
Bu otel sessiz bir koy da olan otel değil mi ? Bayılmıştım....
Ancak daha sonra Adam&Eve rez. yaptırdık biz halen aklımdadır sizin oteliniz
aynen cnm o otel :) arkadasım tavsiye etti bize de o kdr övdü ki baska hiçbiyeri arastırmadık :) sizde yıldönümünüzde gidersiniz artık oraya :) ben de adam&eve yi merak ediorm aslında :) dönünce anlatırsın :)
ben bugün gittim anlaştımmmmm :)) Voyage Belek 4 gece 5 gün 15-19 mayıs'ta ordayızzzzzz
Merhaba canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum mayıs sonu gibi sen ne kadara gittin,memnun kaldın mı bilgi verirmisin canım benim
biz 4 gece 5 gün kaldık.. yol hariç 1500 tl civarı bir para ödedik. her kuruşu helali hoş olsun.. rüya gibi bir balayıydı.. keşke daha fazla kalabilseydimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?