2012 gelinleri nerdesiniz balayı otelinizi seçtinizmi ??

bodrum Gardens of Babylon.. 25 haziran 1 temmuz (ucak + aktarmalar) 4000 tl 2+1 venus villa tutuldu :)

Egumus hayırlı olsunn, dilerim her şey gönlüne göre olur.
biz de orada olacağız balayında, dönüşte bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)
 

Canımm çoook geç gördüm :)) Bizde venüs villadan yana yaptık seçimimizi...
Canım evet venüs villalar arka tarafa bakıyor ve havuzlu; Biz bilerek öle bir tercih yaptık çünkü zaten yaşayacağımız ev deniz kenarında denize sıfır olacak; o yüzden balayındaodamızdan çıkıp da havuza girebilielim diye tercih ettik açıkçası.. Ama penthouse da olur öle bi upgrade yaparlarsa fena olmas tabi:))
 
kızlarrrrrrrr balayından yeni döndüm sayılır 2 gün oldu. Voyage belek muh-te-şem-diiiii... şiddetle tavsiye ediyorum :))
 
Bu otel sessiz bir koy da olan otel değil mi ? Bayılmıştım....

Ancak daha sonra Adam&Eve rez. yaptırdık biz halen aklımdadır sizin oteliniz

aynen cnm o otel :) arkadasım tavsiye etti bize de o kdr övdü ki baska hiçbiyeri arastırmadık :) sizde yıldönümünüzde gidersiniz artık oraya :) ben de adam&eve yi merak ediorm aslında :) dönünce anlatırsın :)
 

Ben internette araştırıken görmüş ve bayılmıştım. Sonradan öğrendim ki baya bilinen tanınan bir otelmiş hillside

İnş dediğin gibi olur cnm. Dönünce ayrıntılar ile burada olurum
 
kizlar suanda cornelia diamond dayim ve son 2 saatim. cok guzel bir balayi yasadim tavsiye ediyorum. temizligi, hizmeti, yemekleri, havuzu, denizi cok guzel. havuzlarin bu kadar temiz olmasini beklemiyodum. keske bir kac gun daha kalabilseydik diyoruz.
 
Kızlar benim balayı planım size biraz ilginç gelecek ama yine bahsedeyim biz 4 çiftten oluşan bir grubuz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez geçen sene çiftlerden birinin balayına gitmiştik Cristal Admirale kalabalık olduğumuz için de çok eğlendik bu arada çok memnun kaldık tavsiye ederim. bu senede bizim balayımız var yine beraber gideceğiz Nişanlım Mukarnası araştırmış nasıl bir yer giden varmı
 
gitmedim bilgim yok ama tatilde kafa dengi kişilerle yapılınca ayrıca güzel oluyor. Sana şimdiden mutluluk dilerim..
 
yazılanları okudukça içim kıpır kıpır oluyor:) hayallere dalıyorum:) ALLAH bozmasın ne güzel mutluluklar bunlar..... inşallah bende evlenirsem eğer yunanistana gitmek isterim:) hem krizde hemde türkiyeden ucuz hemde güzel:) .. balayı ah balayı:) ismi bile huzur veriyor:):) haydi inşallah ben ve tüm bekarlara hayırlı evlilikler diliyorum....:)
 
kızlar ben 3 hafta sonra nasipse marmaris çınar muğla evlerindeyim .. sessiz sakin biyer özellikle kahvaltısı yemekleri meşhurmuş fiyatlarda çok uygun 4 gece 520 tl kahvaltı dahil.
 
Ets tur dan likya turuna karar vermiştim satın alma aşamasındaydım ama vazgeçmek üzereyim. Balayı programımı sürekli tekne turuyla 3 yıldızlı otellerde geçirmek istemiyorum. Ama düğünüme de 2 ay kaldı ve karar veremedim.. Ne yapsam sizce kızlar?
 
merhaba kızlar
biz antalyada yaşadığımız için balayına karadeniz düşünüyoruz ayder yaylasını çok merak ediyorum =) 1 hafta orda kalıp kafa dinlicez sonra paramızı biriktirip seneye de phuket adasına gitmeyi düşünüyoruz =))

antalyaya gelecek olan varsa otel konusunda fikir verebilirim
 
kızlar bende ağustosun 20sinde düğünü olacak tembel bi gelinim niye tembel derseniz balayı planına yeni basladım ama ben adanalıyım ve mersin e gidelim diyorum sonuçta memur kesimiyz, çok açılamayız bari yol parası cebimizde dursun diyoruz.ben sizden tavsiye istiyorm mersinde bildiğiniz tavsye ettiğinz güzel otel var mıdır güzeller :) hepinize güzel balayılar dilerim :))
 
Merhaba canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum mayıs sonu gibi sen ne kadara gittin,memnun kaldın mı bilgi verirmisin canım benim

biz 4 gece 5 gün kaldık.. yol hariç 1500 tl civarı bir para ödedik. her kuruşu helali hoş olsun.. rüya gibi bir balayıydı.. keşke daha fazla kalabilseydimm
 
biz 4 gece 5 gün kaldık.. yol hariç 1500 tl civarı bir para ödedik. her kuruşu helali hoş olsun.. rüya gibi bir balayıydı.. keşke daha fazla kalabilseydimm

Teşekkürederim canım bende o kadar bir ücret verbilirim zaten bende orayı düşünüyorm sen de benim gibi araştırmacısın galiba başka önerebiliceğin yerler var mı 4-5-6 günlüğüne bu fyatlrada
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…