Düğün 2012 gelinleri düğünlerimiz nerde olucak paylaşalım

konaklama kolay da milletin işi qücü war qı qelecekler mi bakalm yakın akraba nese de uzak akraba kolu komuş olunca ne bilm :44: o zmn senin dahsa önceden bakman lazımdı hayatm qeç kalmışsn dediqn qibi herşeyde wardr bi hayır bulursun naslsa koskoca istanbulda yer mi kalmadı mayıs olmasa teknede fln da olurdu ama mayıs olunca hawanın nasıl olacaqı muamma

tekne dedin aklıma geldi bizim nişan ertelenmeseydi aslında geçen sene ekimde teknede olucaktı tekne sahibi babamın arkadaşıydı fakat sözlümün babası rahatsızlandığı için ertelendi ayrca kayınbabam rahatsız olduüu için deniz tutar diye korkuyorum buyüzden tekneyi çıkardım aradan belki kınamı teknede yaparım bulucam bir yer içime doğuyor hayırlısı ise herşey olacağına varır...

ay ne qüzel ya tekne hayali bile qüzel inşallah yaparsın cnm bulursun tabi cnm hayırlısıyla kim açıkta kalmş bu zmna kadar mekan bulamayıpta nişan düqün yapmayanı duymadm hiç

benim düğünüm edirnede olucak meriç nehri kıyısında kır düğünü tarzında olcak 8 temmuzda istanbuldada nikahım :))

Herkese selam;
Ben de 2012 yılında evlenecekler kervanına katılıyorum.Ancak yer bulma konusunda ben de sıkıntıya düştüm.Çok önceden yer tutmaya başlamışlar.Hatta bazı yerler için 2013 bile doluHatta forumda mekan adları buldum ilk fırsatta görmeye gideceğim ama sizden de farklı yerlerin isimlerini rica ediyorum. Resmen panik oldumMekan yeri olarak bakırköy,bahçelievler,avcılar olabilir.

herkese selam kızlar bende 2012 de evleniyorum :) düğün mekanım buca/ kaynaklar (izmir) kır çiçeği düğün salonu 3 eylül :)) herkese mutluluklar diliyorum

oooohhh maşallah konu sahibi benim ama topik almış başını gitmiş süper :))

bizde zorda olsa yer bulduk ve tuttuk bazı sebeplerden dolayı beklemek durumunda kaldık yoksa çook daha önceden tutmuş olacaktık
vee gelelim mekana :))

22 haziran cuma günü bakırköy spor tesisleri gold salon + havuz başı
yaklaşık 350 kişi falan olucaz kişi başı 50 tl olarak ayarlandı yemekli düğün olucak
nikahımızda aynı yerde kıyılıcak
hep hayalim havuz başı bir yerde düğünümün olmasıydı
çok şükür Allah gönlüme göre verdi
şimdilik herşey istediğim gibi gidiyor
inşallah o günde hava çok çok güzel olur bizde daha mutlu oluruz

ohhh maaşallah ya kızlar mayısta havuz başı nişan yapılırmı ??? istanbulda havaya güven olmuyor yoksa nişanımı haziranamı çeksem bu gidişle ne nişanlanıcam nede evleneceğim otellere bakmaktan bıktım artık ...ben yanışam ben bitmişemmm

havuz başı şartmı kapalı mekanda yap en iyisi bu mevsimelrde ve yazın bana göre kapalı alandır ısıtma soğutma sistemleri olduktn sonra kapalı şık ve güzel mekanlar en iyisi uzatmdn nişanlan derim.

havuz başı şartmı kapalı mekanda yap en iyisi bu mevsimelrde ve yazın bana göre kapalı alandır ısıtma soğutma sistemleri olduktn sonra kapalı şık ve güzel mekanlar en iyisi uzatmdn nişanlan derim.

yok benim aklımda hiç havuz başı yoktu mayıs ayı için istediğim yerler hep tutulmuş bende haziranda olursa havuz başı yaparım dedim bir an.istediğim yerler otellerin balo salonu çünkü düğünüm zaten allah izin verirse kır düğünüm olucak eylül yada ekim'de adanada bu yüzden nişanı kapalı şık bir mekanda yapayım dedim dediğiniz gibi çok uzatmadan...

Ada tesislerinizdeki dugununuzun kisi basi fiyati nedir ogrenebilirmiyim acaba.

arkadaşlar

ben konuya yeni dahil oluyorum
ben de nişanlıyım ve eylül ekim gibi evlenmeyi düşünüyoruz

cavidan hanım çiftliği ya da riya bahçe hakkında bilgisi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…