aynen bende herkes adanaya gelemeyeceği için nişan yapmak istiyorum gerçi sözlüm sen düğünü dert etme senin tarafını ben burada 1 gün konaklatacağım düğünden sonra diyor düğünü hiç dert etmiyorum bu yüzden...nişan için bizim adette nişan kız tarafına aittir erkek masraf yapmaz...bu yüzden otelde yapmak istiyorum ben bu konularda çok seçiciyim herşey güzel olsun baştan savma olmasın istiyorum bakalım kısmet herşeyde bir hayır vardır...
konaklama kolay da milletin işi qücü war qı qelecekler mi bakalm yakın akraba nese de uzak akraba kolu komuş olunca ne bilm :44: o zmn senin dahsa önceden bakman lazımdı hayatm qeç kalmışsndediqn qibi herşeyde wardr bi hayır bulursun naslsa koskoca istanbulda yer mi kalmadı mayıs olmasa teknede fln da olurdu ama mayıs olunca hawanın nasıl olacaqı muamma
tekne dedin aklıma geldi bizim nişan ertelenmeseydi aslında geçen sene ekimde teknede olucaktı tekne sahibi babamın arkadaşıydı fakat sözlümün babası rahatsızlandığı için ertelendi ayrca kayınbabam rahatsız olduüu için deniz tutar diye korkuyorum buyüzden tekneyi çıkardım aradan belki kınamı teknede yaparımbulucam bir yer içime doğuyor hayırlısı ise herşey olacağına varır...
02.09.2012 Labella Premium
ohhh maaşallah ya kızlar mayısta havuz başı nişan yapılırmı ??? istanbulda havaya güven olmuyor yoksa nişanımı haziranamı çeksembu gidişle ne nişanlanıcam nede evleneceğim otellere bakmaktan bıktım artık ...ben yanışam ben bitmişemmm
havuz başı şartmı kapalı mekanda yap en iyisi bu mevsimelrde ve yazın bana göre kapalı alandır ısıtma soğutma sistemleri olduktn sonra kapalı şık ve güzel mekanlar en iyisi uzatmdn nişanlan derim.
Bizimde mucizemle allah kısmet ederse 02.06..2012 Pendik Ada Tesislerinde olacak ınsallah hava guzel olur kızlar dua edın lutfen :26:
Kuzenimin harbiye ordu evinde 12 mayısda olacak başka bir arkadasımda çamlıca bambi gardende yapıyor
canım 34.5 tl menuyu sectık artı susuleme falan eklenecek
canım 34.5 tl menuyu sectık artı susuleme falan eklenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?