• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 gelinleri düğünlerimiz nerde olucak paylaşalım

selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem :(
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık oraları da 5000 tl bundan ucuzunu da bulamam kır düğünü istiyorum çünkü ama düğün sezonu kapandı düğünleri nasıl yapıolar müzik ii mi hiçbşi bilmeden karambole salon tutcam mecburen. gezen bilen arkadşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende bildiklerimi sizinle paylaşayım;

inciraltında izzet garden'a gitik ben orda geçen ay en yakın ark düğününe gitim çok beğendim eğlencesi organizasyonu süperdi hiçbi aksilik yaşanmadı ve herkes memnun çıktı salondan.arkadaşlar 5000 tl ye tuttular 450 kişilik pasta kola fiyatıydı.orayı tutarım die bi hevesle gittim önce ctesilerin dolduğunu duydum yıkıldım bi tel 2 haziran c.tesi boş onun için de 400 kişi ye 6500 istediler.eğer bayramdan sonra yani 25 ağustos c.tesi olursa da 7500 istediler yıkıldım resmen.
şehri garden a gitik adamlar pasta kola düğün yapmıolarmış illa yemekli olcak o da kişi başı 70 den başlıo :)

kaynaklarda aşk olsuna baktık kır bahçesi 1 de sandalyelern lake olması hoşuma gitti plastik giydirme sandalye deil yani.5000 tl istediler herşey içinde kuru pasta ikramı da dahil.ordan birlik otele gittik orası biraz daha pahalı ordan bi tanıdık aşk olsundan 2 çiftn geçen sene orayı iptal ettirdklerinden bahsetti düğün sezonu açılınca düğüne bakmaya gitmişler beğenmemişler eğlencesini servisini fln böylece orayı da eledik.yarın da havuzbaşı erolun yeri die bi yer önerdi oraya bakcaz bakalım orası da 16 haziranda sadece boş yeri varmış.
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa :(((

arkadaşım konak polis evi harika bir salon 300-400 kişilik çok lüks bir salonları var. pasta-meşrubat (kutu kola ya da kutu fanta olarak çıkıyormuş) 3.500 lira. bir bak derim ben.

ben gülfer güllü benim düğün organizasyonları yapan şirketim var bana ulaşırsanız size yardımcı olabilirimbu arada istanbul :) rüyalarınızı beraber gerçekleştirelim :)

Bizim dügünümüz gebzede olacak ama hangi salon olacagini bilmiyorum. Yurt disinda oldugum icin nisanlim hall edecek artik. 300-400 civari misafir bekliyoruz.

ben izmirliyim doğançayda dünya barış anıtını tuttuk salonu açık hava ve havuzu var 4000 diye duydum kaynanamdan :32:

yaa kızlar bende 2012 martta evleniyorum allah kısmet ederse.. ama bölee okudukçaa sizin yazdıklarınızı iyice stres olduuumm..daha hiç bir şey bakmadık..gelinlik yeni bakmaya başladım..mekan olarak da daha çıkıp dolaşmadık hiç öylee netteen fiyat istedik sadece...kış olcagı için biraz rahattıık ama geç mi kalıyoruz acaba:52::52::52::52::52::52:

yaa kızlar bende 2012 martta evleniyorum allah kısmet ederse.. ama bölee okudukçaa sizin yazdıklarınızı iyice stres olduuumm..daha hiç bir şey bakmadık..gelinlik yeni bakmaya başladım..mekan olarak da daha çıkıp dolaşmadık hiç öylee netteen fiyat istedik sadece...kış olcagı için biraz rahattıık ama geç mi kalıyoruz acaba:52::52::52::52::52::52:

Martta bulmak eylul ekime göre daha kolaydır canım ama aralıkayına kadar tutun derim... çünkü büyük bi sorun aradan kalkmış olur gün yaklaştıkça daha bi stres oluyor insan..
biz agustosta tuttuk haziran icin ki bütün günler dolmuştu... ramazan ayı yazın tam gobeginde olduğu icinn. herkes erken davranıyo geç kalma :17:

Martta bulmak eylul ekime göre daha kolaydır canım ama aralıkayına kadar tutun derim... çünkü büyük bi sorun aradan kalkmış olur gün yaklaştıkça daha bi stres oluyor insan..
biz agustosta tuttuk haziran icin ki bütün günler dolmuştu... ramazan ayı yazın tam gobeginde olduğu icinn. herkes erken davranıyo geç kalma :17:

eveet bizde ölee düşündüğümüz için rahattık yaz kadar yogun olmaz...aralıkta iznimiz var ilk iş onu halledicez inş..
çoook saol:3:

pınarbaşı ali baba düğün salonu hakkında fikri olan var mı? ayhalintip 8 ağustosa gün almşsn hiçi ücreti ne kadar neler var içersinde

kızlar bizde haziranda düğün yapıcaz kısmetse..ama henüz yer bulamadık..çünkü heryer dolmuşşşşş :(

2012 30 haziran cmt evleniyrm.

Çamlıca o ağacın altı bambinin tesislerine bakmanızı öneririm.Ben orayı tuttum.

Fatih Sultan Sarnıcı, Fenerbahçe Belvü-Jardin uzak durun derim.Tam bir hüsran olur..

ben de oradan telefonla teklif aldım da siz kaçtan anlaştınız canım? kazıklanmış olmak istemiyorum eğer karar verirsek.

Kızlar eğer Haziran gibi düğün yapacaksanız mutlaka tutun artık yerinizi. Hatta şu ana kadar tutmuş olmanız daha iyi olurdu.
Ramazan temmuza geldiğinden heryer dolu.
Biz istediğimiz tarihten bir hafta sonrasına zor bulduk yeri. Son kalan tarihti çünkü.

ben de oradan telefonla teklif aldım da siz kaçtan anlaştınız canım? kazıklanmış olmak istemiyorum eğer karar verirsek.
canım neylinnn cvp vermemiş sen ne kadara teklif aldın acaba bende orayı düşünüyorum da :16:

2012 30 haziran cmt evleniyrm.

Çamlıca o ağacın altı bambinin tesislerine bakmanızı öneririm.Ben orayı tuttum.

Fatih Sultan Sarnıcı, Fenerbahçe Belvü-Jardin uzak durun derim.Tam bir hüsran olur..
canım bizi bilgilendirirsen seviniriz :16:

arkadaslar benim de hayallerim gercek oldu ve 2012 yazinda evleniyorum :))

ben de acik hava dugunu yapmak istedigim icin dere tepe dolastim Istanbul'un her yerinde, Anadoluhisari cok guzel bir yer ve orada enfes manzarali Kiyi Emniyet Tesislerini gordum. Burayla ilgili hic fikri olan var mi icinizde? Acaba dugunleri nasil oluyor? Dugunun oldugu aksam disaridan yemege gelenleri de aliyorlarmis diye duydum, nasil olur bir turlu canlandiramiyorum. Daha once orada dugune falan gitmis kimse var mi icinizde? Lutfen duydugunuz biseyler varsa paylasabilir misiniz?

bu vesileyle evlenecek herkese sonsuz mutluluklar diliyorum!!!

bende şuan sözlüyüm allah izin verirse mayıs haziran gibi nişanlanıp eylül-ekim gibi de evlenmeyi düşünüyoruz ben daha istanbul'da nişan mekanı bakmadım:9: düğün adana'da olucak allahın izni ile çok işimiz var allah herkesin yardımcısı olsun....

bende nişanlıyım ekimin ilk haftası düğünüm Allah herkezin yardımcısı olsun zor işler ama tatlı telaşlar :) umarım herşey gönlümüze göre olur

canım neylinnn cvp vermemiş sen ne kadara teklif aldın acaba bende orayı düşünüyorum da :16:

canım bizi bilgilendirirsen seviniriz :16:

ben düğün.com sitesi üzerinden teklif aldım canım. Her şey dahil normalde 75 tl imiş ama o site üyelerine özel 50 tl dediler. Yemek süsleme müzik video hepsi dahil bu fiyata.

sizler düğün için bende nişan için yer bulamıyorum yandık valla allah yardımcımız olsun...arkadaşlar ordu evlerinde düğün yada nişan yapanınız oldumu hiç tavsiyelerinizi alabilirim bu arada istanbul için düşünüyorum birde holiday inn den fiyat alacağım :S

sizler düğün için bende nişan için yer bulamıyorum yandık valla allah yardımcımız olsun...arkadaşlar ordu evlerinde düğün yada nişan yapanınız oldumu hiç tavsiyelerinizi alabilirim bu arada istanbul için düşünüyorum birde holiday inn den fiyat alacağım :S

bizim bir tanıdığımız Harbiye ordu evinde yapmış düğünü herşey gayet güzelmiş ama fiyatını bilmiyorum :50: Kuzenim de Holiday inn de evlendi mevsimden dolayı salonda yapıldı ama sen yazın havuzbaşında yap çok güzel havuzbaşı :46: yanlış hatırlamıyorsam kişi başı yaklaşık 50 tl gibi bir fiyatı vardı

Back